Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri 8
Raspunsuri - Pagina 14
Teo2rina spune:
va pup pe toate,dragelor!
Elilov, cu maaaaare intarziere iti urez La multi ani,o sarcina perfecta pana la sfarsit,un bebe sanatos si frumos si tot binele din lume.
gravidutelor, ce faceti? Mav,ce fac puiutii?
Irene, multi, sper sa ne intalnim data viitoare.
Irina, unde ai disparut?
Mcrissa, cum a fost la aqua?
Liana, mai treci cu cate un butoi. muuuuuuuuuuuuuuuulti poate ma auzi, mi-e dor de tine.
Flavia, si de tine mi-e taaaaaaaaaare dor. si de voinicii tai.
Michelle, te imbratisez cu mult drag, scumpo, mai intra pe aici, te rog.
Mirelus, sper sa fie totul in regula.
Cristina26, tare rau imi pare ca nu ne-am vazut. tie si lui Ingrid
Cristina_Ana, ce face devoratorul de lamai? tie si piticului
Lau, ma bucur tare mult ca ne-am cunoscut.
Laura, ce face Thea? a inceput sa mearga in picioare in premergator?
Stefania, ce faci? nu ai mai intrat de mult. tie si broscutei
Andreea, ce face David? si de tine mi-e taaaaaaaaare dor.
Cristy, tie si Evei
Irda, Myry, voua si comorilor, mi-e dor tare de voi
Dana, ce face piticul Alessio? si mi-e dor de tine
Mony,ce face flacaul, mai povesteste-ne ce faci?
Roxanico, arata-ne poze cu minunea.
asta a fost apelul de dimineata, va imbratisez pe toate cu mult drag. eu ma simt raaaau,mi-a venit cm,il urasc... as vrea sa raman insarcinata doar gandindu-ma doar la asta, fara sa stau sa numar zilele... a fost cumva luna plina, ca eu am niste ganduri mai... negre. va pup
Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
Poze noi cu bebe
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
[b]Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
[blue][b]CUNUNIA CIVILA
monysorescu spune:
Salutare fetelor!
Ellilov cu mare intarziere iti urez si io la multi ani, multa sanatate, fericire si sa ti se implineasca toate dorintele.
Teo2rina noi suntem bine numai ca de vreo cateva zile pe bebe il chinuie stomacul. Mai nou o zi face caca o zi nu si se screme saracutzul de nu mai pot io de mila lui. In rest e totul ok - are vreo 6 kg si jumate aproape, mananca bine, zambeste in restul timpului cand nu se screme, i-am luat zdranganele din alea ptr carut si a inceput azi sa dea in ele desi nu erau legate la carut ptr ca el afara doarme tot timpul
Saptamana viitoare trebuie sa mergem la doctor ptr controlul de 2 luni si sa vedem cand o sa facem vaccinul. Si vreau sa ii spun si ca fornaie pe nas foarte urat desi nu are mucisori si ii dau cu ser in friecare zi.
In plus maine o sa nasca cumnata mea. Abia astept sa imi vad nepotelul.
Io va las ca incepu bebe sa planga - e ora mesei. Va pup pe toate!
poze cu ghemotocul
mcrissa spune:
Teo aseara nu m-am mai dus la aqua ca mi-a fost cam lene sa ma duc singura, dar ma voi duce joi seara sa recuperez.
la mare a fost foarte frumos si plecam vineri iara si nimeresc chiar in perioada buna de
Moni am vazut micutul crestin.e tare frumos bebe si are niste falcute de-ti vine sa-l mananci
teo, bun apelul asta al tau, sper sa si raspunda fetele
Cristina, sigur in curand
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
mav spune:
Va pup si eu dragutelor!
Va citesc, dar nu mai am energie sa si scriu...
Am avut ceva probleme de sanatate, nu vreau sa insist acum.
Sa nu ma uitati: www.flickr.com/photos/12628432@N06/" target="_blank">burtoasa de 30s.
Va trimit cate o imbratisare mare-mare!!!!
32+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
blueeyes2003 spune:
Buna fetelor!
Imi pare rau ca nu am mai dat nici un semn de viata dar,inainte sa nasc am citit despre ceea ce i s-a intamplat lui Michelle si nu am putut sa intru sa spun despre bucuria mea!Imi pare nespus de rau ca soarta a fost atat de nedreapta cu draga de ea...nici nu stiu ce sa mai spun...cuvintele nu pot exprima ceea ce simt!
Va multumesc ca intrebati de mine si de bebe!
Dupa cum stiti,am nascut pe 10 august prin cezariana,bebe a avut la nastere 3060 g si 49,5cm(micuti dar sanatosi!).Nu pot descrie in cuvinte ce am simtit cand i-am auzit glasul si am realizat ca in acel moment visul meu cel mai de pret s-a implinit!
Din pacate colicii nu ne-au ocolit si suntem tare plangaciosi.Sper sa nu dureze prea mult.
Eu m-am recuperat repede dupa cezariana si lapticul a venit a treia zi dar bebe deja s-a obisnuit cu bibe si cu greu mai ia sanul dar nu ne lasam!
Va multumesc ca v-ati gandit la mine si va doresc din inima sa vi se implineasca si voua cat mai curand visul de a fi mamici!
Am sa revin cu pozici!
Va pe toate!
PS: Am schimbat numele din Yannis in Mihnea!
Edit: Am uitat sa va spun ca in aceiasi zi cu mine a nascut si Carminabulina, o fetita tot prin cezariana,tot cu acelasi medic si am stat impreuna tot in acelasi salon!
Laura Ioana spune:
Mirelus ce ma bucur!!!! Felicitari, ma bucur enorm pentru tine! Sa-ti traiasca bebe Mihnea Robert (m-ai zapacit cu numele, la un moment dat ma pierduse-si pe drum, dar ai ales un nume f frumos), sa fie sanatos, sa-i treaca repede colicii si sa va umple viata cu gangurelile lui! Cand poti sa ne pui pozici, da? Abia astept sa vad puiutul care ti-a completat viata!
Felicitari, Carminabulina! Sa-ti traiasca micuta! Mirelus cum de v-ati recunoscut?
Irene Tizo
Marina Thea a implinit azi (de fapt ieri) 8 luni. Daca ma crezi, n stiu cand a trecut timpul! Nu o pun in premergator, in schimb merge-n 4 labute prin toata casa, se ridica in picioare sprijinindu-se de orice (nu prea mai stie sa se aseze la loc si sta in picioare pana o asez eu sau isi da drumul in fundulet - s-a lovit de cateva ori cand a cazut precum copacul si de atunci e mai cu grija. Are deja 5 dintisori si al 6-lea e pe drum AM mutat-o de 2 sapt in camera ei si ii place; e o cuminte in marea majoritate a timpului. Mihnea ce face? Ceva dintisori, mers in 4 labute?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
mcrissa spune:
Neata!
eu acum m-am intors de la eco si am 3 foliculi luna asta:OD unul de 14.5 si OS unul de 16.5, unul de 14.5 si endo putin cam subtire de 5, dar sper eu sa mai aiba timp sa creasca.
mcrissa spune:
Mirelus ma bucur tare mult ca ai scris si astept cu nerabdare sa vad poze cu bebe.Sper sa treaca cat mai repede colicii si sa va bucurati de bebe.Eram tare nerabdatoare sa aflu vesti despre voi.
Laura, dar chair ca a trecut timpul ca gandul.acum aveti si dintisori si deja va ridicati in picioruse
Flavia mi-e dor de tine si de strugureii tai cei dulci
lianaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uni esti?
Laura Ioana spune:
Crissa ce foliculi maricei Tzinem pumnii sa creasca si endometrul (cam cat ar trebui sa fie?) si sa vina un bebe sau chiar doi luna asta!
Da, Theuta mea e o domnisoara, ce sa mai! Tzipa, chiuie, "vorbeste" fluent pe limba ei
Flaviaaaa!!! Te-ai suparat cumva, pe ceva/cineva? Sau esti ocupata cu serviciul si cu puiutii tai?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai