Balacareala de la Institutul Cultural Roman
Raspunsuri - Pagina 7
Camelia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loryi1974 Ba ,zilele trecute la JO un sportiv roman nu s-a prezentat la startul unei probe de inot ,singura pentru care venise,pentru ca n-a siut ora.Si ala a consumat bani publici.Ii deconteaza cineva? |
Innotatorul Preda traieste si se antreneaza in SUA.Saptamana trecuta a concurat la stafeta si a terminat al treilea în serie proba de 100 de metri.Nu ca ar avea mare importanta dar am tinut sa precizez asta pentru respectarea adevarului istoric.
monabella spune:
Sint uluita ca romanii nu au altceva mai bun de facut decit asta!
Mi-a placut articolul lui Plesu si mi-au placut cartile lui Patapievici.
Cit despre daca ce au facut acei tineri in New York e arta sau nu... eu nu am incredere decit in comentariile lui Pavel Susara. Daca scrie ceva in Ro Lit referitor la asta sa-mi spuneti va rog. Restul.... presa de scandal. Cine are timp de asa ceva?
loryi1974 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Camelia
Innotatorul Preda traieste si se antreneaza in SUA.Saptamana trecuta a concurat la stafeta si a terminat al treilea în serie proba de 100 de metri.Nu ca ar avea mare importanta dar am tinut sa precizez asta pentru respectarea adevarului istoric. Rapid, farmecul vietii. |
Pentru respectarea adevarului istoric,inotatorul cu pricina a ocupat locul 31 in serii la 100 metri bras.O diferenta acolo de vreo 28 de locuri egala cu calificarea in dsemininale.
In plus,e in pericol sa-si plateasca deplasarea la JO ,cam 20000 dolari.
loryi1974 spune:
Recompensa(si pentru asta pe langa ceilalti 4 ani):PC a primit 25 locuri in colegii eligibile.