FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 8

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

Buna la toate fetele, am reusit si eu sa intru dupa multe zile in care m-am simtit tare tare rau, acum am facut si otita dar suntem bine, cat de cat sunt mai bine.Bun venit fetelor noi, am vazut ca avem ceva fete noi, le doresc mult succes si cat mai repede la odiseee.
iuca esti bine? te
monty ma bucur mult ca ti-ai mai revenit un pic si ca esti bine, eu zic sa mai incerci o IAD la acolo unde a facut si Iuca, pt ca se ocupa mult mult mai bine de tine, monitorizare buna si cred ca va reusi.te pup si indiferent de decizia ta iti tin pumnii si iti doresc mult SUCCES.
nelis am mai incercat sa criu de 2 ori sap trecuta dar nu am reusit sa trimit mesajul , nu-mi mergea net-ul bine si imi era ff rau.Si noi am fost in aceeasi situatie ca voi, eu am facut 3 IA din care una cu 2 mil sp/ml, a doua cu 1 mil sp/ml nereusite bine-inteles dar mobilitatea era a+b50%, sotul a incercat toate stimularile posibile dar nu a mers nimic, si la ultima spermograma aveam 600miisp/ml, a facut tratament naturist potent-power si napraznic 2 de cate 3 ori pe zi si dupa 3 luni a ajuns la 14 mil sp/ml dar mobilitate a+b 7%, ei bine am facut totusi inseminarea nr 3 asa si a fost o minune, a reusit, acum avem 10 sap si suntem bine, deci merita sa luptati atat timp cat sunt ceva gigei acolo mai ales ca acum aveti 12 mil, trebuie sa ai incredere in medicul tau si sa incercati , chiar daca prima IA nu reuseste sa nu fii dezamagita, sa mergeti inainte, dar sunt sigura ca vei reusi din prima si o sa fie totul bine. te pup si mult succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Buna dimineatza!

Aveti idee cat costa o 'doza' de pt o inseminare?

Noi vom incerca IA deocamdata, insa vrea sa fiu pregatita pt orice eventualitate!
Am inteles ca in Bucuresti se gasesc la Giulesti si la Sabryc.
Asadar, daca va fi nevoie de IAD, si va fi facuta la un cabinet particular, cum reusesc sa 'cumpar'?
Stiti cumva care-i procedura?
M-ar tenta mult mai mult s-o iau de la o clinica privata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

cosicel, nu stiu daca gigeii sunt de vanzare la modul acesta, sa ii cumperi dintr-un loc si sa ii folosesti in altul, scuze daca am inteles eu gresit.
Eu stiu ca daca vrei sa opteze ptr IAD, mergi la un medic care lucreaza in aceeasi clinica cu banca de sperma.
Preturile difera in functie de clinica, cel mai ieftin cred ca e la Giulesti (fetele care au facut acolo pot sa iti spuna exact cat costa), la Sabyc anul trecut era 50 euro ptr o inseminare,eu am facut inseminarea dubla anul trecut si am platit ptr gigei 100 euro.
Acum am fost la Sibiu si ptr o IAD am platit 1920 RON, IA normala era 1060 RON. In aceste preturi intra si ecografiile de monitorizare si preparatul spermei.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

6+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iuca

cosicel, nu stiu daca gigeii sunt de vanzare la modul acesta, sa ii cumperi dintr-un loc si sa ii folosesti in altul, scuze daca am inteles eu gresit.
Eu stiu ca daca vrei sa opteze ptr IAD, mergi la un medic care lucreaza in aceeasi clinica cu banca de sperma.
Preturile difera in functie de clinica, cel mai ieftin cred ca e la Giulesti (fetele care au facut acolo pot sa iti spuna exact cat costa), la Sabyc anul trecut era 50 euro ptr o inseminare,eu am facut inseminarea dubla anul trecut si am platit ptr gigei 100 euro.
Acum am fost la Sibiu si ptr o IAD am platit 1920 RON, IA normala era 1060 RON. In aceste preturi intra si ecografiile de monitorizare si preparatul spermei.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

6+

Ba da, ai inteles bine!

Eu merg la Dr Tutunaru, si inseminarea se va face la cabinet! Biolog va fi dr Matei si daca treaba cu IAS nu merge cum tb, dupa cateva incercari vom trece, probabil la IAD.
Si nu's, am asa o senzatie naspa in ce priveste sperma de la Giulesti! Ma gandesc ca daca donarea e gratuita (la spital de stat) nu prea sunt donatori 'adevarati' asa ... nemotivat financiar! Poate cei de la Sabyc stiu sa-si 'ademeneasca' clienti!

Oricum, sper sa pot discuta cu Tutu aspectele astea, din punctul meu de vedere extrem de importante, dar cum el vb mereu in barba...mi-e si teama sa incep discutia...

Pe de alta parte, iau in calcul si optiunea de IA/IAD la Sabyc, unde costurile mi se par acceptabile (din cate am citit pe aici), dar nu stiu la ce medic sa merg...cum de altfel, mi se pare destul de tentanta si Polisano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelis spune:

Buna,
Multumesc pentru urari, si noi speram sa reusim ...si speram sa reusim din prima cu cei 12 mil gigei...ne preocupa mobilitatea scazuta dar am incredere ca vom lua decizii bune.
Doctor nu avem in acest moment...dar sun la polisano..sibiu...si sa incepem primii pasi pentru IA...sper sa fie ok....si sa va dau vesti cat mai curand...a... vesti bune....oricum sunt constienta ca dureaza...asa ca de mine nu scapati ...pentru ca sigur mai am o gramada de nelamurii...si stiu ca ma pot baza pe voi.....iar cu asa probleme delicate nu am cu cine vb ..pt ca nimeni nu stie decat eu si sotul meu....este greu dar mai bine asa....
va pup....si mai vb...eu va urmaresc in continuare...si intru dupa ce vb la sibiu...sa cer informatii...programari...si sa vedem ce analize facem sa ma duc cu ele facute...asta stiind din experienta traita de iuca.
pup

Mergi la inceput

ina30..inseminarea voastra unde este facuta?....eu ma agat de reusitele voastre si cred ca acolo voi reusi si noi...cu toate ca sunt setata intr-un fel pe sibiu....multu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nelis

ina30..inseminarea voastra unde este facuta?....eu ma agat de reusitele voastre si cred ca acolo voi reusi si noi...cu toate ca sunt setata intr-un fel pe sibiu....multu

Speranta vede invizibilul, simte intangibilul si implineste imposibilul.

Cam asta fac si eu acum!
Caut cu disperare medicii/clinicile care au cele mai multe reusite in domeniul asta!
Deocamdata ma gandesc din ce in ce mai mult la Sabyc, pe de-o parte pt banca aia de sperma, pe de alta pt ca acolo am inteles ca lucreaza si dr Matei...

Mergi la inceput

tocmai am sunat la sibiu ...si avem programare la dr chicea radu...pe 6 oct...acolo facem si o spermograma si discutam istoricul nostru iar ei vin cu solutii...si incepe ,marea dar fericita nebunie.
ma rog la dumnezeu sa facem inseminare..1 si sa reuseasca....nu mai scapati de mine...apoi...
pana atunci stam pe tusa....si asteptam...sper sa fie ok...si pentru sufletul nostru si sa nu ne astepte un drum foarte lung pana ne vom tine in brate minunea.
va pup pe toate...

Mergi la inceput

Tu ai ales data, sau abia atunci era liber?
Iti dai seama ca mai e de asteptat o luna....? Sper sa treaca repede!

Si-o sa fie din prima, ai sa vezi!!!!!!!!

Mergi la inceput

cisicel atunci era liber pentru dr chicea, initial asistemnta cu care am vb m-a intrebat cand vrea ca este ok.....dar cand am cerut la dr chicea.....doar pe 6 oct cea mai aproapiata data..libera..
este un medic f ok...si are solicitari f multe.
dar ma conformez...asta sa fie paguba ...asteptarea de 1 luna...sper...
mai stau cu voi pe forum...si trece...am emotii..sper sa calcam pe acest drum catre sibiu cu dreptul.

Mergi la inceput