Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (92)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

buna!

mady, e buna ideea cu patul lui razvi, daca aveti spatiu pentru asa ceva. stefi a parasit demult patutul, care acuma ocupa spatiul degeaba....ea doarme pe canapeaua intinsa pana i-oi schimba mobila cu una cu pat frumos de 1 persoana...nu mi-e teama de cazaturi pentru ca doarme linistita, se mai intoarce de pe o parte pe alta si atat.

eliana, n-am retinut cand plecati, dar va urez concediu placut!

sa va zic de stefi ca adoarme singura!(sper sa n-o deochi) dupa 1 an si ceva de leganat, a renuntat de buna-voie! bine, stau cu ea pana adoarme, ma prefac ca dorm, ea se aseaza pe perna, mai ridica fundul in sus, se mai intoarce si adoarme...cele cu copilasi model, care adorm singuri singurei, iertati-mi entuziasmul, dar chiar nu ma asteptam de la ea sa faca asta.

imi place ca are "activitati" de fetita: se incalta cu papucii cu toc, se da cu ruj, ridica mainile sa se dea cu spray, isi pune o cordeluta pe cap si se fataie prin fata mea s-o laud, sa-i zic cat de frumoasa ea, etc...bai, e o laudaroasa de n-am pomenit!
azi noapte m-am dus sa dorm cu ea ca mi se facuse dor de ea, daca va puteti inchipui!

mai povestiti si voi cu ce va mai delecteaza puii vostri, ca-mi place sa citesc despre nazbatii

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Dormi si fie-mea! 45 de minute!!! Macar ma lasa sa bag varza la cuptor. Tot e bine.

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Bravo Stefi ca adoarme singurica! Thea nici cu mine nu mai adoarme. Adica adoarme ea, dar extrem de greu.
Mady, si eu aveam aceeasi dilema cu patul. Ea doarme cu noi in pat demult, numai ca se foieste peste tot si noua ne trebuie margini pe trei laturi ale patului. Pana la urma, am hotarat sa facem pat de 2m pe 2m si niste margini d-alea cu picioare, cum erau odata la paturile alea tapitate. Si sa le prindem de rama patului, eventual, sa le tapitam. Daca nu se poate, macar sa le fac cate o husa din material mai gros. Patura, molton, ceva. Acum avem pat de 1,60 pe 2, da nu ne ajunge, suntem toti niste , cu mic cu mare.

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

ia cititi aici...sigur va regasiti in vreo ipostaza

http://life.hotnews.ro/stiri-acasa-4033797-noua-lucruri-care-nu-spun-unei-femei-insarcinate.htm

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna!

Elyanne iti multumesc pentru raspunsul legat de recuperarea banilor. Ma bucur ca cei mici sunt sanatosi si stau bine cu greuattea. Va dorim concediu placut si asteptam poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Io ziua il pun sa doarma singur in patut, ca daca stau langa el, nu cred ca adoarme prea curand si se foieste rau.Asa il pun acolo, sta singur si in liniste si adoarme.Au mai fost cazuri cand a adormit in pat si l-am lasat acolo, nu cade, iar cand se trezeste, se da furios jos din pat si incepe sa ne caute prin casa...

Azi i-am dat sa manance mazare si i-a placut la nebunie.Baga cand cu lingurita cand mainile, ca un purcel.

Eliana concediu placut, sper sa nu aveti probleme cu nimic si sa puneti poze cand veniti sa va vedem si noi.

Elena M.&Adrian Atit de mare

Mergi la inceput

Ca veni vorba de ce sa spui sau nu unei femei insarcinate...ce or mai fi facand burticile din stup?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

ela si Elianasar'na de raspunsuri...

Io stiu ca Eliana in conced' in strainataturi pe 29 aug...
Mai e ceva de asteptat...Tocmai bine ca-i timp de facut lista cu ce tre' luat...
Io o sa caut lista facuta inainte de mare, ca pe 1sept mai dam o tura la mare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna fetele!

ne-am intors si noi in bucuresti si maine ma intorc la munca!

concediu:
4 zile la mare si restul la mama cu matei.
la mare ... frumos, cald, tantari, muci. lui matei i-a placut in apa fff mult. nu-l mai scoteam. la rozi si veve n-am mai ajuns. sanatate tatalui tau rozi! cu pisikuta si nores nu ne-am vazut, ca am fost "blocati" in statiuni de faptul ca am fost insotiti si de cumnati si nepoate.
matei a facut greva foamei, si ne-am inscris si noi tot in tiparul descris de crina.
la plaja se plimba si aduna jucarii care nu erau ale lui, dar nu conta. a cersit de mancare pe la alte cearsafuri, in conditiile care eu ma rugam de el "hai matei, inca un biscuite, inca o gura de banana!"
una peste alta a fost frumos!
de sambata e iar pe vitamine si deja se cunoaste. de ieri a inceput sa pape mai bine. oricum avem si dinti pe drum.

am citit de giulia. astept impresii despre victor si luca sa vedem ei cum se comporta, ca matei are aproape aceleasi apucaturi. acum e la reeducare. urla din orice, adica din orice nu are voie sa faca. nu stie ce e ala NU. se uita la noi si se duce tot acolo si tipa si se da de fund inapoi, sau se lasa pe vine. face niste fetisoare, dar nu ne lasam impresionati ... inca. mai greu e cu sotul, el cedeaza mai usor, dar il educam si pe el.
a descoperit strugurii de pe bolta din curte si se duce de cate ori prinde ocazia. nu mananca, dar rupe bobite si le arunca prin curte.
a mai descoperit si mersul piticului. dar uneori e lenea mare asa ca daca-l intrebi cum merge piticul se aseaza pe vine si misca doar din fund. ne musca!!! rau de tot. trebuie sa avem mereu grija ca altfel ne capseaza. cel mai mult pandeste degetele de la picioare ... mare nebunel!
la capitolul somn: pai cand ii e somn doarme. adica il punem in patut si mai stam putin cu el pana adoarme de tot. uneori ne mai canta, se mai ridica in picioare si se hlizeste la noi, dar de cele mai multe ori nu dureaza mai mult de 10 min sa adoarma. ziua mai adoarme si in tarculetul de joaca. adica patut din ala pliant pe care noi il folosim ca loc de joaca, uneori.
cam atat cred ...

Mihael@ pup cuconita cuminte si dulcica, mare domnisorica!

zic si eu la multi ani cu intarziere tuturor mariilor si marinilor si celorlalti sarbatoriti!
de maine cu cine beau cafeaua?

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 5 luni!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioanaradu
acum e la reeducare. urla din orice, adica din orice nu are voie sa faca. nu stie ce e ala NU. se uita la noi si se duce tot acolo si tipa si se da de fund inapoi, sau se lasa pe vine. face niste fetisoare, dar nu ne lasam impresionati ... inca. mai greu e cu sotul, el cedeaza mai usor, dar il educam si pe el.

de maine cu cine beau cafeaua?

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 5 luni!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

si noi tot acelesi apucaturi......maine vin la o cafea....cine se mai inscrie?

Mergi la inceput