FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 8

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

nelis Pentru ca vad ca te gandesti totusi la inseminare si tratamente intra aici si citeste macar cateva pagini. Sunt unele fete care au plecat de la 500 mii , 2 mil sau 4 mil si au reusit cu tratamente naturiste.
Te-am trecut pe listuta, daca vrei sa modific ceva te rog sa imi spui.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

o info ptr voi : www.transilvaniaexpres.ro/index.php?mod=articol&id_articol=95352" target="_blank">fiv la brasov
felicitari , bafta si sanatate !

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

nelis uite ca o ancurajare,la sub Azoospermie sant fete care dupa operatia de varicocel au niste spermograme de 80 mil,60 mil...intra si antreaba mai multe pe Dailalana,Ioana p76 ca si sotii lor au avut varicocel ....si ca dr vi-l recomand pe dr Damian,mie mi-a inspirat f mare ancredere ,stiu ca e greu dar nu te da batuta si DD sa te andrume sa faci cea mai buna alegere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

buna iubitele mele
gata a venit si toamna
si trebuie sa trec la treaba
sa hotarasc incotro trebuie sa o apuc
s-au terminat si concediile
mai am vreo doua trei analiza si apoi ar trebui sa ma programez pentru FIV
dar.....
nu mai stiu
nu mai pot
...........
mi-e frica tare de esec
eu sunt din fire foarte sensibila si emotiva
si toate aceste 7 IAd nereusita
au pus o amprenta trista pe personalitatea mea
dar trebuie sa o fac si pe asta
ce optimista eram la primele incercari
nici nu puteam concepe ca nu o sa mi se intample si mie asta
sa fiu mama
acum cred ca as fi foarte mirata si bulversata daca s-ar intampla minunea
atat de mult imi doresc
si pare din ce in ce mai departe de mine
dar asta e trebuie sa luptam
sa o luam de la capat
si cum bine zicea nelis "fericirea se plateste"
la cat am "platit" emotional pana acum inca o astept
nu pot sa cred ca nu e pe aproape ca nu o sa se arate
dar fapte nu vorbe
va dau de stire cum trec la un plan de bataie
sper sa iau cea mai buna decizie privitor la clinica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimaria spune:

7 IAD nereusite?
Ma pune pe ganduri. Eu sunt abia la primul, de fapt abia fac analizele
Iti doresc sa treci peste asta si sa reusesti sa ai bebe la purtator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Montyati doresc mult succes si sa alegi clinica cea mai buna,antradevar e greu sa ancepi un Fiv dupa atatea IA nereusite dar trebuie sa credem an sansa noastra....si mie mi-a fost greu sa ancep un FIV tot de frica nereusitei,deoarece sotul meu nu va mai vrea sa ancercam si a doua oara asa ca ne-am decis sa mai ancercam o IAD dar noi avand 4 pana acum facute si asta v-a fi ultima ancercare daca nu FIV ......zimi un pic voi ati facut biopsie mi se pare ca asa am anteles....daca v-om ajunge la Fiv atunci facem si biopsia asta care nu-mi da pace....

mult succes la toate fetele ,vad ca ancepe sa mai creasca lista de reusite

Mergi la inceput

Buna fetelor,
monty iti tin si eu pumnii sa dea Domnul sa ai noroc la urmatoarea incercare. Eu ma gandeam sa iti spun, daca poti, sa incerci la altcineva in afara de Marinescu. Partea buna e ca esti din Bucuresti, unde ai mai multe optiuni decat daca erai din provincie. Sau poti incerca la Sibiu sau la unguri. Cu un tratament de stimulare potrivit organismului si cu o monitorizare potrivita, cresc sansele.
Nu stiu daca v-am spus pana acum, poate ca da, in legatura cu stimularea care am facut eu. Nu mi-a dat tot tratamentul o data. Imi dadea cat sa am pana la urmatoarea eco, si in functie de ce vedea acolo imi spunea sa iau in continuare ptr 2-3 zile, pana ma duceam iar la eco si tot asa pana au fost multumiti de foliculi.
Bytzisor iti tin pumnii si tie, si sunt cu ochii pe tine. Te-ai hotarat incerci IA in sept? Suntem deja in sept. In ce zi a CM esti?
Mai stiti ceva de Cipcirip? O fi la Sibiu? O fi bine? Ma ptr ea sa fie cu rezultat.
Eu am fost ieri la prima eco, s-a vazut o imagine de 9.75mm cu aspect de sac ovular cu vezicula vitelina de 2.5mm. Mi-a zis sa revin dupa 2 sapt. Pana atunci iau Duphaston in continuare si acid folic.

Les Brown

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

Buna fetelor, am fost o saptamana plecati la mare, si observ ca e multa activitate aici, avem si noi membre, carora le urez succes si sa-si indeplineasca visul cat mai repede. M-am odihnit, mi-am adunat fortele, incerc sa uit de nereusita FIV-ului si sunt hotarata sa merg mai departe. Acum am o problema cu sotul, caci eu as vrea sa mai incerc o IAD la Giuly, iar el spune ca dupa 10 IAD si un FIV nereusite ar fi cazul sa incercam la Sibiu o IAD. Inca nu stiu ce sa fac, de un singur lucru sunt sigura: NU MA DAU BATUTA, trebuie sa rasara soarele si pe strada mea, si am fost atat de aproape.Aici, alaturi de voi, nici nu am cum sa ma dau batuta, stiu ca in voi am un sprijin real.
bytzi,iti multumesc ca esti mereu aproape de mine, zic eu ca mi-am revenit cu toate ca mai am momente de melancolie, dar asa a vrut Dumnezeu, iar eu nu vreau sa-L manii, ma rog in continuare LUI si sigur ma va ajuta sa fiu si eu mamica.Stiu ca e greu sa te hotarasti, si eu am aceiasi problema. As vrea sa-mi refac analizele si inainte de a merge la Sibiu poate mai fac o IAD la Giuly, doar asa sa nu-mi pierd antrenamentul. CM mi-a venit normal, deci nu sunt dereglari dupa FIV.
IUCA, iti multumesc mult pentru informatii, ma bucur ca sarcina evolueaza bine si sunt alaturi de tine in continuare.
cipcirip, iti tin si eu pumnii si te asteptam cu vesti bune.
GABRI_ELA, ai aceleasi planuri ca si mine, in iarna as merge si eu la Sibiu. Multa bafta.
montytaiana, multa, multa bafta si sa-ti ajute DD sa reusesti sa devii mamica.
Gata, caci m-am intins cu vorba, va doresc la toate o zi buna si tot binele din lume. Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

iuca, tu cu ce analize te-ai dus la Sibiu. Ti-au spus ei ce analize sa faci. Multumesc.

Mergi la inceput

dodo ei nu mi-au cerut prea multe analize. Mai multe am facut anul trecut. Deci, acum am facut FSH (cel mai important), LH, estradiolul, prolactina. Din secretii PAP, clamydia, ureaplama, micoplasma.
Ei cam atat mi-au spus sa fac si HSG
De la mine putere am mai facut IGM de la toxo si cmv. IGG le aveam de anul trecut la mai multe facute. Apropo mie mi-a iesit IGM la cmv la incert (nici negativ, nici pozitiv) am sa o repet. Stiu ca l-am intrebat pe dr Chicea de analiza asta si mi-a zis ca nu-i problema, oricum o voi repeta.
Le-am trimis un mail la Polisano, le-am spus rezultatele la eco, tot ce a vazut dr, ovare, uter, sac, vezicula si m-a sunat dr Ispasoiu , mi-a spus ca e bine, ca ovarele sunt un pic marite, dar e normal dupa stimulare, mi-a mai spus ca daca mai am usoare dureri de burta ( si am) e tot de la stimulare si sa iau no-spa.
Ce sa va spun, doctorii sunt foarte draguti si amabili si vii recomand din tot sufletul.

Les Brown

5+

Mergi la inceput