Puiuti de randunici 2008!! (78)
Raspunsuri - Pagina 13
lianam spune:
eeee, ete ca aparu Sovi! salutare vecina
! mall in noiembrie??? uraaa
!!! buuuun! deci patinam la iarna aci langa casa? e, si ce daca nu stiu si nu am pus patine in viata mea in picioare
...invat!!mai da ce pui frumusel ai! bine, gena isi spune cuvantul...
!ahaaa, si am vazut ce faceai cand copilu adormise pe burtica langa laptop: ciripeai de zor
!
Ursu, esti frumusica foc! iti sta foarte bine! buna alegere!
mai fetelor utilizatoare de "monti"
, asa de curiozitatea mea,si daca vreti sa raspundeti, doar tineti regimul alimentar, sau faceti si sport? eu mananc putin in general, doar odata pe zi, rar mai des, si fara paine. dar recunosc ca nu fac sport. si zici ca mi-a pus cineva drojdie 
Irina, mami de Teo (27.03.2008)
ccris_ccris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Crisulina, multumesc! va scriu maine reteta de tort, pe pm sau aici, cum vreti...acum mi se inchid ochii... |
Bubu, posteaz-o unde vrei, mi-e indiferen, noapte buna!

Fug si eu la calcat!
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
sovietica spune:
Cris! tort iti trebuie tie? nu vrei mai bine o reteta monti de praji cu mere?
-asta din ciclul sa moara si capra vecinului
Ce, numai eu sa sufar mancand praji cu faina neagra cu tarate?
gata si eu, NB!
sovi, mami de
sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
mimonix spune:
pai si eu?
pe mine cui ma lasati?
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
beeeeeeeyyyyyyyyyy
buhuhu acum incepea, ce rele sunteti! 
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
sovietica spune:
un peseu mic:
Liana, eu luna trecuta, adica aia cu slabitul, doar am sarit de co 3 ori pe trambulina, dupa zilele in care saream rau calul cu combinatiile si ma simteam vinovata. in rest, nik. Dar e f posibil ca pe mine sa ma fi avantajay faptul ca alaptez.
Eu am patinat o singura data la viata mea, si pot sa zic ca intr-o sesiune ai mari sanse sa te cam prinzi care e miscarea!
Bubu, pune bre reteta aci, nu ne lasa cu ochii in soare! :)
Precum am zis, o zi pe saptamana Monti doarme.
sovi, mami de
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
sovietica spune:
Monixa, nu te las mami, promit sa te iau cu mine in vis 
sovi, mami de
pozici
mimonix spune:
haha Sovi se baga la cosmar 
Pentru restul, care m-ati parasit, RUSINICA!!!!
Si pedeapsa:

Somn usor!![]()
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
poze
Kya spune:
Mi s-a facut si mie somn - pana acum am citit la cap. Diversificare (cred ca asta m-a adormit
)
Irina la mine nu prea functioneaza nici o dieta, doar sport si iar sport

Mimo
uite o dedicatie:
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
ccris_ccris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sovietica Cris! tort iti trebuie tie? nu vrei mai bine o reteta monti de praji cu mere? -asta din ciclul sa moara si capra vecinului Ce, numai eu sa sufar mancand praji cu faina neagra cu tarate? gata si eu, NB! sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08pozici nasterea delfinasului ilustrata www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE |

Si, totusi, am slabit 2 kg 
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE