FIV la clinica MED NEW LIFE

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

Si eu am facut un fiv aici si un transfer de embrioni decongelati . ambele nereusite .

La adresa clinicii , medicilor si personalului am numai cuvinte de lauda .
Chiar daca vin de doua ori pe luna medicii , schema de tratament se incepe programat ,si se adapteaza persoanei pe parcurs in functie de analize .nu este aleatoriu . mie nu mi s-a intamplat sa astept . asa cum au programat ,asa am facut .

insa nu am avut noroc .

acum am schimbat clinica , sti cum se zice :schimbi locul , schimbi norocul.

vom vedea .

mult succes fetelor care fac la MNL .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Desi am scris la 'inseminare', cred ca mai corect e sa postez aici intrebarile mele.

Am vazut preturile, am cunoscut-o pe dr Gherasie, sincera sa fiu, prima impresie a fost buna.

Pe mine m-ar cam tenta sa fac IA la MNL.

La MNL pt IA ai nevoie de tot setul de analize (HSG, hormonale, imunologice, secretii)? Pe site scrie c-ar avea program doar luni si joi dupa-amiaza, dar cum eu ovulez in z15, si asta nu pica in zilele de consultatii, cum se procedeaza? Si ce stimulare se face (clomifen, gonal, puregon, menopur) sau, mai corect, cum se stabileste stimularea? Se fac hormonalele si in fct de rezultate sau, dupa o schema prestabilita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

ellanik, da, am vorbit si eu cu Ioana si a zis ca punctiile sunt pe 8 feb. iar ET pe 10. Tu vii in Buc. numai inainte de punctie?
Monitorizarile din timpul tratamentului nu la faci la MNL?
Evy capul sus, de unde pesimismul asta, nu asa te cunosc eu.
Ralucapaun, te felicit ptr. cele doua punctulete, sper sa fie si la mine
Pupici la toate fetele.

Mergi la inceput