Copiluti de mai-iunie 2005 (82)
Raspunsuri - Pagina 3
gabitzam spune:
TDI, la multi ani fericiti si multa sanatate iti doresc!!!
Si sa aveti o saptamana tare buna.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
monu spune:
Tdi, La multi ani!!!! Sanatate multa si sa te deblochezi, sa petreceti totusi azi macar cu o lingura de inghetata. Sa ai parte de iubire, fericire si de o viata frumoasa.
Cloreta spune:
LA MULTI ANI TDI!
Iti doresc o viata frumoasa langa familia ta, muuuuuulta sanatate si dragoste.
Elisor, tu ma intrebai daca e ceva de vazut la Adamclisi. No, monumentul e refacut evident, de la 09 (parca) pana acum nu mai era mare lucru:) Doar pe la scari, baza se mai vede originalul iar bucatile originale recuperata sunt la muzeu, care nu e in acelasi loc. Teodorei i-a placut f mult:))), a recunoscut ea sculptat in piatra un crocodil(asta erau lupul, hahaha), berbecul si strugurele si era f incantata, iar doamna de la muzeu era incantata de Teodora:)
Doamna cu Marocul, azi va fac traseul, da si mie pe pm cu adresa de mess.
Andra, eu nu am iesit din statiune decat o zi in Cap Aurora si Jupiter Ma rog, am stat cateva ore), mi-ar fi placut sa ne vedem si la mare.
Monu, cum mai sunt fetele?
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
onixone spune:
[LA MULTI ANI TDI! SA FI FERICITA SI TOT CEEA CE ITI DORESTI!!!
SA TREACA GHINIOANELE CAT MAI REPEDE!!!
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
onixone spune:
...l-am inscris pe alex la inot .I-am luat 4 sedinte sa vad cum merge.Va fi in piscina fara mine , doar cu profesorul si cu ceilati copii.Sunt tare curioasa cum va fi...
Copilul meu vorbeste engleza dar o mai da si pe romana si sunt tare curioasa daca asculta ceea ce ii va spune.Va povestesc luni dupa ce venim.Ii da si certificat de trecere, caci va da un fel de examen.
Am niste priteni ai caror copii au fost dati la inot tot asa unul de 4 ani si unul de 6 care nmu au trecut examenul ca nu intelegeau engleza si nu faceau ceea ce li se spunea.Si radeau parintii ca au ramas corijenti la inot.Am ras bine cand ne-au povestit.Sa vedem cum merg lucruile cu noi, si daca o sa vrea sa stea fara noi in apa.I-am explicat ca o sa mearga doar cu profesorul .Nu prea a fost incantat decat cand i-am spus ca o sa fie cu copii si ca o sa ma vada dupa geam.Atunci parca mai mergea.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
Androix spune:
Pisik, sa cad de pe scaun cand am citit de cutia de rahat, nu intelegeam ce atata bucurie pe tine.
Mi-am luat tzoale de nasa
cu super pret. Am descoperit un magazin super tare cu haine in sfarsit masura mea. Aduse din anglia probabil ce nu se mai vinde pe-acolo dar super misto si la super preturi. Bestial!
Elisor, am si uitat sa-ti multumesc de comentariile la poze si de aprecierile la stilul meu de scris. Ma bate gandul sa ma apuc de scris, macar un blog usurel asa ca nu cred c-ar da cineva banii pe scrierile mele daca s-ar gasi vreun nebun sa mi le publice 
![]()
![]()
Iar a inceput monitorul asta. ieri nu a facut figuri acum abia pot scrie
Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia
denisa73 spune:
Ce mai fac mamicutele?
Noi am fost in Romania,am mers la mare si a iesit totul frumos.Acum sper sa trec mai des pe la voi caci de ieri Cristian merge 8 ore la gradi si am mai mult timp cu bebitul.Gabriel e tare cuminte,cred ca cel mai cuminte dupa fata pamantului mananca si doarme.Daca il scol sa-i dau de mancare bine daca nu nu ma trezeste toata noaptea.La mine si Cristian a fost cumintel(cu exceptia ca voma la fiecare masa un an de zile),iar acum e dezastru.Sper sa se cuminteasca la gradi.
Va pupic si abia astept sa recuperez ce ati scris!
gabitzam spune:
Androix, si tii secret unde e pravalia cu pricina? Nu stii ca mai sunt si alte slabute prin zona? ![]()
Denisa, bine ai revenit. Chiar ca e bine cu unul din copii la gradinita, sa mai ai timp sa mai rasufli.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Cloreta spune:
Denisa, ti-am vazut baietii, sunt tare frumusei si dupa cum spui si cumintei.
Androix, da, da si eu vreau sa stiu de pravalia aia.
Oare ce mai fac Monicica, Mynicegirl..si sunt atatea fete care nu mai dau pe aici. Anky, Ada74....
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
Florentina G spune:
Am revenit!
Multumesc de primirea calduroasa!
In primul rand La Multi Ani Teddy, sa ramai mereu tanara, plina de viata si mai ales aceeasi luptatoare care ai fost pana acum. Imi amintesc ca acum doi ani, de ziua ta, iti facusei o schimbare de look si iti statea tare bine...aveai si o stare de spirit foarte buna... asa ca - ia da tu fuguta la coafor, fa ceva pentru tine si sa vezi ca o sa te simti mai bine si nici durerea fizica nu o sa mai fie asa insuportabila!
Sa va povestesc de copii ca iar nu apuc....
Elisor ma intreba cum am trecut peste episodul de varicela... Maya a fost super cooperanta, nu si-a rupt nici o bubita, a asteptat cuminte sa se faca bine...pe cand la Patrick a fost mai nasol ca pe fondul imunitatii scazute a facut o stomatita aftoasa foarte dureroasa, cumulat o luna nu a mancat mai nimic, slabise mult, apoi a recuperat destul de bine mai ales in perioada cat a stat cu mama la tara. Dar saptamana trecuta a facut o enterocolita din cauza laptelui de tara (i se terminase laptele praf si mama i-a dat lapte de vaca) a slabit iar si acum recupereaza destul de bine din nou!
Maya in schimb a pus bine de tot pe ea, nu o mai recunosc fata de cum era pana pe la 2 ani. Are aproape 17 kg, a facut niste pulpane si niste falcute tari pe care le-as ciupi si pupa non stop!
Mama a renuntat la serviciu ca sa pot lucra eu si vara asta au tot stat cate o saptamana la tara iar saptamana viitoare o sa o duc sa stea cu ei la Fagaras, la soacra-mea! [:D}
Patrick e un nebun, tot timpul trebuie sa faca ceva... are un fix cu draperiile pe care nu le suporta la geam, dintr-o smucitura le trage cu totul jos.
Au inceput sa se joace amandoi, mananca impreuna la masa si se indeamna unul pe celalalt.
Ce sa spun... am cam inceput sa rasuflu usurata, simt ca a trecut perioada de foc si ca am copii mari de acum.
Am pus niste poze www.dropshots.com/florentina" target="_blank"> aici! Este si un filmulet cu Maya cand se crede "Domnul doctor" , vorbeste gros, si scrie retete! Ce ma uimeste este ca ea nu a fost niciodata la un medic barbat, dar asa i-a venit ei atunci...
A!... Am avut o perioada cand Maya se tot scapa pe ea, am dus-o la tot felul de controale, i-am facut si analize, nu i-a iesit ca ar avea ceva... acum vad ca de mai bine de o luna nu s-au mai intamplat accidente.
Week-endul asta raman singura pe plantatie, Dan pleca la Brasov ca are doua nunti iar eu trebuie sa le fac singura pe cele de aici. Am emotii, sper sa iasa totul bine!
Androix, abia astept sa te vad pe post de nashica si mai ales pe Filip pe care nu l-am mai vazut de mult... Am ratat link-urle la poze, daca vrei sa le pui din nou m-as bucura mult!
Nelia, Clara, multumesc de comentariile la poze, sunteti dragute tare!
Nelia, unde ai disparut? Esti suparata cumva... ce sa se fi intamplat ca la cum te stiu de impaciuitoare e greu sa imi imaginez!
OlgaT, daca au luat dr-ii hotararea sa iti dea tratament eu zic ca e de bine... Sper din tot sufletul sa duci sarcina la bun sfarsit fara probleme. ALtfel tu ce faci? Ti-ai dat demisia pana la urma de la job?
OlgaM, cum sa va uit?... imi pare rau ca nu am mai mult timp sa stau cu voi si sa vorbesc cu toate, de multe ori de aia nici nu scriu, pentru ca am cate ceva de spus fiecareia si ma gandesc ca imi ia prea mult timp si nu duc mesajul la sfarsit, sau ca sar pe cineva si sa nu creada ca fac diferente...
Acum trebuie sa fug ca Dan isi face bagajul sa plece la Brasov si e nervos ca la ora asta trebuia sa fie deja acolo.... bineinteles ca problema este din nou lipsa permisului auto care implica statul dupa unul si altul. Cel putin a facut scoala de soferi si asteapta sa se elibereze putin sa aibe timp sa rasfoiasca cartile si sa se programeze pentru examen.
Am fugit... va pup mult!
Tina, mami de
Patrick si
Maya 
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson