Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri 8
Raspunsuri - Pagina 11
L5845 spune:
...in sfarsit, au plecat !
O sa ma apuc sa citesc din urma, dar mai pe seara, ca acum ma pun sa fac putin ordine pe aici, ca e ca la nebuni .
In legatura cu intalnirea, mie mi-e bine oriunde, ca vin de mai departe (Berceni-Piata Sudului), doar sa stabiliti ora si locul, sa stiu cand sa plec de acasa, sa ajung in timp util . Abia astept sa ne vedem!
Va si va pe toate!
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
Lau-Meli si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
L5845 spune:
M-am apucat sa citi putin din urma si am vazut ca Teo, a facut o propunere, la ea la gradi? Sau am inteles eu gresit?
Teooo cum ramane pana la urma? Te intreb pe tine, ca am vazut ca tu ai facut niste propuneri.
Toata treaba este sa nu te deranjam, pentru ca oricum fiecare isi va achita ceea ce consuma (daca se comanda ceva de mancat) si daca e nevoie sa aducem noi ceva, sa spui, ca nu cred ca e vreo problema. Iar daca ai facut tu ceva cheltuieli, punem mana de la mana si se rezolva si asta. Deci daca nu deranjam si vrei, nu cred ca deranjeaza pe vreuna din fete sa fie in grupa pregatitoare, cateva ore, impreuna, colege de gradi .
Sper ca nu te-am deranjat sau suparat ca te-am abordat, singurul motiv a fost acela ca am citit propunerea ta.
Din pacate, eu nu prea stiu locuri unde ne-am putea intalni, ca stau relativ de putin timp in Bucuresti si daca as avea eu loc, v-as chema la mine...dar nu am unde .
Haideti fetelor, MOBILIZAREA ! Ditamai fetele si nu ne hotaram odata unde ne vedem? Timpul trece repede, imediat e maine !
Va si va pe toate!
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
Lau-Meli si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
elilov3 spune:
seara buna fetele
va doresc o intanire placuta indiferent de locatie beti un pahar de suculet si in cinstea noastra...sanatate si numai bine..abia astept parerile de dupa o va trimit si eu virtual la fiecare
29+Dimitrie
Teo2rina spune:
Lau, abia astept sa ne cunoastem! eu am zis sa ne intalnim la gradi, casa mea e ca dupa razboi dar am crezut ca e cam departe de voi. eu va astept cu mult drag aici sa fim colege de grupa dar daca fetele hotarasc altfel eu vin cu draga inima oriunde. iar cu cheltuielile, stati linistite, important este sa ne simtitm bine, nu? in definitiv,cred ca Mihnea s-ar descurca si la Hard Rock sa faca ordine pe masa , e maestru la asta. deci, voi hotarati unde si cum.
Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
Poze noi cu bebe
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
[b]Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
[blue][b]CUNUNIA CIVILA
Ninia81 spune:
Teo, daca tu crezi ca te-ai descurca cu Mihnea la hard Rock...eu as zice sa ramana Hard Rock! A fost de acord si Cristina...eu zic sa ne vedem la Hard Rock la ora 18. E bine?
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/5JRSp3.png
L5845 spune:
Teo nah, acum ca s-a stabilit, o sa ne vedem sigur si daca e nevoie, il ajutam si noi pe Mihnea sa faca ordine pe masa .
Ninia, Teo, e ok, deci ramane daca sunt si restul fetelor de acord, sa ne vedem acolo la ora 18, abia astept .
Va si va pe TOATE!
Lau-Meli si
Spre tzel!
Doi zapaciti!
Teo2rina spune:
la cat? va puuuuuuuup!
Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
Poze noi cu bebe
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
[b]Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
[blue][b]CUNUNIA CIVILA
cristina_ana spune:
E OK fetele!!! Ne vedem la 18 la Hard Rock Cafe. O sa incerc sa fac rostde nr de telefon sa fac eu rezervare pe numele meu (Cristina Miloiu)
Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)
cristina_ana spune:
Am facut rezervarea!!!!! Nu am gasit pe terasa din pacate, dar dupa ce mancam ne putem duce prin parc sa ne mai plimbam.
Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)
L5845 spune:
elilov3 multumim de urari, sigur ca bem si pentru voi un suculet, cele care nu puteti veni acum, poate ne vedem mai multe, alta data, nu?
Lau-Meli si
Spre tzel!
Doi zapaciti!