Gradinita Cami - 1 Mai

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns frumu spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaf
acum am copilul la gradinita Domino (pe strada Elena Clucereasa) unde sintem amandoua foarte multumite. Educatoarele (care sint si proprietarele gradinitei) sint foarte atasate de copii si programul este interactiv. Este gradinita cu predare in limba engleza. fetita mea spune ca nu merge la gradinita, merge la "casuta magica". Va recomand sa vizitati gradinita pentru acorda o atentie speciala sufletului fiecarui copil.

Poti sa imi dai si mie un nr de tel de la gradinita Domino? te rog.
Si noi am fost la gradinita Cami, cu avantaje (curte mare bine ingrijita si faptul ca incepea de la 7 dimineata) si dezavantaje (s-a intamplat sa iau copilul invinetit, fara pampers schimbat...), dar daca de la an la an maresc taxa cu 50%... am renuntat. si ne-am dori tare mult sa gasim o gradinita in zona cu personal stabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancussa spune:

A trebuit sa renunt la Cami. Ceva nu a functionat, copilul nu s-a adaptat.
Dupa doua luni am decis sa incerc o alta gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisak spune:

Fetelor, ma bag si eu in seama. Fata mea tocmai a terminat gradinita. Ultimii doi ani am fost la gradinita Cherry Tree, pe Aleea Tibles, si pot sa spun ca am fost foarte, foarte multumita. Asta in conditiile in care mai schimbasem alte doua gradinite inainte. In ultimii doi ani, la Cherry Tree, taxa nu s-a marit. Patroana gradinitei este si ea educatoare acolo. Ea fiind de profesie profesoara de engleza/franceza, a avut o pasiune pentru limbi straine si copiii termina gradinita cunoscand foarte bine limba engleza. Fara nicio gluma si fara exagerare ! Cat a fost fata mea acolo, erau multi copii straini si astfel romanii aveau avantajul de a invata limba engleza cu un accent frumos. Patroana, Aura, este o tipa deosebita. Foarte atenta la copii. Atenta la sanatatea lor, la gesturi, sta de vorba cu parintii si le da sfaturi. Este foarte ferma cu copiii dar intr-un mod placut. Mie mi-a convenit mult asta. Nu-mi plac educatoarele care ne cocolosesc copiii asa, aiurea, doar ca-si iau bani de la noi. M-a interesat sa se impuna in fata copilului cu tact.
Acum, ca am terminat gradinita, fata mea deja ma intreaba daca mai mergem, totusi, pe la Aura, asa in vizita. Asta, zic eu, ca nu poate sa insemne ca in ultimii doi ani s-a simtit bine la gradi.
Chiar va recomand cu caldura locul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erga spune:

Gargoyle, mai ai fetita la The Little Artist? Va mentineti parerea initiala? Poti impartasi pe forum ceva plusuri si minusuri? Fetita ta e la grupa de engleza sau germana? Chiar faca limba respectiva intensiv?

Mergi la inceput