Puiuti de randunici 2008!! (78)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Look!!!
http://community.webshots.com/album/565436247WtJNtZ

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Hola lume! Iaca-ta-ma-s la o ora neobisnuita pentru numele meu, dar asta e, sper sa ma primiti
Am avut o zi aiurea, din aia de "nu se leaga nimic" si mi-am tot dat "cu stangu-n dreptu'" pina cand am zis ca mai bine iau o pauza cu voi aici...poate cine stie, mi se schimba norocul!
M-am bucurat tare sa gasesc lume multa si veselie in casa
La multi ani! pentru toti bebeii care au mai crescut cu o luna azi
Multumesc pentru tratatie Gecko, sper ca ne-ai dat d-astea d-ale noastre in platourile alea, nu piele de pe cur de crocodil! Si 9 kg ? Sa va fie de bine !
Lianasa va fie de bine piureul !
Varunaciorba de pleuroti si bere cu lamaie? wow ce meniu ! Incet incet incep si eu sa inteleg cum isi mentin unele mamici silueta!Nu tu o prajiturica, o inghetatica, o friturica...
MamiPbine mami ca ai de lucru , vine el si noiembrie ala si sa vezi distractie ...mami, m-a uimit sinceritatea ta , cum bre sa spui asa hodoronc tronc cate kile ai cand pe crenguta asta lumea mananca pleostoroci si bea bere cu lamaie?
Arielciteam eu asa fuga-fuga si vad deodata in postarea ta "inalta,frumoasa, zambet fermecator" zic : "Hait, ca se vorbeste de mine" si cand colo.....Sovicare-nu-raspunde-la-provocari! Mi s-a parut mie ca semanam
In rest, asa cum ti-am mai zis, multumesc frumos pt muzica, o sa dau la maxim ca sa creasca nivelul de inteligenta in tot blocul poate nu vor mai arunca pe geam hartii si oase pt caini
Lunycea improscata cu roz, sa-ti traiasca tatal si sa fie sanatos!
Floriiopostarea ta mi-a amintit de mine acum vreo 6 luni, cand am intrat si eu intr-o zi si-am zis vreo doua vorbe si pac! m-a executat Ursuleata:"bine ca au mai iesit niste mamici de la naftalina! " hahaha , ea e de vina ca m-a scos de la naftalina!
Ma bucur ca sunteti bine si iesi bre si tu de la naftalina, hai ca se poate!
Simoimi pare rau pt spatele tau, sa dea Dumnezeu sa se repare repede si sa iesi din butoi!
Zozefu racoare mah ? Pai astea-s vorbe mari la noi aici la cuptor!De 38 grade la umbra ce zici? Frigeau volanul, scaunul, aerul si creierul meu in acelasi timp!
Dna Gianice sa va fac daca inainte de sarcina erati o zana , se vede ca v-ati ingrasat un pic...dar stati asa, ca sigur te transformi iar in zana in cateva saptamani, de dorul lui Andrei! Asta-i partea plina a paharului!
Bubutu urlai ma asa? las ca a meritat, cine-i frumoasa? Toata ziua m-am gandit la tine...de cate ori mi se incurcau mainile, faceam cate-o boroboata si-mi venea sa iau o pauza....ziceam:Bubu pina acum le-ar fi terminat pe toate si ar fi fost deja in baia cu spuma
Valentinaiar plecati? Mai dar papa,spalat, calcat, voi nu serviti?
Sper ca n-am uitat pe nimeni si daca totusi...o imbratisare calda pentru toate!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Ursuletz iti sta super bine...imi vine sa iti zic "doamna", uite ca eu nu am curaj...da' asa mi-ar placea...

Editez ca nu mai pot...da' ce-ati avut fetelor azi...eu stau cu lapte in par, fac mancare la copil, barbat, caine...si acu' ma mai incearca si invidia...

Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)

Are mama o fetitza cat un ghemotoc...

Mergi la inceput

Ursuleata TE-AU PRINS MA PANA LA URMA! Cine te-o fi turnat?
FFFFFF MISHTO, SA-TI FIE DE BINE!
Kya, Bubu, Gecko voi mai aveti par in cap, daaaaaaaa?

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Lianavezi ma, nu pe mine ci pe Ursuleataau prins-o talibanii!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Lianavezi ma, nu pe mine ci pe Ursuleataau prins-o talibanii!

multumesc!

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

E uite acu' caut programul ala cu tunsorile...sa vad cum mi-ar sta...

Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)

Are mama o fetitza cat un ghemotoc...

Mergi la inceput

Varunasi eu tot cu lapte-n par si-am mai incurcat si mancarea de caine cu aia de ccopil si cu alte alea....bine ca mai am un borcan de Hipp in frigider
Zic sa le aratam noi lor
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Uau Ursuleata nu ti-a fost mila sa tai minunatia aia de par? Oricum iti sta bine si important e sa te simti tu bine asa.

http://community.webshots.com/user/cleme74

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Moamaaaaaaaa,Ursuletz,sa-ti fie de bine!!Bv pt curaj!!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput