Aspirante optimiste > 20 (336)
Raspunsuri - Pagina 15
kitzy spune:
Lala la mine la prima sarcina am facut test inainte sa-mi vina CM cu cateva zile si-a iesit destul de slaba a doua liniuta si la a doua sarcina am facut test dupa 10 zile de intarziere pt ca nu puteam crede ca-s insarcinata si fetele m-au batut la cap cu testul si a doua linie a iesit mult mai colorata decat linia de test.
Cand am ramas cu Diana am avut si 3 zile niste secretii maronii, ca si cafeaua cu lapte, un spotting mai degraba si eu toanta de mine, asteptam sa ma invadeze uratii ![]()
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
lalala13 spune:
linia destul de slaba...insemnand ca abia o vedeai ? sau ca era mai deschisa la culoare decat cealalta?sorry dc pun intrebari prostesti..
.
Rallu spune:
Ei bine...am vesti:
in meciul Rallu contra ticker...declar 0 - 1 pentru ticker ![]()
Venira uratii de ei...deci z1.
Sa vedem acum cum o sa fie si cat mai tine pt. ca asa de balonata si sa simt ca explodez nu m-am simtit parca niciodata.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png
cami_antonia spune:
fetelor asa o fi poate cu FIV-ul in Ungaria....ca de obicei pareri si pro si contra....
cat despre stres pot sa va spun si eu ca este una dintre primele cauze.....pai sa va povestesc ceva....pe vremea cand si eu ma dadeam cu capul de pereti pt ca uratii veneau ba la 2-3 luni ba la 2 saptamani....am mers la un mare doctor homeopat care mi-a dat doar 2 pastile....naturiste.....intr-o saptamana.....si mi-a venit problema....asa tam nesam.....si mi-a zis sa ma relaxez mai mult....sa ascult muzica....etc....
va pup pe toate
14+
Camelia
lalala13 spune:
rallu imi pare rau....dar si luna viitoare e o noua sansa...vedem noi cum o rezolvam
in alta ordine de idei...e o liniste de mormant pe aici....nu-mi place....si acum recitesc din urma si vad ca era o atmosfera muuuuuuuuult mai buna inainte si se vorbea despre orice....cred ca vi s-a luat de atata asteptare..va inteleg...da' trebuie sa fie bine in final...
amelita07 spune:
Buna fetelor
Ma primiti si pe mine pe lista aspirantelor optimise? Zilele trecute am fost la ginecolog pentru un control si analize. Imediat cum am rezultatele si totul este ok ma pun pe treaba. Sper sa reusesc cat mai repede raman
. Si voua va doresc acelasi lucru
cat mai curand.
noname spune:
lalala
eu sunt pe aici, dar fetele sunt absente .....probabil lumea este tot in concediu.
amelita
bine ai venit si sedere cat mai scurta aici. Sa treci repede la odisee.
Oana
pe unde esti?
Anidaz
pe unde umblii?
Pupici la toate fetele fara nici o exceptie
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
cami_antonia spune:
da chiar multa pauza si liniste....lasa ca vine acum septembrie si se anima iar atmosfera....
14+
Camelia
Beatrice1982 spune:
cred si eu ca stresul face sa nu avem bebe
si am scris iar o gramada 

si nu mai pot de nervi...............................aoleeeeeeeeeeeeeeeuuuuuuuuuuuuuuuu
cum se scrie ceva sa nu apara linkul numa scrisul???????????????????????
Poze din concediuuuuuuuuuuuu
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/
Beatrice1982 spune:
imi pare tare rau rallu ca ti-a venit.........................................ashtha eshthe.........sorry
mie imi ard sfarcurile si ma dor sanii.....dar nicicum nu e semn de sarcina ca ar fi muuult prea repede................
asa ca
nici nu indraznesc sa ma ganddesc la asa ceva..........
desi luna asta nicidecum nu am prestat pt bebe............
si am fost ocupata cu concediul, cu interviul ca vreau sa imi schimb locul de munca...si e o firma care face tot feleul de kestii din furnir presat si curbat...........si sunt belgieni patronii tre sa stiu english si vrea sa ma faca maistru pe 3 etaje
tre sa stiu n lucruri si.....................inca nu stiu rasp
tre sa ma vada si shefu mare...............asa ca am fost cam ocupata cu gandurile
Poze din concediuuuuuuuuuuuu
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/