Aspirante cu vechime "medie" (3)
Raspunsuri - Pagina 5
AleDutulescu spune:
zau? asa rea esti? hmmmmm. adevarul este ca baiatu tau... sa fie al alteia :D
glumeam. cred ca o sa fii si o mamica, si o soacra si o bunica OK
Ale
http://tt.lilypie.com/z1XKp3.png
Alexandra
maryb spune:
hello gagici !
am aparut si eu ca sa va salut si sa va pup.
ma bucur tare mult ca au revenit si alte fete dragi mie care nu mai scrisesera de un secol gabitza1977, diaconmaria, gaby76, pusychet, CrisaS, marynik, arde, blanche, marryan, oanaiacovita, ancadragoman, andreutza23, winter, alexa.1983 pe care le pup in mod special.
eu am avut ceva probleme la servici si abia astept sa scap de ei, dar asta este alta poveste.....sper doar sa nu fi fost afectat bebe de problemele mele din ultima perioada de la servici
in rest toate bune si frumoase la noi.
maryb 28+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
claudinna spune:
scriu telegrfic ca tr sa ma odihnesc
bbe are deja 4 Kg! e ok, dar dare circulara de cordon. eu am o tensiune astronomica, maine ma interneaza (vroia sa ma opreasca de azi!) si cel tarziu miercurea viitoare fac cezariana, asta daca nu se hotaraste bebe sa vina mai devreme.
colul este intredeschis...bebe apasa...
va pup pe toate!
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe
36+ Florin Razvan
maryb spune:
oooooo....claudinna bebe de 4 kg deja ???
iti doresc nastere usoara si un bebe sanatos.
maryb 28+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
AleDutulescu spune:
ce baiat mare ai! 4 KG buun!
stiu ca eco are eroare de + / - 300 gr. asa ca poate sa aiba si 4.300 si 3.700 . oricum e baban gagiul!
bine ca nu nasti natural ca la 4 kg....
Ale
http://tt.lilypie.com/z1XKp3.png
Alexandra
pusichet spune:
Maria abia astept sa-mi spui ce ai facut la Chisinau, vezi ca astept telefon de la tine.
daca miine la 9 esti la medic, inseamna ca la prinz ma suni si imi zici ce si cum.
Gagici, am pus-o pe Maria sa intrebe si de mine daca am vreo sansa, ca aici medicul pina la urma a zis ca nu am nici o sansa, ca arunc banii pe geam, ca pe endometrioza nu se prinde neam.
asa ca dupa parearea dr. ar trebui sa ma operez iar si poi sa incerc bebe.
eu deja am niste dureri de imi vine sa bag mina sa scot tot ce e in plus in burtica mea.
maryb acusica esti si tu cu puiutul tau in brate, nu mai ai mult. sarcina usoara in continuare., lasa serviciu si nu te mai stresa.
claudinna nastere usoara mami, o sa aveti un copil marisor si sanatos.
alexa mama nici tu nu mai ai mult.
mai fetelor dar noi ce facem, ce mai asteptam, hai sa punem mina pe mamicile noastre sa se ia si la noi.
marynik spune:
Salutare fete dragi
Mai rarutz pe la voi ca nu am noutati
Pusi , descrie mi si mie te rog durerile tale cauzate de endo , de fapt cam tot ce poti sa mi spui de ea
Ai dureri numai la ciclu sau mai tot timpul ?
Ai si la contact ?
Ciclu tau cum e ?
Ale ,la tine cum mai merge treaba ?
am uitat sa te intreb , tie cine ti a recomandat laparo ?
si de ce crezi ca Grigoriu nu face ?
mai da mi si mie detalii despre tine , ce teste , ce analize ai mai facut , recomandari ceva
Mariuko , nu ne 'auziram' de mult
si ete ca trecu luuunileee si noi tot negravide suntem , vai de noi
bafta la moldoveni iti urez
Maryb , lasa stresu ca nu face bine la bebelache , mai ai putin si scapi de nebuni
Claudinooo , mult a fost , putin a ramas
nastere usoara iti urez si bebeloi sanatos si frumos
Criso , salutari din romanika
Sunt ok , doar super ocupe
piticeii au disparut de mult
Ardeee , baga mareeee , nu te lasaaa
Alexa , te si vad deja in postura de soacra mare
Hai , numai bine tuturor si spor la facut copchi
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
CrisaS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marynik Criso , salutari din romanika Sunt ok , doar super ocupe piticeii au disparut de mult Hai , numai bine tuturor si spor la facut copchi |
Asa sa fie ..bre cum spui tu!!! Parol ca ma fac cuscra cu tine...hai sa ne luam la intrecere..
Deci eu mai am putin si fac 33..de ani...deci..daca nu raman pana atunci stie cine si-o ia pe coaja, da???
Pup,
CRISA
http://tt.lilypie.com/b2dim4.png
CrisaS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maryb hello gagici ! am aparut si eu ca sa va salut si sa va pup. ma bucur tare mult ca au revenit si alte fete dragi mie care nu mai scrisesera de un secol gabitza1977, diaconmaria, gaby76, pusychet, CrisaS, marynik, arde, blanche, marryan, oanaiacovita, ancadragoman, andreutza23, winter, alexa.1983 pe care le pup in mod special. eu am avut ceva probleme la servici si abia astept sa scap de ei, dar asta este alta poveste.....sper doar sa nu fi fost afectat bebe de problemele mele din ultima perioada de la servici in rest toate bune si frumoase la noi. maryb 28+ cu marea mea iubire sa fii sanatos puiul meu poze cu mami si bebe |
CE TRECU TIMPUL FRATE 28 DE SAPTAMANI?????????
DEJAAA?
NU POT SA CRED SI EU NICI NU AM RAMAS...INCA:(((((((((((((((((
CrisaS spune:
Bai deci vreau si eu sa ntreb ceva..dar sa nu radeti de mine:((
Cand am fost sambata la ginecolog mi-a facut pap test si ...secretie ca asa imi fac eu la 6 luni..si mi-a facut si eco vaginala.Intrebare: Se vede ceva la eco vaginala, daca era sa fie??
Am inceput sa-mi caut iar simptome..asa tare imi doresc de ma leg de orice semn care le-am auzit eu pe la voi astea care deja ati nascut sau gravide.Ce ziceti?
Ca a fost ciudat asa radea ca boul..l-am intrebat, vedeti ceva? Eu ma refeream la folicul..laa chisturi ceva..el zice nuuuu...si cind mi-a zis sa fac progesteronul si prolactna a vrut-o el musai...mi-a zis nu mai devreme de 10 zile..ce relevanta au ...in ziua 27, 28..nu stiu intreb si eu ca proastaaaa???!!!!
Hai faceti-ma si pe mine sa ma simt bine:((((((((((
Va pupizez,
Crisa