Aspirante optimiste > 20 (336)
Raspunsuri - Pagina 2
gessy spune:
Neata fetele.
Va urmaresc de ceva timp si vreau sa va spun ca sunteti foarte simpatice si dragute. As dori sa ma inscriu si eu pe lista aspirantelor, iar data mea de nastere este 14.12.1978.
Este drept ca nu m-am apucat de treaba prea de mult timp, insa acum fiind si post nu am prestat in perioada ovulatiei.
Luna viitoare o sa ne punem serios pe treaba
Va pup si va urez o zi superba. Mai vorbim
lalala13 spune:
ete...vezi...la asta nu m-am gandit ...ca am prestat in post!!! poate de aia nu a iesit!!
buna gessy!!
anidaz spune:
Ai dreptate Rallu.Daca poti gandeste asa,fiindca asa cum spui ,dezamagirea si-asa e mare,apai daca e amplificata...![]()
Lalala,z1 un nou inceput,hai sa redevenim optimiste ,fiindca deja nu ne mai incadram la subiect,of,of ce greu e.
.Hai fruntea sus si lasa barbatul in pace(parca eu n-as face la fel,
)
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
anidaz spune:
Gessy,bine ai vebit la noi,sedere scurta si fuga la odisee,
Ne spui cate ceva despre tine?
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
adiutza spune:
Buna dimineata, dragele mele!
Ma intorc aici, in familia aspirantelor plina de speranta si pusa serios pe treaba.
Va rog frumos sa ma treceti si pe mine pe listuta.
O zi frumoasa tuturor!
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...
iulia_30 spune:
Neata fetele!La mine este ziua 27 din 28 sau 31.Cine mai stie cu atatea dereglari.Cert e ca am prestat la greu in perioada ovulatiei.Rallu imi pare rau.Cel mai bine astepti 3zile de intarziere si apoi iti faci testul.Poate s-a jucat sotul prea mult cu sanii tai(te rog sa ma scuzi)se mai intampla.Calm si se rezolva totul.Succes!
iulia
Rallu spune:
Nu-i bai Iulia, stai linistita.
Tocmai asta e...ca nu s-a jucat cam de multisor.
De cand au inceput sa ma doara i-am cam pus interdictie si el, baiat bun, a inteles.
Era deranjant asa ca am renuntat la tipul asta de joaca de vreo saptamana.
De abia de 1-2 zile nu mai dor asa ca am fi reinceput joaca
daca nu aparea alta minune.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png
anidaz spune:
Gessy si Adiutza sunteti in listuta,vreau si eu un
pentru asta,![]()
![]()
Carmen Marieta,esti la gravidute,sarcina usoara si bebe sanatos!
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
iulia_30 spune:
Rallu,mai urmareste si astazi secretia.Poate totusi a fost de la joaca.Nu intra in panica.Si pe mine ma arde pipota sa fac un test .....................DDDDDDDDDDAAAAAAAARRRRRRRR nu.Astept.Pana acum 3 zile ma dureau si pe mine sfarcurile ,ma dureau sanii,in timpul zilei ma mai doare burtica,stari de greata(cam devreme,asta daca nu am ceva la bila)Deci concluzia ....................cred ca vin rusii 
iulia
anidaz spune:
Urrraaaa,se animeaza subiectul!Ce frumos e asa,
Numai ca acum ma intorc la 
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele