Aspirante optimiste > 20 (336)
Raspunsuri - Pagina 5
adiutza spune:
Fetelor, am si eu o intrebare: voi luati vitamine prenatale (gen Materna sau Elevit...)?
Eu am inceput de ieri sa iau Materna, dar am o oarecare teama sa nu ma ingras inainte de vreme.... si asa am cam multe kilograme....
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...
gessy spune:
si eu iau tot acid folic 1mg pe zi pentru ca asa este capsula. Si eu am avut aceeasi temere cu privire la kg daca aiu ceva vitamine. Si oricum nu cred ca este necesar sa le iei daca ai o alimementatie cat de cat ok. Eu de exemplu am eliminat mezelurile si cand cumpar ceva ma uit sa vad si ce E-uri are.
gessy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anidaz Uite cum ma faceti voi sa plec la smotru iar... ![]() Nu mai vorbesc singura, Astept sugestii pentru dezghetarea rapida a congelatorului ,fiindca n-am chef sa ma rog toata ziua de el sa se dezghete mai repede. poate luna asta da!un moment de iubire La plimbare si altele |
gessy spune:
se pare ca mesajul a fost taiat. Vasul cu apa fiarta il pui pe o carpa in congelator si apoi inchizi usa. Asa o sa se dezghete mai repede. Bafta.
Incepusem sa scriu mai multe despre mine dar a disparut tot ce scrisesem asa ca m-am enervat teribil. 
O sa mai incerc mai tarziu.
Spor la treaba
lalala13 spune:
io iau acid folic numa
rallu super tare
al meu sot nu prea le are cu cumparatul chestiilor astora...
adiutza spune:
Si eu incerc sa ma alimentaez corect (am eliminat destul de multe... mezeluri, fast-food...), dar nu resusesc sa mananc regulat si mai sunt si o fire ce ma consum cam mult la serviciu...
Oricum, pentru bebe sunt decisa sa fiu mult mai atenta.
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...
titi143 spune:
Anidaz, ai dreptate, si eu asa fac in fiecare luna. La inceput spun ca este o luna noua si poate se intampla minunea in acesta luna. Numai asa mai pot continua.
si eu vreau bebe!
titi143 spune:
Bun venit tuturor fetelor noi, si sa stati cat mai putin printre noi.
si eu vreau bebe!

poate luna asta da!