Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (92)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata!

Lilidana, sper ca nu te-am suparat, am spus din gluma asa, am fost impresionata ca mi-ai raspuns si nu mi-as fi permis sa fiu ironica. Asa am si eu sentimentul ca am gresit ceva si cred ca tot din cauza ca o compar cu Raul care a fost asa de cumintel (dar cam recupereaza acum - nu la rautate dar e mai dificil in ultimul timp). Dar intre timp situatia parca s-a mai ameliorat cu Giulia - de cand a venit Raul acasa e fascinata de el si nu mai sta nonstop agatata de mine ca o maimuta.

Alexa, superbe poze (cum a reusit al meu sotz sa rezolve calculatorul, m-am repezit sa le vad) ati avut o vacanta super.
Crina, m-am uitat cu drag la pozele voastre, la dragutza domnisoara Maya, la pozele de la intalnirea cu Loli (in poze papusica nu balaur).

Despre concedii, am citit ce s-a scris si am inceput sa-mi pun intrebari: oare nu pot sa imi inchipui sa merg in concedii fara copii din cauza de "struguri acrii" (ca nu am avea unde-i lasa). Am povestit cu sotul meu despre asta si am ajuns la concluzia ca ne-ar prinde bine sa putem merge singuri la un local sau la o petrecere unde nu-i locul copiilor. Dar sa mergem la munte, mare, iarba verde, strand fara ei, chair nu pot sa-mi inchipui. Eventual - cum spune Elyanne - intr-al 10-lea concediu pe anul acela. Si chiar se poate - Raul anul acesta a fost la mare a opta oara - in 9 ani si niciodata nu pot sa spun ca am avut probleme cu el (si avem masina de 2 ani, pana atunci am umblat cu trenul si la munte si la mare).

Mihaela, asa regret si eu ca nu pot sa tin copiii la curte...mai merge la sf de saptamana la bunica, punem bazinul in curte, mancam la gratar, umblam dupa "cocodaaaa" "cucudiiguuu" (gaina si cocosul), intotdeauna invata lucruri noi, e fascinata de tot ce vede. M-am gandit la posibilitatea de a ne muta la casa (avem teren la bunica la 10 km de oras), dar pe langa faptul ca ar fi o cheltuiala f mare ar fi mai greu cu transportul, am fi tot pe drum sa ducem-aducem copiii (asa cresa si scoala sunt la 15 min de casa pe jos)

Ar fi cazul sa trimit mesajul pana nu-l pierd, oricum de o ora jumatate de cand scriu "buna dimineata" mea de la inceput incepe sa devina caraghioasa.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisikuta

mai crina, m am mai uitat o data la poze. cred ca nora pare mult mai mare ptr ca ai pozat o de aproape. uite aici http://good-times.webshots.com/photo/2054084890102147972mhLrpZ

mama de papusha si cateodata balaur, Loli mic
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

da ce incruntata e fiimea in poza asta!!! Eu acum am remarcat. O fi fost reactia dupa un cesulet de-al Norei?!?! Cat despre poza cu noi patru, acasa am realizat si eu ca puteam sa ne punem sotii sa ne faca una, dar... next time, o sa facem multe, multe, va asteptam la munte. Deoacamdata concediu placut la mare si te asteptam cu forte proaspete la toti trei.

Maya dupa concediul la mare a devenit o super mancacioasa, ar manca toata ziua, ceea ce ma incanta, sper sa o tina tot asa. Doarme toata noaptea, se joaca cu verisoarele ei prin iarba (cat nu e soarele prea puternic) si apoi in casa, alearga dupa oite, gaini, catel si ce mai are mama prin gradina. Vrea sa o urce tata pe cal, dar n-am curajul sa o las. Cand o vad cat de vesele e si ce frumos se joaca imi trece tristetea ca nu o pot vedea 4 zile (lungi cat un an) pe saptamana.

Stefania Maya pe Carl, dar sa sti ca o sa ai de lucru cu ea. , ca eu n-o sa pot sa i-o fac decat in week-end si nu stiu ce-o iesi de capul ei. Cum eu sunt doar de joia dupa amiaza cu ea si la Rucar toti ii fac toate poftele (de, sa nu simta copilul ca nu e langa mami, desi le tot atrag atentia sa o mai si lase sa planga), mi-e asa teama ca o sa fie o super rasfatata

Alexa- super gandire, asa ca si concedile normal ca va ies super. La mare cand nu manca Maya ma gandeam mereu la tine si am incercat sa adopt pozitia ta: mananci, bine, nu... pa, trebuie sa mananc si eu, normal ca nu iese (cum nci tie nu ti-a iesit) intotdeauna, dar ma ajuta sa nu ma stresez prea tare.

Diana - in cat timp ti-a venit puzzel-ul ala de la Quelle, ca eu l-am comandat din ianuarie si nu a ajuns nici acum. Dulce tare Alex iar rabdarea ta de invidiat. Si ce mester ai in casa!!! te-ai scos, mai ales ca va construiti o casa noua, nu???

Am vazut aseara foarte multe poze cu Thea, veverita Ana, Teodora, Bogdanel, Mariuca (a Tzunei ca Val a ramas la stadiul de promisiune cu poza Mariucai ei), Petru, Stefania (Mihaela, dar unde-s pozele de la tara???, s-o vedem si noi pe cuconitza ta in poze mai recente), pe Teodor-Patrick al Tanyei, Adrian . II pup pe toti ca tare-s dulci si frumosi (iar in poze nici unul nu pare ca face crize sau alte rautati mici)

Bulion si E-uri - eu bulion nu folosesc (nu cred ca ar fi asa rau, dar acum prefer rosiile proaspete, iar mai tarziu o sa-mi fac suc de rosii), dar in mancarea noastra pun putin delikat si-i mai dau si Mayei din ea. Dupa ce am citit articolele indicate de Diana si Ela, m-am cam speriat, asa ca o sa incerc sa nu mai pun nici pentru noi, dar sincer mi se pare tare fara gust (ca doar gustul ala nenorocit lipseste) indiferent de cat de multe legume pun.

lilidana - cred ca te asteptam sa dai sampania de casa noua, nu??? comorile tale, si mai pune-ne niste poze cu ei, ca ni s-a facut dor.

Kitty- ai trecut tu peste atatea, asa ca o sa treci si peste "crizele" Giuliei.

Carmen 94 - frumos mesaj pentru Marii si Marioare. Si cum sunt si eu una (ca si mama mea), m-am simtit tare bine citindu-l .

Crina & Maya Georgia

15 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Salutare, fete frumoase!

Sunt p-aci si eu, da' nu prea am cuvintele la purtator.
Suntem bine. Tot cu dinti chinuiciosi, care nu vor sa-si arate varful. Asa ca ne trezim mai devreme cu o ora si adormim, la pranz, mai devreme. Acum doarme.
Va pupam!

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Kitty,cum sa ma supar?mai ales pe cuscra .Stai linistita,eu te inteleg perfect,asta am vrut sa reiasa,poate am scris si eu pe un ton de neanteles...Noi stam la casa acum si pentru ca nu avem gard,deocamdata,fiind o zona noua,David merge in vizita la toti vecinii si asta era un motiv de "cearta" intre noi doi:eu ziceam ca acolo nu e voie,el nu intelegea de ce.Acum trebuie doar sa-i soptesc ca vine "nenea" la noi si ne cearta,apoi ii distrag atentia cu ceva de pe "mosia" noastra si totul e ok.Relativ ok,sa nu crezi ca e sfant,s-a schimbat in sensul ca asculta mai mult,nu se arunca pe spate,nu se tavaleste,nu ma trage de par pe strada..

Crina mio,am uitat de sampanie,dar o dau cu prima ocazie(una adevarata) ,cand ne intalnim in Brasov.
Hai ca o sa pun si niste poze,dar sa le caut mai intai...revin cu alt mesaj. pe Maya.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Am revenit cu poze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Citat:
citat din mesajul lui lilidana

Am revenit cu poze:

http://s277.photobucket.com/albums/kk53/otiluta/

frumooooos si casa si muscata dar mai ales puii tai dragi pe toti.

mai fetelor, v-a topit caldura??? Hai Ela gaseste-ti cuvintele!! Si Mady, tu pe unde umbli, ca erai mai activa?? Voi mai stiti ceva de Arissa si Maya?? Citeam ceva fain despre semnificatia numelui Maya si m-am gandit si la scumpa de Maya de Arrisa. Sper ca-s bine, parca ultima data cand au "fost" pe aici erau cu durerile de dinti.

pupici la tot stupul

Crina & Maya Georgia

15 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

buna seara...crina multam de apel!

lilidana super pozele!

eu sunt obosita m-am impartit intre razvi si munk alergam de la mama la mine acasa sa ne aranjam apoi la munk in parc si pe faleza k au fost zilele brailei si am avut contracte!azi l-am adus acasa pe razvi!

vroiam doar sa va salut si sa va pup!
nu s-a intors roxy din concediu???dar marta pe unde e?

noapte buna!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Arissa si Maya sunt ok.Sunt plecate la Piatra Neamt.Maya e bine, e o nastrusnica si jumatate ceea ce ii cam tine timpul ocupat Arissei.Are dinti, canini, masele-ce mai o adevarata domnisoara.A avut ceva probleme la burtica-diaree de la dinti-dar s-a rezolvat prin regim.Arissa incerca acum sa recupereze toata perioada de somn din timpul eruptiilor dentare.In rest sunt bine sanatoase.
Noi-mitza calareatza-pe drumuri, la plaja, afara, de maine am iar musafiri,cred ca sunt pe drum si canini ,mai plange noapte, adoarme mai tz ca de obicei.AAA-azi a baut din canuta-in sfarsit!Am amenintat-o ca e ultimul model pe care il iau poate d-aia a mers.Mai da pe ea dar imp e ca trage!
Pupici cu sclipici si CARAMIDA NOUA DA DOAMNE SA PLOUA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

buna seara!

in seara asta stefi a adormit singurica, fara leganat sau "sisi"... ce bine ar fi sa fie asa simplu si dintr-o data sa se faca ea fetita mare si independenta! vad eu serile urmatoare.

kitty, e tare buna pentru cei mici libertatea de la tara dar cand cresc si trebuie dusi la camin, scoala, distanta devine un chin...eu am crescut la tara si iubesc locul unde am crescut dar parca tot mai bine e sa merg la sf de saptamana decat sa stau acolo non-stop...eu visez la o casa langa oras, dar este mult peste posibilitatile noastre.

crina, spre rusinea mea n-am mai facut poze stefaniei de ceva vreme...asa ca trebuie sa ma crezi pe cuvant ca am fost la tara, da? ...v-am vazut pozele din vacanta, maya este o scumpa cu falcutele alea rotunde

pisikuta, concediu placut!

trebuie sa vad si eu pozele puse de lilidana, ca mi-au scapat

va spuneam eu ca picioarele stefaniei sunt curbate si am inceput un tratament cu osteocare...ei bine, dupa 15 zile de tratament piciorusele s-au indreptat vizibil, acuma suntem la a doua tura, de 10 zile, si sper sa se remedieze complet, sa aibe cuconitza picioare de manechin

noapte buna!

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

ma bucur ca v-au incantat urarile mele de sf.Marie.
eu am o lunga absenta aici pe forum.nici acum nu stau prea bine cu timpul,dar am incercat macar de sf.marie sa va scriu ceva frumos ptr.ca meritati.

daca imi aduc eu bine aminte nu am mai postat de cand avea Darius vreo 8 luni.atunci a venit tata in vizita la noi sa ma ajute cu darius si daca am vazut ca se inteleg bine si fie-miu nu face fitze mi-am continuat cursurile de franca care le-am terminat in iulie.plecam dimineata la cursuri,veneam in jur de ora 16 (cate odata chiar mai tarziu,caci treceam sa facem si cumparaturile)mancam ceva pe fuga si apoi ma lua darius la jucat.la ora 21 era ora de somn si de multe ori adormea si pe la 22.30,apoi mai strangeam si eu de prin casa,treceam in fuga pe sub dus,mai citeam cate odata pe aici si uite asa picam de somn.la sf. de saptamana ,sambata lucrez,iar duminica ne-o petreceam cat mai mult impreuna.apoi a fost si scoala de soferi.......
tata mai are 3 saptamani si se intoarce in Romania.deja incepem sa pregatim bagajele.de saptamana asta e si sotul in concediu si incercam sa iesim cat mai mult timp sa profitam si in plus sa mai viziteze si tata cate ceva de pe aici caci io fi ajuns o iarna intreaga cat a stat in casa.
despre decalotare........noi nu am facut nimic special.spalat bine si in rest nimic.de cate ori am fost la medicul pediatru la control s-a uitat,i-a tras usor pielicica ,i-a studiat ,,outele,, si de fiecare data am intrebat daca totul e corect.ne-a spus ca da.darius e in grafic,creste frumos.......deci nu am insistat cu decalotarea,cu toate ca stau putin cu teama sa nu ajunga la cutit(sper sa nu fie nevoie).singurul lucru asupra caruia a insistat pediatrul a fost auzul.....si asta dupa ce ne-a intrebat cate cuvinte poate sa spuna.darius zice tata,gata,ba(care se traduce bau)apa(traducere hopa) astea in romana.in franceza zice 2,10 si o singura data a zis intr-o seara te tem( adica je t'aime),iar pediatrul ne-a spus ca la varsta lui ar trebui sa spuna in jur de 15-20 cuvinte.ne-a intrebat daca se uita la noi cand ii vorbim,daca intoarce capul cand aude sunete mai stridente.....si cand i-am raspuns ca el aude din camera lui cand eu deschid usa de la frigider si vine fuguta sa cotrobaie prin el a zambit si a zis ca e ok.el se gandea sa nu aibe probleme cu auzul si de aceea sa nu-si fi dezvoltat vocabularul....
nu promit ca voi reusi sa fiu de acum incolo prezenta zilnic pe forum(si sper sa intelegeti si sa nu va suparati),dar macar la 2 zile voi incerca sa postez.

Mergi la inceput