Jocurile Olimpice

Jocurile Olimpice | Autor: Donia

Link direct la acest mesaj

De ce subiectul despre Jocurile Olimpice nu e la Discutii generale?
Eu cateva zile am fost mirata sa vad ca nimeni nu discuta despre asta, iar azi, avand timp mai mult, am cautat si am gasit subiectul.
Dar de ce nu la generale? Ar fi mai usor accesibil.
E un eveniment atat de mare, si doar o data la 4 ani! Parerea mea e ca merita sa fie pe prima pagina.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Pentru ca exista sectiunea SPORT.

Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/watch?v=9dxvZ8UCZag" target="_blank">Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Multumesc pentru raspuns.
Exista si sectiunea ARTE, dar subiectul cu Euroviziunea a stat la generale an de an.
Exista si sectiunea VACANTE, CALATORII SI GRUPURI DE REZIDENTI, iar subiectul Concediul de vara al familiei e la generale.
Exista si sectiunea AJUTOR UMANITAR, iar la generale sunt vreo 3-4 subiecte pe tema asta.
Exista si sectiunea ANIMALUTE MARI SI MICI, iar la generale se discuta despre lacuste uriase si caini vagabonzi.

Insa toate subiectele de mai sus au fost considerate ca fiind de interes general. Un subiect despre Jocurile Olimpice, eveniment mondial care are loc o data la patru ani, nu e subiect de interes general, dupa parerea voastra? Munca, performanta, nu merita prima pagina?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Toate sectiunile sunt pe prima pagina. Nu avem sectiuni pe doua pagini. Ca mai sunt si scapari cu subiecte care nu sunt la locul potrivit este adevarat. Dar asta nu presupune absolut deloc sa facem din nereguli -> reguli, nu?
Alocarea subiectelor pe sectiuni nu este data de importanta lor ci de locatia ca si continut.

Importanta majora se acorda prin alta functie pe care o utilizam in cadrul sectiunilor (acea functie sticky) mentinandu-le "in fata" in cadrul sectiunii carora corespund. Dupa ce se considera ca nu mai este necesara mentinerea in fata se dezactiveaza aceasta functie, subiectul curgand doar in functie de interesul aratat de useri.

Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Toate sectiunile sunt pe prima pagina. Nu avem sectiuni pe doua pagini.

Ma scuzi, dar ori vorbim limbi diferite, ori sunteti in negare.
Daca e vorba de primul caz, o sa ma explic. Atunci cand am spus "subiect de prima pagina", ma refeream la faptul ca e subiect interesant, subiect fierbinte, eveniment important, dar rar, care se intampla chiar in aceste zile, si ca in presa scrisa ar trebui sa se afle pe prima pagina a ziarului.
Daca e vorba de cel de-al doilea caz, cred ca e clar pentru toata lumea ca nu toate sectiunile sunt la fel de populare, la fel de citite, si ca sectiunea Discutii generale este una dintre cele mai citite, ceea ce ma face sa o compar cu prima pagina a unui ziar. Tocmai de aceea ma asteptam ca subiectul despre Jocurile Olimpice sa fie acolo si timp de cateva zile nici macar nu l-am cautat in alta parte, neavand timp sa explorez forumul pe indelete.

Citat:
Ca mai sunt si scapari cu subiecte care nu sunt la locul potrivit este adevarat. Dar asta nu presupune absolut deloc sa facem din nereguli -> reguli, nu?

Din nou imi pare rau ca nu pot sa fiu de acord cu tine. S-au creat atatea precedente, au existat atatea exceptii, incat neregula a devenit regula... altfel nu vad cum de "scaparile" stau bine mersi, saptamani intregi, la sectiunile nepotrivite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Donia au mai incercat si altii aceasta lamurire fara succes

Campionatul European de Fotbal nu a fost sport ...a stat bine merci pe "prima pagina" , la Generale ...JO nu merita atata cinste si consideratie , le trimitem la sectiunea potrivita ca doar sunt " just sports".

PS : poate moderatorii ar trebui totusi sa tina cont si de dorinta userilor, subiectul se poate muta la sport peste 2 saptamani cand se incheie JO .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Consider ca am fost suficient de explicit. Chestiunea cu audienta este data de interesul userilor nu neaparat de sectiune. Ca din punct de vedere statistic un subiect are sau nu are o anumita
"audienta" este ceva statistic. Nu tine de nimeni ca sa il determin pe userul X sa aiba un anumit interes pt subiectul X. Daca ii place scrie daca nu, nu. Aici se pune doar problema intre o decizie administrativa si una de punct de vedere. Din pacate nu coincid, insa primeaza aspectul administrativ in fata celui personal. Deci a le considera decizii personale nu este realistic.

Pagina legislativa

Mergi la inceput