MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (35)
Raspunsuri - Pagina 6
Roxali spune:
Stefi sa-ti traiasca micuta...si noi am mai crescut 10 lunite si ne tot gandim ce tort sai facem ptr un an ... printesei ii place inghetata cu lapte, dar baiatului cel stil mimoza,deci va fi mixt.
Cu slabitul faci bine ca o iei usurel...ai tot timpul sa le dai jos,imporant e sa ai vointa...ce as mai vrea sa am kg mele tale ,dar si varsta
Raluk ma bucur ca santeti bine.
Gianina luni ma interesez si eu,dar nu cred.
Bionda,daca nu ai alte vici e buna si cafeaua...mai ales daca ai tensiunea mica.Despre doctori cam ai dreptate...privatul e diferit.
Katia ,Mami,Slimatei cat va invidieza va puteti intalni.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
Roxali spune:
Dana daca nu puteti sa va intoarceti cu avionul, poate incercati sa parcurgeti seara Ro sau dis de dimineata...si eu am patit la fel cu baiatul,chiar daca am dormit la n hotel in Ro.
Micio chiar daca nu e f distractiv ce ati facut pana acuma,macar ti-ai revazut familionul...oriunde te-ai duce nu poti decat sa ti pasul piticilor cu programul si necesitatile lor...poate peste 4 ani sa-ti permiti un extra.
Raluk sa-ti traiasca micuta crestina ...astept pozele...cred ca pe seara resesc sa descarc si eu ceva.
poze
Roxali spune:
Adina cum se mai simte puiutul?...nu cumva are varicela de are bubite si in cap?
poze
slimatei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 slimatei - multumesc mult ca te agiti pentru mine, insa chiar am probleme si am nevoie de ajutor. Multumesc mult inca odata si sper sa gasesti o farmacie. gianina |
...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=16" target="_blank">o mireasa cu stil si farmec...sli 1,2 :))
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
slimatei spune:
neata fetelor...
vin cu o cafea dar sigur tre' sa o arunc si as anu cred ca vine nimeni..
raluka ma bucur ca te-ai intors..abia astept sa citesc cum v'ati distrat si sa vad pozicile... la fete
ali mersi de incurajare..nu prea am inteles..ce ai vrut sa spui..adika asa de grasa
ma bucur ca s-a simtit bine micutza la mare..un la fetita mica cu buful..sa treaca repede...e vivace tare sa inteleg?? cu tortul..nu mai tenta mai..
...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=16" target="_blank">o mireasa cu stil si farmec...sli 1,2 :))
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
papa buuun
Gianina34 spune:
SLIMATEI - compozitia GRAVIBINONULUI este urmatoare:
1 ml (2 ml) con#355;in 250 (500 mg) hidroxiprogesteron caproat #351;i 5 (10 mg) estradiolvalerat în solu#355;ie uleioas#259;.
Ma intereseaza si problema cu reteta: este buna cea din Romania, daca o traduc si o legalizez este OK, trebuie in original?
Multumesc mult,
gianina
slimatei spune:
desi nu prea se intelege bine ... daca poti sa scrii mai corect ma ajuti mai mult, oricum am sa incerc asa..treba cu reteta e mai dificil mi se pare.. cred ca tb sa merg eu la un dr..aici daca as gasi unul disponibil sa ma ajute... sa vad ce pot face..acum sa gasesc.. cat despre ce spui tu....am sa ma interesez..ar fi bine tousi sa se poata asa...ma interesez si-ti spun..ok?
papa buuun
slimatei spune:
aaa vroiam sa mai spun ca eu luasem sarcina un progesteron(nu mai stiu cum se chema si nici reteta nu cred ca o mai am)..nustiu cat era de puternic dar dat fiind faptul ca mai pierdusem o sarcina si aveam contractii,dr mi le-a dat ..nustiu cat te intereseaza asta vroiam sa ajung la faptul ca daca totusi ar fi altceva..sau neaparat asta?
Roxali spune:
Gianina dupa cum ti-a raspuns si Stefi meic asta nu exista aici...daca as cunoaste o doctorita(sa-mi fie mai mult amica)mi-ar da ceva inlocuitor bun.Si eu ptr primul am avut ceva problemute,drept ptr care mi-a dat ceva injectabil.
Am o prietena care a vut probleme mari cu scurgeri etc si as putea sa o intreb pe ea ce a luat,dar ramane de vazut daca accepti tu sa te tratezi in felu asta.
poze
Roxali spune:
Off ce de-a greseli am avut... de cand zic ca-mi duc pc la "doctor" ca are ceva virusei...tastez si nu-mi bate nik
Am inceput si scarbiciul ...mie necaz ca trece prea repede timpul si nu reusesc sa stau prea mult cu pitica...nu mai zic de altele
va pup si vacanta placuta ptr cele care inca mai se plimbaresc
poze