Timisoara, Impreuna! (118)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

'neatza timisoara!

Silvana multam de prima cafea, dau eu al 2-lea rand : .....

Dana, superbe pozele..... mai pune.... mi s-a dus si mie sufletul la venetia ....

Deya, bine ai revenit si tu ... ce excursie faina ai avut in polonia... cred ca a fost o experienta deosebita pt tine; ma bucur ca ai intalnit un om deosebit care te-a facut sa vezi si alte lucruri importante, nu numai pe "popica" .....

Ela, imi pare rau ca ai probleme .... daca te pot ajuta cu ceva ... suport moral ...

salutari la toata lumea si sa aveti o zi frumoasa si cat mai "racoroasa"

Geta, mami de Alex

http://community.webshots.com/user/geta77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare,
Dana...faine poze,faine peisaje...

Bay,sa aveti un week end fain!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

Merci de cafa...

Ce faceti, Duamnelor?

Pluteste o lene prin zona...

Deya, super poveste de vacanta...ma bucur pentru tine...sper ca s-a incheiat episodul Popica.

Silva, pe ms ma vezi ciocolatie...
Zici ca pleaca mamanu si vine socrela, ce de schimburi la voi...

Katik, cum e la job?

Laurelu, te-ai intors? gata zacusca?

Claudia, esti pe ultima suta de metri...ai emotii, mireaso?

Ana, o sa ma duc la 1 sept, desi tot in aceeasi data trebuie sa fiu si la pedagogic.

Ela, esti in concediu, mami...relaxeaza-te, cand te intorci, rezolvi problemele...

Maria, ai murit? sau te-ai ingropat in decoratiuni interioare?

Andooo, bagam o iesire? ceva?

Intrebare intrebatoare:

are cineva relatii la pasapoarte?

Aidule? te-ai facut constructoritza? Baga un rand si aici...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Dana, se vad pozele, super super...pareo ala al tau cu buline m-a dat gata!

De palarie nici nu mai zic...

Spiridusa , fotomodeala nu alta...

Acuma vad ca a fost si mamanu cu voi in concediu...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Merci Ana, merci Silva, merci Geta - ma bucur ca va plac pozele, si mai pu, asa, o mica selectie, ca inainte de concediu am primit cadou un aparat din ala micut si destept si m-am dat mare cu el - am facut 500 de poze ! Silva, poza cu boneta Lorianei pe cap exista, da n-am inclus-o in selectie, am o mutra de zici ca asist la asediul Venetiei, nu la o zi de concediu.

Astazi e ziua strabunicii Lorianei, maichite a mea si babica pentru ea, si vrem sa dam o fuga pana acolo sa-i ducem un tort, niste flori si un cadou. E o femeie minunata, care a trecut prin imens de multe greutati (inclusiv un diagnostic de cancer la san care-i mai dadea, acum 30 de ani, 2 luni de trait) si care-si pastreaza si acum luciditatea si vigoarea.

Va doresc tuturor o zi frumoasa si un weekend minunat!

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Dorisake, cred ca am postat deodata .... Da, imi place si mie pareoul, l-am luat la Meli Melo cu 10 lei in perioada de reduceri. Am luat-o si pe maman cu noi, daca nu era ea cu Lori ne margineam la mare si venetia dar asa am umblat mai mult, sa vada si ele locuri frumoase. Oricum, acolo am stat in ap de trei camere asa ca loc a fost destul pentru toata lumea. Ce fel de pile vrei la pasapoarte? Scrie pe PM, ca ceva cunostiinte am, da nu foarte de baza .....

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Iaca si ultima tura de poze din selectie aici

Mamica de spiridus

Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Doris, atunci astept sa intri pe mess sa te vad ciocolatie.
Ana, un weekend fain si voua, cand incepeti gradi, la 1 septembrie?
Dana, faine pozele, hai pune si poza cu bonetica roz

Va pup

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

[quote]citat din mesajul lui Doris-Alina

Claudia, esti pe ultima suta de metri...ai emotii, mireaso?

Mireaso mai chiar nu m-am gandit eu nici 5 min ca asi fi mireasa,cu toate ca dupa toata umblatura cu acte,batista ptr legatul mainilor,vinuri,sampanii,pahare,etc,impartasanii,accesorii ptr rochie,agrafe,etc,parca,parca sunt ceva fluturi in stomac,Helmut a plans azi la impartasanie.
Mai deci noi maine mergem la strand la unguri(tara arde si babele se piaptana) nu ne stresam prea mult,nici cand ne-am cununat nu a fost stress,aia a fost la primele noastre cununii,tambalau,stress,umblatura,dantuiala,etc,acu suntem maturi .
Azi iarasi am umblat tot orasul sa ii cautam bitzigla lui Andi si nu am gasit niciunde,am ajuns acasa fierti,am facut repede niste taitei cu branza altceva nu am putut manca pe caldura asta si acu savuram inghetata de fenstic (cum zice Andi).
Dana de vis excursia, Ela nu ma mir ca nu te simti bine dupa cum stiu eu ca e situatia intre tine si sotul tau,imi pare tare rau ca te lupti cu morile de vant,asa nu poti la nesfarsit,nici macar de dragul lui Robi,eu zic ca trebuie sa schimbi ceva in viata ta,ai incercat destul sa il schimbi pe el si nu ai reusit,imi pare tare rau ca va stricati chiar si concediul cu o atitudine de neconceput a sotului fata de tine,daca el numai vrea sa lupte ptr casnicia voastra ce mai poti face,esti tanara si frumoasa inca iti mai poti trai viata,Robi e un baietel educat,cuminte si ascultator si mai mult te iubeste foarte mult,e obisnuit cu lipsa tatalui care nu prea are timp de voi,nu ar fi un soc ptr el daca v-ati desparti,eu nu va doresc asta dar deja e prea mult ce se intampla cu tine,ai grija de tine .

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Ha,ha,ia uite ce am gasit eu pe google cautand gradinita cu predare in lb germana In Tm ptr Andi,l-ai duce cateva zile sapt viitoare daca ii place ca deja nu ne mai intelegem cu el cum il tot preumblam dupa noi prin oras pe canicula astaaiciaici

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput