Puiuti de randunici 2008!! (77)
Raspunsuri - Pagina 18
mihutza11 spune:
uitasem: dau de baut! 

a adormit Andra pe burta, uitandu-se la tv! (ea care nici vb de somn pe burta)
am facut si poze.. sa se incarce acumulatorii si le descarc...
sper sa mai revin..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
mimonix spune:
Sunt pe aici, seara buna!
M-a intristat un pic Butucicacu povestea aia
Multa putere si multa sanatate le doresc!
Tatianaam vazut ca esti vesela, noi nu ne-am cunoscut dar daca povestesti de inimioara noua inteleg ca si la voi au fost niste evenimente si le-ati trecut cu bine ...Doamne ajuta!
Kyadezamagita de prieteni...asa ziceam si eu acum o vreme dar mi-a aratat Dumnezeu in timp ca sunt prieteni adevarati...crediteaza-i ca fiecare are zilele lui proaste! 
Bubua avut emisiune, Stefanut a fost cuminte
Bravo voua si maine succes sa-ti iasa coafura cum trebuie (si tie Kya
) ca uite Gecko, de cand s-a tuns n-a mai iesit din casa! ![]()
![]()
Lunybere cu lamaie n-am incercat dar cred ca e timpul ![]()
Stelamultumesc pentru linkuri!
Kitzypai postasul suna intotdeauna de doua ori, nu stii
Elapune banul la ciorap pentru o duzina de ochelari "la bunica" pentru ca asta-i doar inceputul! 
Varunace descantec a functionat de te-ai apucat de calcat, ca la mine "da pe dinafara" dar nu gasesc elanul necesar
Cred ca l-a gasit Bubu si-l tine la ea si p-al meu!
Ma bucur ca functioneaza muzica (Lianachiar merita incercat) si sa va zic realizarea de azi: S-a intors Vladutz de pe spate pe burta! Si a tinut-o intr-o intoarcere vreo 15 min, hop pe spate/hop pe burta...ce mai, am intrat in era marilor realizari
Vezi Varuna, miercuri creste iarba , ca a trecut de ora 12 noaptea 

Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
lianam spune:
Kya, sa iti spun ce am observat eu la jucariile astea de dentitie. bine, nu ca ar fi o regula, dar...poate iti foloseste. i-am luat initial o jucarie sub forma de melc, care are inelul ala refrigerant (parca asa se numeste) cam lat si cam gros, si saracauta nu poate prinde bine cu manutele si nici baga in gurita. bine, daca se chinuia, ceva ceva iesea din toata actiunea
! asa ca de data asta i-am luat doua jucarele mai subtirele, iar una face si zgomot 
Irina, mami de Teo (27.03.2008)
bubu05 spune:
Mihutza, bere cu lamaie, da? 

M-ati facut si pe mine curioasa...ma cam stramb cand aud, dar as bea de curiozitate...
Azi m-am distrat cu Stefan...v-am zis ca a dormit de la 5 jum pana la 9, cand l-am trezit eu. Si eu tot ma duceam sa-l verific, sa vad mai doarme, nu mai doarme...interfonul era razacios, nu zicea nimic(cand plange/misca bebe se lumineaza si arata o fata care plange
)
Asa...si m-am dus o data, dormea pe burta...m-am dus a doua oara, dormea pe spate, cracanat...m-am dus a treia oara, pe burta ca o broasca ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
bubu05 spune:
Ooo, Mimoooo!
Buna seara, o cafeluta, o biscuite? ![]()
(Dem Radulescu- B.D. in actiune)
Ai fost tare cu Gecko 
...eu vreau sa mai ies din casa, da?
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
lianam spune:
pentru Andra si somnicu' pe burtica!
si inca unu pentru Vladutu cel "rostogolet"! stai sa vezi Mimo cand o vrea sa se intoarca la loc pe spate si nu reuseste
! maimutica mea se intoarce pe burtica de ceva vreme, dar de intors pe spate nu reuseste mereu! si iese o schelalaialaaaaa!!!!! ![]()
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lianam Kya, sa iti spun ce am observat eu la jucariile astea de dentitie. bine, nu ca ar fi o regula, dar...poate iti foloseste. i-am luat initial o jucarie sub forma de melc, care are inelul ala refrigerant (parca asa se numeste) cam lat si cam gros, si saracauta nu poate prinde bine cu manutele si nici baga in gurita. bine, daca se chinuia, ceva ceva iesea din toata actiunea ![]() Irina, mami de Teo (27.03.2008) |
Am retinut. Ma duc maine sa ma uit prin magazine. Sa vad ce gasesc.
Raluca mamica de
Sanziana
mititicaVarsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
lianam spune:
mie nu prea imi place berea cu lamaie. mi se pare ca are un gust ciudat de dulce-amar... . dar depinde de gusturi ![]()
na, ca o daduram pe bautura la ora asta ![]()
mimonix spune:
Ups
m-a prins bubu in actiune...pai n-ai zis bre ca te culci? Vezi ca au aia la coafor niste oglinzoaie care pe mine mereu ma deprima , se vad niste cearcaneeee ![]()
Lianade pe burta pe spate se intoarce de mult...aia ziceam ca a executat spate/burta..burta/spate...f haios, doarme rupt!
Si cu jucariile de dentitie e asa...luat jucarie in mana dar nu de maner ca tot omu' , ci de partea care se baga teoretic in gura
apoi pocnit cu frta cu manerul in cap, in ochi etc si uite asa a aparut URA pentru prima oara in sufletelul bietului copilas...un sentiment nou fata de jucaria pentru dentitie![]()
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
ccris_ccris spune:
la rondul de noapte, ce de cacao netul asta! 
Giani, imi pare rau de bietul copilas si e as de dulce ![]()
Valentina, bine ca ati trecut cu bine peste vaccin 
Eee, Cuscra si Kya au maine zi de rasfat, sa va fie de bine, dar asteptam si pozici!
Mai bine mai tarziu, decat niciodata:

EGONSIS, SA FII SANATOASA SI FERICITA!
Am constatat ca, in timpul zilei, Andreea nu doarme in casa, cum o scot afara in carucior si o plimb de cateva ori, adoarme instant.
Cat despre diversificare sunt contrariata tare. Am inteles c regula generala e ca bebeii alaptati exclusiv la san sa fie diversificati de la 6 luni, dar vad ca unii spun ca exceptie fac sucurile de fructe pregatite in casa, care se pot da de la 2 luni
. Adica as putea sa-i dau suc de mar sau sa astept pana la 6 luni?
Si cu asta va spun noapte buna, am fugit la 
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE