Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 72
Raspunsuri - Pagina 11
rocsy2007 spune:
aris are dreptate. daca ,mergem la un dr trebuie sa avem incredere in el. e adevarat ca trecem prin atatea esecuri luna de luna dar trebuie sa fim optimiste sa gandim pozitiv. daca luna asta nu a fost va fi urmatoarea. eu am incredere in tutu si merg pe mana lui. si nu in ultimul rand cred in sansa mea. georgia
fi mai optimista. asa ca mine
. nu stiu nici eu cat ma tine![]()
mada23 spune:
Fetitze dragi, e normal sa avem pareri pro si contra, e important sa ni le acceptam , nu are rost sa ne suparam, fiecare extrage ce vrea din pataniile celorlalte. Multi
si 
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "
mada23 spune:
Hei, e pranzul, luati si voi o pauza mai barfim si noi putin
, nu zice-ti nimic 
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "
aerlilian spune:
Anaconda ,gandirea pozitiva si increderea in medicul nostru nu pot sa-ti faca decat foarte bine la psihic.Si pentru asta te felicit si iti doresc tot binele din lume si sa se prinda bebe cat mai curand!Si sa stea acolo 9 luni!!!
Georgia ,e normal sa gandesti statistic,doar esti om de cifre,nu?Si avand formatie tehnica,sigur ca la tine lucrurile sunt albe sau negre.Mada are dreptate.Disperarea ne-a facut sa ne pierdem sperantele si sa credem in minuni.Pentru ca se pare ca "tehnic" nu ne ies copiii (monitorizari,numaratori,contact sexual la ora "x").Si atunci trebuie sa credem in minuni,in puterea lui Dumnezeu.
rocsy2007 spune:
mada dar nu s-a suparat nimeni doar ca fiecare si-a spus parerea. nu sunt nici eu de acord uneori cu comportamentul lui tutu dar cum spuneam si la un alt capitol e si el om . are si el problemele lui si mai ales ganditi-va cum e sa nu ai niciodata liber sa nu stii daca azi poti sta cu familia sau te va suna vreo femeie ca naste. eu cred ca este si el obosit . si inca are rabdare pt ca va spun sincer ca nu am auzit sa faca cineva monitorizari cum face tutu....asa ca...trebuie sa avem incredere in sansa noastra.
georgia_c spune:
gata am iesit si io din sedinta ..atat ne-au mai smotocit , de ma mir ca mai am toate penele pe mine 
mada
.... offf... cred ca trebuie sa pitesti majoretele alea ...caci azi am mai facut un test , asta doar datorita "simtirii" tale de ieri , insa e negativ si asta ... asa ca .... ![]()
rocsy , io is ca un montaigne rouse .. cand sus cand jos ... trag de mine sa ma tin cat mai sus ..ca doar de-aia ma duc si la unguri pt IA , si daca n-o da DD sa iasa , probabil voi mai face IA si aici in tara .. cu cine ?..nu ma intreba ..ca nu stiu .....si mai mult ca sigur , desi am ceva retineri , daca nici alea nu ies , trec la FIV... decizii grele , insa uite ma gandesc ca nu mai am mult si fac 34 ani , si cred ca starea mea e data de groaza varstei , de sansele care scad cu varsta
... de sclerodermia pe care o am ... de rezerva ovariana , care inca e buna , dar dupa tratament pt FIV , dureaza sa se refaca , si iar zic , si tot asa .... si uite asa ma apuca cateodata o panica ... de numa ... de fel sunt o fire tare si bataioasa , de cand m-am operat laparo , am luat viteza , ca io asa sunt ... stau studiez , si apoi dau bice cailor ... ei si ma rog , atat ma rog la DD sa ma ajute, sa ne ajute , sa se uite si la noi ..ca zau cred ca toate fara nici o exceptie am fi mamici bune ... cateodata zic ca neincrederea asta in dr t , e ca o incercare pt mine .. ca atat ma mai framant 
lali , zau de nu am ras in hohote .. nu mi-o lua in nume de rau ...da io zic ca tu meriti cu varf si indesat sa ramai gravi , luna asta , macar pt drumurile pe care le-ai facut .. si cat te-ai straduit .. vezi tu de nu vii cu II ... asculta aici la baba , ca am scos-o pe mercedesa sa dea ea in bobi
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
georgia_c spune:
aoleooooo....cred ca m-a lovit "filoxera" pe toate partile ... am inceput sa scriu niste posturi ...de nici io nu ma recunosc .. romane si nu alta... 
Albert Einstein
aerlilian spune:
Georgia ,ce zici tu,mercedeso,bag si eu un test maine,in z22?Ovulatia a fost in z9...Dar zau ca mi-e frica...Macar asa,daca nu fac test,mai prelungesc agonia cateva zile...
georgia_c spune:
ilenus ... baga micuta test .. sa-mi zici ora la care il faci ..si facem "sincron"
, ca la JO... hai ca glumeam ... apoi io stiu ce sa zic ... io nu stiu maine ..dar vineri parca m-ar mai tenta unul ..ca se fac 2 sapt de la IA....asta daca nu vin uraciunile alea peste mine ...daca te hotarasti sa facai ... fac si io .. facem in echipa 
Albert Einstein