Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 3
Reallaura spune:
Nicole, sigur gasesti ca au numai chestii super misto. Din pacate nu stiu daca este si in Orhideea, daca nu ai plecat inca incearca pe net sa vezi ce magazine au.
Leeloo Ti-am dat PM.
Noi am venit de afara, bb nu mai adoarme in carut. II e prea cald, se plictiseste, nu stiu, dar vrea numai in brate. Bine ca am reusit sa iau pepenele ca intrase nenea la banuiala, statea cu pepenii sub taraba si eu nu veneam!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
alina_anto spune:
Laura, sunt super pozele! Ce frumoasa e pensiunea unde ati stat!! Iar Mirciulica este haios foc si e picatura taticul lui!! Imi pare rau ca nu m-ai sunat...In Buc eu mai vin abia sapt viitoare pt ca ii face faorte rau caldura de acolo.. Ieri ne-am dat peste cap total... Azi vad ca si-a revenit: a mancat, a dormit, iar a mancat (200 ml!!!), ne-am jucat si acum doarme afara, in curte. E asa bine aici, pt ca avem multi brazi si pini in curte (parca stam in padure)
Nicole Florile de la lumanaren sunt hortensii. Nasa s-a ocupat de taote aranjamentele florale. Mie imi plac hainutele albe!
Cleo, Laura, dr a zis sa-i gauresc tetinele pt a putea suge mai rapid (si mai mult poate).. Dar n-as vrea sa-mi refuze dupa aceea sanul..
Tetinele de la bib oricum i le-am schimbat la 2 luni, dar tot masura 0+ ( Avent).
Sara la Breaza
Scortisoara
Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
Botez Sara-Maria
Reallaura spune:
Citat: |
citat din mesajul lui socrate Laura da-mi te rog si mie contactele. mami de Edvin Sebastian Sebastian |
Socrate, penisunea se numeste Diana, 3 margarete, 90 Ron/noapte
Adresa: Moeciu de Jos, Podul Simon nr 563 A, Judetul Brasov.
Telefoane: 0268-238 377
0745 998 810
Alina_anto, eu nu i-as gauri tetina mai mult, mai ales ca, vorba lui Sis, se poate si ineca. Pai punem de o intalneala la sf lui August, inceput de sept. eu te-as fi sunat si acum, dar eram un grup mai mare, mai multe masini. si nu voiam sa fac opinie separata...
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
simonacip spune:
Mai dar ce succes are muntele asta...Bravo fetele, bine ca plecati, profitati de timpul frumos care mai e..ca la toamna, vai de noi, o sa ne plictisim de multe ori in zilele ploioase Brr..
Eu ma bucur ca Mateias doarme pe picioare de citeva zile - pana acum am tot incercat dar n-a vrut...In timpul cit il legan eu citesc si uneori ma ia i somnul, oricum, imi prinde tare bine sa stea la leganat.
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
chinabulina spune:
am tot zis ieri ca revin, dar n-am mai reusit. l-am asteptat pe tati sa pape si am plecat apoi in parc...
multumim tuturor pentru aprecieri; ne bucuram ca v-a placut de noi, ca si voi ne sunteti noua tare dragi. eu ma uit mereu la pozele voastre, doar ca nu apuc sa va spun cat de frumosi sunteti cu totii/toatele ... dar am sa incerc sa nu mai uit sau sa-mi fac timp, pentru ca o vorba nerostita se pierde... si am sa va spun ca-mi plac tare mult baietii gabitzei (si in sarcina ma uitam mereu la pozele tale, gabitza, mi s-au parut intotdeauna imaginea familiei perfecte)... si mi-a placut scortisoara la botez si bebe de nicole in hainute pentru botez (mie imi place mai mult cea galbena , asta ca sa te zapacim de tot), si bombonica lui maitreyi si mara langa rochita (wow, cleo!) si aelita ca o zana alaturi de copilasii ei si sabinuta si toti copiii... si iar m-am minunat cat de frumoase pot fi gemenele noastre. si m-a apucat un dor de duca dupa ce am vazut pozele lauritei cu mirci, frumosul arici...
noi am fost duminica la iasi. dupa ce am facut vizitele de rigoare in carrefour si mall, i-am prezentat gogoasei tudor-ul, copoul, universitatea, am papat vata de zahar si inghetata si, pe scurt, am avut o zi perfecta in 3. gogoasa a fost de milioane, a ras toata ziua si nu a scancit o clipa, dragostea lui mami... iar mami i-a dat sa pape tzitzi in parcarea de la carrefour si din fata politehnicii, fiindca incalzitorul de biberoane s-a stricat ... vom veni cu poze cand mi-oi aminti unde e incarcatorul de la camera, ca e mort acumulatorul si nu le pot descarca
azi gogoasa a stat in casa, ca afara e moarte de om cu caldura asta. dar mami a fost pe drumuri pentru dosarele de alocatie et co... si normal ca tanti de la HR de la noi mi-a gresit adeverinta si a trebuit sa fac 2 drumuri ... dar pana la urma s-a rezolvat si am scapat si de grija asta...
cam atat. ma duc sa bag un pepene galben pana se scoala gogoasa. va pup
georgiana, mami de gogoasa balerina teodora maria
Nicole1980 spune:
Am venit din Orhidea. Am gasit si acolo obaibi. i-am luat cate ceva de la reduceri, insa nu am gasit exact ce voiam.
O sa vad cu ce il imbrac. Si mie imi place costumatia pe alb, este si marimea lui. Acum i-am mai luat niste lucruri si sunt cam mari.
Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008
gabitzam spune:
M-ati zapacit de pofta cu pepenii, m-am dus si mi-am luat si eu unul
Am fost la primarie si am luat indemnizatia aia de nou nascut si contravaloarea trusoului. Am avut noroc ca nu era coada, i-am luat imediat.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Alysh spune:
"Neata spre seara....fac ce fac si imi ocup mereu timpul. acum ma uit dupa un master......si as vrea sa lucrez si la un proiect cu o fundatie....sa vad ce reusesc.
Am vazut niste fetite suuuuuuuuuuperbe de CAmi si o Scortiosoara suuuuuuuuuuperba de Alina_anto............offff, iar mi-ati facut pofta sa fac si eu o fetitza.
Am vazut si un Mirciulica frumos foc (ca sa nu folosesc pt baiat termenul de "superb"), la asa parinti frumosi, are cui sa semene. NU mai zic ca vreau si eu la pensiunea respectiva.
Ok pt vineri, LAurita.
Alina cu iubirea noastra, Vlad
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
Imi pare rau ca nu sunt si eu mai activa pe forumul vostru, sper sa-mi fac mai mult timp pe viitor, insa cu nazdravana Lara mai greu. cand ne vom intoarce la Buc., sper sa va cunosc si perosnal si sa venim si noi la intalniri.
Annika are la 3 luni 5400g , sper sa fie bine, ca citisem de bebelusul lui Nicole ca la 2 luni are 5600!!!
fetitele mele nu sunt prea mancacioase, ca si Lara a fost la fel mofturoasa. Annika insa suge mai bine la san si apropo alaptat (prin parcari, banci in parc) eu o alaptez oriunde i se face foame (incerc sa ma retrag undeva, nu chiar in mijlocul "multimii" si uneori mai o acopar si cu un scutecel. Nu pot face asa un program fix, incat sa pice mesele numai in casa, nici nu mi-ar placea sa fiu legata de casa, din cauza asta.
avem si noi poze "noi"
http://picasaweb.google.com/adriana78adriana/Annika3Luni
o zi buna tuturor mamicilor si bebitilor
Adriana