Balacareala de la Institutul Cultural Roman

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui loryi1974
Ba ,zilele trecute la JO un sportiv roman nu s-a prezentat la startul unei probe de inot ,singura pentru care venise,pentru ca n-a siut ora.Si ala a consumat bani publici.Ii deconteaza cineva?

Innotatorul Preda traieste si se antreneaza in SUA.Saptamana trecuta a concurat la stafeta si a terminat al treilea în serie proba de 100 de metri.Nu ca ar avea mare importanta dar am tinut sa precizez asta pentru respectarea adevarului istoric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Sint uluita ca romanii nu au altceva mai bun de facut decit asta!
Mi-a placut articolul lui Plesu si mi-au placut cartile lui Patapievici.

Cit despre daca ce au facut acei tineri in New York e arta sau nu... eu nu am incredere decit in comentariile lui Pavel Susara. Daca scrie ceva in Ro Lit referitor la asta sa-mi spuneti va rog. Restul.... presa de scandal. Cine are timp de asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Camelia

Citat:
citat din mesajul lui loryi1974
Ba ,zilele trecute la JO un sportiv roman nu s-a prezentat la startul unei probe de inot ,singura pentru care venise,pentru ca n-a siut ora.Si ala a consumat bani publici.Ii deconteaza cineva?

Innotatorul Preda traieste si se antreneaza in SUA.Saptamana trecuta a concurat la stafeta si a terminat al treilea în serie proba de 100 de metri.Nu ca ar avea mare importanta dar am tinut sa precizez asta pentru respectarea adevarului istoric.

Rapid, farmecul vietii.

Pentru respectarea adevarului istoric,inotatorul cu pricina a ocupat locul 31 in serii la 100 metri bras.O diferenta acolo de vreo 28 de locuri egala cu calificarea in dsemininale.
In plus,e in pericol sa-si plateasca deplasarea la JO ,cam 20000 dolari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Recompensa(si pentru asta pe langa ceilalti 4 ani):PC a primit 25 locuri in colegii eligibile.

Mergi la inceput