Puiuti de randunici 2008!! (77)
Raspunsuri - Pagina 16
bubu05 spune:
Daaa!
Bravo fetele!
Eu m-am dus si am colorat cu Vlad o gramada...daca n-aveam cu cine sa vorbesc...
Vad ca v-a placut emisiunea! ![]()
A halit Stefanut 200 ml de laptic cu o cupa de cereale 
Kyaaa, ce zici
?? chiar sunt bune astea cu mar!
Zoze, da mai, fac si poze, normal
Abia astept sa ma duc!
Varuna, n-am facut album Monti si nu cred ca am vreo sansa
... pt. ca le gatesc la baieti si nu-mi mai vine sa fac separat pt. mine...plus ca-s pofticioasa...
Azi am vazut la Carrefour inghetata cu fructoza...am pipait-o pe toate partile...insa ce folos, daca am mancat gratarel cu cartofi prajiti si salam de biscuiti??
bai za uei, bestialeee
, ca nu mai mancasem de o luna! ![]()
Luny, Zoze, ce bine ca ati fost la plimbareala...noi iar n-am iesit ca a dormit Stefanoiu(mai nou, asa il striga Vladut- Stefanoi
)
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
luny spune:
da mah, e Becks Green Lemon,bere cu suc de lamaie, e ok, cam dulce...dar am baut mai buna in Portugalia, la noi nu e marca aia..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
claudia99 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya Maaai, da' ce gol e pe aici... Kitzy curierul neserios! Ar trebui sa-i iau si eu un centru d-ala, poate se joaca in el. Dar ea se enerveaza daca sta prea mult pe spate. Ar vrea numai in fund. Cu balansoarul se impaca bine, pentru ca poate sa vada lumea ![]() Acum tot caut sa comand de pe net lapte Humana 2... si nu gasesc decat cu banane. Simplu nu exista? Si tot citesc despre diversificare si pe site-ul Humana. Acolo zice sa incepi intai cu legumele si carnea ( ) si mai tarziu cu fructele... Offf, am ametit de atatea idei!Raluca mamica de Sanziana mititicaVarsta bebelinei --------------------------------- God didn't bring me this far, to leave me here! |
comanda aici www.flaschenmilch.de
mamica de Bogdan Alexandru
5 luniwww.flickr.com/photos/64733768@N00/" target="_blank"> poze bogdanel
lianam spune:
lasa Bubu, nu te invinovati, e mai "pacat" sa poftesti
! eu sunt campioana la diverse "pofticele"
! nu mananc mult, mananc paine cred ca o felie odata pe an, dar ciugulesc de pofta din muuulte chestii "interzise" si...se rupe vraja
!
sa-ti fie de bine ce ai papat! 
Irina, mami de Teo (27.03.2008)
Kya spune:
Sara buna dragelor!
Am terminat cu baita galustei(care in seara asta a fost de fapt un dus
). Am hranit-o si acum doarme.
Iar eu am o durere de cap de zile mari... M-am si enervat rau de tot in seara asta din cauza unor "prieteni" cu ghilimelele de rigoare... Pentru a suta oara am fost dezamagita crunt de niste oameni pe care ii credeam aproape. Cum poate Doamne sa existe atata fatarnicie in niste fiinte?!?
Minciuni si lucruri facute pe la spate, pe ascuns... ce bine e sa ai prieteni, nu? Ajung sa cred ca prietenia asta exista doar in carti... Sau poate sunt eu prea bleaga si cred ca tot ce zboara se mananca?
In fine... o sa-mi treaca si de data asta!
Luny
stii ca pe drum era sa ne sucim de Herastrau si sa ajungem in Carol? Ne-am fi intalnit la terasa 
Bubu si eu sunt programata maine la vopsit/tuns/epilat. Deci tot gigea-mai-mai 
Varuna, gata te-ai dus la nani?
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
ariel_7000 spune:
BUHUHU! ma bucur mult ca v-a placut cadoutzul:) acum ma chinui sa pun un film pt mimo, pe care si-l dorea ea mult, dar nu stiu daca reusesc. pe site zic ca poti uploada 3 gigi:), dar acum vad ca da eroare cand l-am verificat....mai incerc:) voi incerca noaptea asta sa mp3-uiesc si muzica simfo de la mimo, dar sa vaz cum ca nu mai am nero instalat...si eu cu ala stiam sa ma joc.
gherman!!! la tine ma gandeam azi! Multumesc Domnului pt inimioara noua! Doamne ajuta in continuare!
roxana, ma bucur ca te simti mai bine!
luny, iti place "chestia" aia care se vrea bere cu lamaie??? hrrrr.mie mi-a stat in gat! mie nu-mi place berea in general, dar aia e chiar, hrrrrr
liana, cred ca e o faza trecatoare. poate apare vreun dintisor:)))
kya, vad ca ai avut succes cu cerealele. la mai mare! eu as incepe tot cu legumele, dar dupa ce vin de la mare...nu am chef de showuri pe acolo.
zoze, merci ca ai atasat "povestea".
propunere pt prima pagina, daca si fetele vor fi de acord!
http://au.youtube.com/watch?v=NuxS-9t3tnY&feature=related
ursulica, felicitari pt ichina acasa cu cadou cu tot:)
kitzy, aiurea faza cu , curierul
butucel, voi trimite mai departe linkul cu daria :( imi pare rau pt prietenii tai!
kya, eu am comandat azi humana 2 cu banane, de pe babypoint. incearca si pe aneline.
vio, da' stiu ca petreci, nu gluma!
adriuta, mihutza???? ne-ati parasit si voi??? :(((
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
bubu05 spune:
Kya, pai zi ce s-a intamplat...
...eee, deci maine avem rasfateala 
Mimo, ti-a acaparat Teo calculatorul? inca dansezi pe mese?? ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
Nicoleta spune:
Salut.
Eu nu v-am parasit :). Insa am asa putin timp... deh, mama cu 2 copii, sotul cu serviciu :D... greu, neica!
Va pup, nu am timp de cearsafuri, abia ajung sa va citesc... :(
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
lianam spune:

nu mai fi trista! asa sunt oamenii, rai, si mai rau e cand sunt cei de langa noi ! si eu sunt la fel de bleaga ca tine, si mereu imi propun sa fiu altfel, dar...nu se poate, ca e... "genetic"
cand iti aduci aminte si te intristezi, mergi si uita-te la puiutul tau, atinge-i pielicica de piersicuta si totul o sa dispara 
[quote]citat din mesajul lui Kya
Sara buna dragelor!
Am terminat cu baita galustei(care in seara asta a fost de fapt un dus
). Am hranit-o si acum doarme.
Iar eu am o durere de cap de zile mari... M-am si enervat rau de tot in seara asta din cauza unor "prieteni" cu ghilimelele de rigoare... Pentru a suta oara am fost dezamagita crunt de niste oameni pe care ii credeam aproape. Cum poate Doamne sa existe atata fatarnicie in niste fiinte?!?
Minciuni si lucruri facute pe la spate, pe ascuns... ce bine e sa ai prieteni, nu? Ajung sa cred ca prietenia asta exista doar in carti... Sau poate sunt eu prea bleaga si cred ca tot ce zboara se mananca?
In fine... o sa-mi treaca si de data asta!
lianam spune:
ariel, si eu m-am gandit ca poate apare dintisor. iti dai seama ca am scarmat-o in gura
de nu intelegea saraca ce se intampla! nu se vede nimic inca, si nici gingia mai tare nu am simtit (bine, aveam degetul infasurat intr-o compresa sterila, poate nu am simtit bine). poate "sapa" hotu de dintisor din greu, e inca "nevazut, ne-simtit"
. drept pentru care am mers la farmacie si am mai luat 2 jucarii de dentitie, ca molfaie tot ce prinde ![]()

curierul neserios! Ar trebui sa-i iau si eu un centru d-ala, poate se joaca in el. Dar ea se enerveaza daca sta prea mult pe spate. Ar vrea numai in fund. Cu balansoarul se impaca bine, pentru ca poate sa vada lumea 
Si tot citesc despre diversificare si pe site-ul Humana. Acolo zice sa incepi intai cu legumele si carnea (
) si mai tarziu cu fructele... Offf, am ametit de atatea idei!