Puiuti de randunici 2008!! (78)
Raspunsuri - Pagina 20
lianam spune:
e asa des, sau din cand in cand? ma gandesc ca daca e din joi in pasti sa te folosesti de metoda termometru, sau daca nu si nu de supozitor cu glicerina. daca e des, nu e de utilizat termometrul si nici supozitor asa frecvent. o prietena de-a mea al carui bebel are probleme, mi-a zis ca foloseste si i se pare f bun LASS BABY, care cica e natural (nu stiu sa iti zic de el, nu am citit) si COLOCYNTHIS 5ch care e homeopat. poate te ajuta cu ceva informatiile (daca nu ai testat deja
)
| Citat: |
| citat din mesajul lui underqueen liana al meu e ne-kk-cios, ca iar e constipat ...oare de la pepene galben?------------------------- inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008) POZE POZE BOTEZ minunea mea asa creste strumful mare |
Irina, mami de Teo (27.03.2008)
luny spune:
cleme si noi tot cu Vibe suntem, d-aia or fi copii asa viermisori!:))
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
lianam spune:
pucca, asta nu e de judecat. fiecare stie mai bine situatia lui, sau ce considera ca e mai bine(si toti credem ca e bine ce facem, ca de aia facem asa, nu?), cel putin pe moment, si ia o decizie. dumnezeu stie cum e mai bine, si daca mai tarziu regretam ceva sau nu. important e sa faci cum consideri tu ca e bine si sa nu iti faci mustrari de constiinta. si nici sa pleci urechea la ce spun altii. pune-ti in balanta situatia si fa cum iti spune inima si cum iti cere situatia. 
underqueen spune:
constipatia era frecventa pana cand am inceput diversificarea...adica facea la 3 zile si atunci cu supozitor...apoi s-a reglat si facea in fiecare zi. acum de 4 zile iar greu si tare kk...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
luny spune:
| citat din mesajul lui lianam pucca, asta nu e de judecat. fiecare stie mai bine situatia lui, sau ce considera ca e mai bine(si toti credem ca e bine ce facem, ca de aia facem asa, nu?), cel putin pe moment, si ia o decizie. dumnezeu stie cum e mai bine, si daca mai tarziu regretam ceva sau nu. important e sa faci cum consideri tu ca e bine si sa nu iti faci mustrari de constiinta. si nici sa pleci urechea la ce spun altii. pune-ti in balanta situatia si fa cum iti spune inima si cum iti cere situatia. ![]() Irina, mami de Teo (27.03.2008) |
perfect de acord, cleme, valabil si pt tine!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
lianam spune:
emma, pai incearca sa ii dai unul din produsele astea, daca tot sunt naturale. bine, nu sa il obisnuiesti cu ele, sa se leneveasca sistemul digestiv, dar pana isi revine, sa nu se chinuie mititelu. ooffff, asa mici si probleme asa mari ... si totusi cresc asa repede...![]()
mstela spune:
LMA,Sanziana si Mihnea!!

Varuna,imi pare rau de situatia voastra si fac si eu galerie sa vina fuga dintisorul!

Mimo,am retinut si eu sfaturile de mam mare!!Mercic beaucoup.Super reteta de calmare bb.![]()
tuchi,notat si de la tine.Spor la invatat.
Of,liana,inca o Teo plangacioasa!a mea e de fapt urlatoare!!
pucca,dar in ce domeniu lucrezi tu,cu salariu de 6 ori mai mare??
liana,iti spun eu de bb ne-kk-cios..ca tare m-am mai chinuit cu ea!!Acum,a dat Domnul si s-a reglat.Dar la noi,Lass baby a fost frectie la picior de lemn..Duphalacul mi s-a parut ok.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
lianam spune:
sincer, nu prea stiu cu produsele astea de constipatie decat din auzite, ca teo nu a avut probleme (un pic in primele 2 luni, cand am rezolvat cu termometrul si de 2 ori cu supozitor; de atunci nu a mai avut probleme). probabil depinde de copil. stela, bine ca i s-a reglat burtica si nu mai e nevoie de nimic. e mare problema constipatia asta! aoleu, sa stii ca si a mea e tot urlatoare; plangacioasa, am zis asa sa fiu indulgenta
! trebuie sa descopar cauza, ca nu se mai poate.
| citat din mesajul lui mstela Of,liana,inca o Teo plangacioasa!a mea e de fapt urlatoare!! pucca,dar in ce domeniu lucrezi tu,cu salariu de 6 ori mai mare?? ![]() liana,iti spun eu de bb ne-kk-cios..ca tare m-am mai chinuit cu ea!!Acum,a dat Domnul si s-a reglat.Dar la noi,Lass baby a fost frectie la picior de lemn..Duphalacul mi s-a parut ok. Stela, mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora "Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!" |
mstela spune:
URMATOAREA CIRIPEALA
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
mihaele spune:
Dragi gravidute si mamici, poate stiti ca noi am initiat pe forumul aspirantelor o campanie pt sprijinul reproducerii asistate si in prezent suntem la faza de strangere semnaturi prin petitia on line Sustinere pentru reglementarea legala a reproducerii umane asistate medical si introducerea procedurilor inseminare artificiala si fertilizare in vitro in programele nationale de sanatate.
Fac un apel la voi sa ne ajutati, semnand petitia si inaintand link-ul catre ea mai departe in lista voastra de mess, pe mail, etc.
Acesta este link-ul: http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.htmlVa multumim anticipat!

...oare de la pepene galben?