Puiuti de randunici 2008!! (78)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Esti roz Luny...roz .

Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)

Are mama o fetitza cat un ghemotoc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Luny , tu esti scrisa cu albastru si improshcata cu roz
Papacios, bafta la Monti!

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

luny, da-te jos de pe godzilla:)) esti pink!!

mamip!!! wow! mi-a fost dor de tine si de honey bunny! las' ca vine el noiembrie si incepe mamip ciripeala! suntem cateva monti, avem pe mailul comun o tona de retete si documentatie (le-am pus inapoi ca mi-a trecut supararea:))

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Luny exact cum zice butucica .

Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)

Are mama o fetitza cat un ghemotoc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Luny, Varuna, pupici dulci, si-mi pare tare rau ca nu mai am vreme de sporovaiala...se rezolva ea si problema asta...

am uitat sa va spun, eu oricum n-am citit decat in cap asta...am vaut ca vbeati de somn...Honey , de la 2 luni, doarme de seara de la 8-9-10 pana dimineata la 8-9...nici nu zici ca am bebe mic...

acus fug...gangureste iubita mea...

sa ne auzim cu bine!

SANATATE MULTA PRENTRU RANDUNICI SI PUIUTI...SI PROGRESE NEBANUITE!

Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA[/purple][/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

mmmmmm frumusele albinutele! noi suntem randunici mai noi pe crenguta, si nu va stiam. ne pare bine de cunostinta

Citat:
citat din mesajul lui mami_papatot

Salutare randunicilor!

Mi-e dor de voi si de ciripeala! Abia astept sa vina luna noiembrie...si mai e destul totusi!

Noi suntem bine, sanatoase....bebe are 64 cm si 6850, e razacios (in chicote de saptamana trecuta), la fel de papacios si lipicios!

Mami este si a bine, n-a mai luat in lungime, dar in greutate...oho...adica de unde dupa nastere avea 92 de kg, luni cantarea 99...asa ca , de luni suntem montigniace...

Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA[/purple][/b]

Irina, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

randunici,
Papapacioooos, mii de , unde fugi??? Am vazut o albinutza SU-PER-BA! Sa va traiasca! Imi pare bine sa stiu ca sunteti sanatosi cu totii!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia99 spune:

am dat un raspuns foarte ciudat deoarece eram cu bebe in brate, deci laptele humana 2 este si de 4 luni si-l poti plati la posta prin mandat eurogiro soseste in circa 6-8 zile de cand primesti e-mail de primire a platii, eu sunt foarte multumita de preturile lor care sunt aproape la jumatate atat la lapte cat si la cereale.

mamica de Bogdan Alexandru 5 luni

www.flickr.com/photos/64733768@N00/" target="_blank"> poze bogdanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Nu m-am putut abtine, trebuia sa pup albinutzele mai intai!
TUTUROR PUIUTZILOR NASCUTZI PE 13: IANNIS, ERIK, STEFAN DE ADELA, GEORGIOS SI PATRICK!
SI MULTA SANATATE SI TATICULUI DE LUNY, SA-TI TRAIASCA!

Varuna, nasol ca iti da desteptarea puiul asa devreme! Si a mea se trezeste la 4, dar papa tzitzi si se culca la loc.
Ariel, drum bun si sedere placuta la soacra!
Pucca si Liana, ati gasit asemanari, ce draguutz!
Se vede ca Gecko ori chefuieste deja, ori se pregateste intens. Multumim pentru tratatie!
Bebelina mea doarme din nou, ce-o fi cu ea, de-aia am eu liniste si pot sa stau pe crengutza. Si totusi, o sa profit sa calc si niste rufisoare, ca sa nu buhuhuiesc pe la noapte! -ici si revin!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

aha, parca roz stiam si eu.. ariel, prefer godzilla!:))
ccris mersi la fel!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput