Puiuti de randunici 2008!! (78)
Raspunsuri - Pagina 8
mstela spune:
mami de Sanziana,sa va fie debine!! Hai cu filmuletul sa vedem catelusul!![]()
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
VALENTINA C spune:
Se pare ca MAtei isi face usor-usor un somn de dupa-amiaza de 2 ore...

. La ora 2 il duc in pat si daca dorm si eu cu el e si mai bine..Azi e a treia oara in 4 zile cand doarme asa..
Valentina si Matei (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/photo/2041197080103382524nuIXjo
lianam spune:

pentru masa solida a lui Sanzi si pentru somnicul dulce al lui Matei!!!
Irina, mami de Teo (27.03.2008)
amira_roxana spune:
hello!
LA MULTI ANI PUIUTILOR NASCUTI PE 13 SI PT TATI DE LUNY!
nu pot sta prea mult ca intepenesc pe scaun...vad ca nu mi-a raspuns si mie nimeni in legatura cu branza calcica...
ma duc sa o culc pe fii-mea. ca are oki mici!
mamip ma bucur mult ca te-am "vazut"!
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
pozici
pozici noi
VALENTINA C spune:
Roxana, parca ti-a raspuns Bubu mai sus, ia cauta!
Valentina si Matei (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/photo/2041197080103382524nuIXjo
lianam spune:
nu cred ca am citit ce vrei despre branza calcica. daca vrei reteta, uite: la 1l de lapte pui 8 pastile de calciu lactic. se da laptele in fiert si se adauga pastilele pisate bine. se tine pe foc pana se alege zerul, apoi se strecoara. poti face cantitati mai mici, sa fie proaspata. mie pediatrul mi-a zis sa folosesc lapte cat mai degresat pentru inceput. am vazut ca alte mamici recomanda nedegresat. e la alegerea ta, sau mai intrebi pediatrul tau.
nu stiu daca asta vroiai, sau m-am bagat ca musca-n...branza calcica
!
| Citat: |
| citat din mesajul lui amira_roxana hello! LA MULTI ANI PUIUTILOR NASCUTI PE 13 SI PT TATI DE LUNY! nu pot sta prea mult ca intepenesc pe scaun...vad ca nu mi-a raspuns si mie nimeni in legatura cu branza calcica... ![]() ma duc sa o culc pe fii-mea. ca are oki mici! mamip ma bucur mult ca te-am "vazut"! ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)pozici pozici noi |
cleme spune:
La Multi Ani puiutilor nascuti azi!
Simo insanatosire grabnica. Ariel mersi pt link si distractie placuta pe unde va duceti. Giani nu mai fi in butoi, eu ce sa mai zic ca m-a intrebat o vecina saptamina trecuta daca sint gravida cu al doilea copil? 
Revin dupa ce culc plingacioasa din bratele mele ![]()
http://community.webshots.com/user/cleme74
lianam spune:
Cleme, e bine ca era o vecina, mie mi-a facut "complimentul" chiar soacra ![]()
bubu05 spune:
Roxana, ti-am scris eu cu branzica imediat ce-ai intrebat 
So, am ales hainutele copiilor
Fiecare cate o geanta mare!
Mda...nu stiu cum le ducem pe toate 
Vali, Kya si fetele care ati fost de curand la munte. Cum e seara pe-acolo? sa stiu ce haine iau la mine...adica merge la copii tricou+hanorac si pantalon lung? eventual ceva pe cap? am bandane de bumbac care acopera si urechile. Ma gandesc ca mai gros de-atat nu e cazul...nu?
Am pus si eu paturica lui Stefan groasa, care se prinde cu capse...am vazut la Kya si daca doarme afara sa-l pun in ea ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
bubu05 spune:
Bravo Sanzi pt. piersicuta papata!(o piersica intreaga???)
Si bravo Matei pt. somnicul de 2 ore! 
Liana, da, si eu stiu ca se face doar cu lapte integral si toate lactatele la bebei sa fie integrale. Eventual, doar daca bebe e mai dolofan se recomanda partial degresat. Insa se simte diferenta la gust...zici ca-i apa chioara
...plus ca bebeii au nevoie de grasimile din laptic. Cel putin eu asa i-am dat lui Vlad.
Vad ca si Stefan a dormit de 3 zile de la 5 jum dupa-masa pana la 8-9 seara si apoi de la 10:30 la 6 dimineata si apoi pana la 9.
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze