Mamici norocoase de sept-oct 2008 (117)
Raspunsuri - Pagina 13
clau_geo spune:
si la mine e tot cezariana, asa ca Laureta cu tine s-ar pputea sa ma nimeresc la fix ![]()
35+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
andy.p spune:
Clau pe mine tare ma duc in eroare masuratorile astea..atatea DPn ca m-am incurcat de tot.Da nu numa eu ci si dr e incurcata ca tre sa fixam cezariana si nu stie cand...sper ca maine sa se mai lamureasca lucrurile.
Laureta
u too.Nush ca mi se pare ca nu arat tare bine asa garvidutza si mi-i rusine.
35+
bbelina
AMR 5 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p Clau pe mine tare ma duc in eroare masuratorile astea..atatea DPn ca m-am incurcat de tot.Da nu numa eu ci si dr e incurcata ca tre sa fixam cezariana si nu stie cand...sper ca maine sa se mai lamureasca lucrurile. Laureta u too.Nush ca mi se pare ca nu arat tare bine asa garvidutza si mi-i rusine. 35+ bbelina AMR 5 saptamani ![]() laura si andy (07.04.2002) |
iti in pumnii maine sa fie bine si sa iti stabileasca o data sigura

35+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 5 SAPTAMANI
andy.p spune:
Clau multumesc
si eu iti tin pumnii tie si tuturor.DD sa ne ajute sa vedem cu bb-eii sanatosi in brate.
35+
bbelina
AMR 5 saptamani 
maria2004 spune:
Va pup fetelor

Am venit cu vesti de la ecografie, asa cum am promis...deci lucrurile stau in felul urmator: avem un grasan de 2900g asta la 34 saptamini si 5 zile dupa UM si 35 saptamani si 5 zile dupa masuratori.Bataile inimii 138bpm; lichid amniotic aspect si cantitate normala; col lung si inchis = 43mm, placenta gradul 2 spre 3 de maturitate.In concluzie toate bune si frumoase cu bebele meu

Sunt foarte bucuroasa ca e bine

Data nasterii undeva intre 12 si 19 septembrie...sa speram ca scapam si de cezariana (sa nu fie prea grasan)...dar de acum nici nu mai conteaza..cum o fi..sa vina sanatos ca noi il asteptam cu drag
Pupam toate fetele si toti bebeii

+34
+puiutul Maria (23.12.2004)
laureta spune:
Andy bafta miine la doftor, si pune poze pliz, nici o gravida nu i urata
clau, am vazut ca nasti la alta maternitate, daca eram in acelasi loc poate o puneam de o intalneala![]()
Laureta bb2 - 35+
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui maria2004 Va pup fetelor ![]() ![]() Am venit cu vesti de la ecografie, asa cum am promis...deci lucrurile stau in felul urmator: avem un grasan de 2900g asta la 34 saptamini si 5 zile dupa UM si 35 saptamani si 5 zile dupa masuratori.Bataile inimii 138bpm; lichid amniotic aspect si cantitate normala; col lung si inchis = 43mm, placenta gradul 2 spre 3 de maturitate.In concluzie toate bune si frumoase cu bebele meu ![]() ![]() Sunt foarte bucuroasa ca e bine ![]() ![]() Data nasterii undeva intre 12 si 19 septembrie...sa speram ca scapam si de cezariana (sa nu fie prea grasan)...dar de acum nici nu mai conteaza..cum o fi..sa vina sanatos ca noi il asteptam cu drag ![]() Pupam toate fetele si toti bebeii ![]() ![]() ![]() +34 +puiutul Maria (23.12.2004) |
super vesti Maria, bravo voua si felicitari pt bb sanatos

35+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 5 SAPTAMANI
andy.p spune:
Maria felicitari 

ptr bb grasan si ptr vestile bune pe care le-ai primit.
Laureta
mersi ..pozele mai vedem le caut pe cele mai reusite.
35+
bbelina
AMR 5 saptamani 
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui laureta Andy bafta miine la doftor, si pune poze pliz, nici o gravida nu i urata ![]() clau, am vazut ca nasti la alta maternitate, daca eram in acelasi loc poate o puneam de o intalneala Laureta bb2 - 35+ si galusca Inisa (10 iunie 2004) |
chiar si asa, vorbim la telefon dupa ce naste fiecare si ne vedem dupa cu tot cu bebei.
35+ Mami fericita de
Irina
AMR 5 SAPTAMANI