Aspirante cu vechime "medie" (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Neata si de la noi. Vreau si io cafea ca am facut iar noapte alba de la colici. Filipocu s-a tot chinuit saracu cu burtik si am dormit vreo 3,5 ore.
Mariukule io credeam ca faci la Bucuresti, nicidecum la Iasi ca n-auzisem ca se face acolo. La Chisinau e ok ca am auzit lucruri bune.
Gaby helou draguta, tot la vama te spetesti? Sau ai reusit sa te muti pana la urma?

bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
gandacelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Gabitzule, incerc sa nu fiu...dar cand imi iese, cand nu/mi iese....depinde...

Ale, in listuta doar arde poate sa te adauge, pentru ca ea a deschis subiectul...da te adauga ea cand apare

Chiar asa pe unde ne umbli ardeeee???? IS la fundul butoiului...nu vii sa ma scoti????

...Mereu sperand si visand la un ...

Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bujo

Neata si de la noi. Vreau si io cafea ca am facut iar noapte alba de la colici. Filipocu s-a tot chinuit saracu cu burtik si am dormit vreo 3,5 ore.
Mariukule io credeam ca faci la Bucuresti, nicidecum la Iasi ca n-auzisem ca se face acolo. La Chisinau e ok ca am auzit lucruri bune.
Gaby helou draguta, tot la vama te spetesti? Sau ai reusit sa te muti pana la urma?

bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
gandacelu

Bujoreaatttooo

Sa-ti traiasca minunea aia de printisor...imi vine sa il pap tot...
Iubita initial am vrut sa fac la bucuresti, dar e lung drumul si costisitor, apoi am vrut la iasi ca auzisem ca este un cab unde se fac, apoi am auzit ca nu-s in regula...acuma incerc sau vreau sa incerc la chisinau pt ca e mai aproape decat bucurestiul (doar 120 km) si mai ieftin...cica o inseminare in lei romanesti ar fi de 210 ron fara medicamente si monitorizare
Acum vad maine exact preturile ca mi-am facut programare pt maine dim la 9.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ce fac fetele?
Eu asa-s de obosita, Diana toata noaptea s-a trezit, nu stiu de ce, parca-s un zombi acuma si nici gand sa adoarma si sa ma lase un pic sa ma odihnesc, poate oboseste la un moment dat si dupa ce papa ma lasa si pe mine sa suflu.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Kitzy sa stii ca si Maria face asa de 2 nopti,azi-noapte de la 4 nu am mai dormit deloc asta dupa ce pe la 1-2 s-a ridicat in picioare in patut si a inceput sa sara

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Hop si eu la cafea!
Maria ce butoi?????? Sunt interzise butoaile, se pedepsesc greu cele care se apropie doar de ele.
Eu sper ca medicul din Chisinau sa iti inspire incredere si profesionalism si poate el lucreaza si cu alti medici, si poti prinde ovulatia. Si eu trebuia sa incep FIV in august, imi facusem toate planurile asa, si chiar acum i.a apucat renovarea, si a trebuit sa mi.l mute in septembrie. Dar asta e, ''toamna se numara bobocii'', nu-i asa?

Claudinna bine te.am ''revazut'', nu stiam ca ai bebica in burtica. Nastere usoara!

Va pupic pe toate

Mergi la inceput

Blanche,mama, uite ca m-ai speriat cu amenintarea ta si uite ce zambet mare am

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Claudinna eu acuma vad ca imediat iti incepem galeria
Ce mai faci tu gravidoaso? Bb? Te pocneste rau?

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Buna dimineata ..cafea nu cred ca mai aveti si nici nu cred ca mai faceti...insa am citit ce vrea Maria sa faca.
Chiar ieri stateam si discutam cu colega mea de servici..care e din Republica Moldova..o fata de zahar..si mi-a zis..fata draga eu stiu unde sa te duc..sa faci tu copil..am eu doctorul meu...si am urlat si am zis merg maineeee...si zice daaaaa mergi maine...unde? La Chisinau?
Mi-a zis ca ea e sigura ca daca ajung la ala fac copil.
Ma rog daca intereseaza pe cineva pot sa va dau numele si daca vreti sa mergetiiii cu mare drag.
Crisa

http://tt.lilypie.com/b2dim4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Kitzoaso, Anca si Bujo....ce m-as mai trezi si eu,.,as sta nedormita...luni!!!
Hai , hai gata v-ati vazut cu sacii in caruta si acum v-a apucat jalea:))
Ii vreau eu pe toti trei.

http://tt.lilypie.com/b2dim4.png

Mergi la inceput