America (119)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Fetelor, azi mi-a mers tare bine, dau de baut!
Tocma' am fost si-am explorat parcul de langa noi care-i foarte misto, are running trails, gradina zoologica, un lac pe care te poti plimba cu hidrobicicleta, un trenulet, gradina japoneza, mese de picnic, bancute de toate felurile - cand m-apuca nebunelile am un' sa ma duc sa-mi aerisesc creierii
Iar a doua chestie super-buna e ca am iesit dintr-un bucluc in care ma bagasera astia de la scoala - am avut o bursa anul trecut care zicea sa-i anunt daca mai primesc alte burse suprapuse, ca ei au o limita cat poti primi in total pe an. Eu la sfarsitul lui decembrie am aflat ca am primit alta bursa, i-am instiintat pe astia imediat cu toate detaliile si ei au binevoit sa ma informeze.. la sfarsitul lui aprilie ca s-au gandit ei si au ajuns la concluzia ca-mi retrag bursa lor pe semestrul de primavara, ca primesc prea multi bani.. intre timp insa ei nu spusesera nimic si continuasera sa ma plateasca in fiecare luna; iar acu' brusc imi blocheaza conturile de la universitate, ca io le datorez inapoi valoarea bursei pe patru luni si pana nu platesc nu pot primi nici o alta plata prin universitate. Sa'nnebunesc si altceva nimic - le-am explicat ca io banii i-am cheltuit, acu de un' sa-i dau inapoi?.. Fiind vara X era in concediu, Y nu'sh ce facea si m-au tot amanat cu un raspuns.. astazi insa mi-au comunicat ca s-au intalnit X cu Y si cu Z si-au discutat situatia si-au hotarat ca nu tre' sa le mai platesc nimic! Ura!!

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Ruxij,tinem pumnii miine lui Bogdan in prima zi de scoala.
Da ce i-a apucat pe astia cu asa data ,si jumatea saptaminii si 13 ,nu mai puteau astepta si ei pina luni ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Honey, multumesc ca mi-ai povestit un pic cum e. Sunt convinsa ca AJ e un scump!! Lucas e cu o luna mai mititel decat AJ si desi deocamdata avem nanny cu care suntem super fericiti ea o sa plece pe la sfarsitul lui Oct si atunci fie imi mai iau eu leave (cel platit de state of california, mai am inca 6 saptamani) dupa care isi mai ia si taica-su acelasi si apoi, suntem in aer daca nu gasim iar nanny.
Daycare va fi o optiune insa toata lumea ma sperie ca copii se imbolnavesc mai des in comunitate la daycare. Asa ca nu prea stiu.

Te-am intrebat cum e, ca sa stiu la ce sa ma astept. Ii duci tu laptele sau primeste acolo? Lucas bea Enfamil Gentle Ease de la 6 saptamani si ma gandeam ca nu as vrea sa i-l schimb in caz ca trebuie sa mearga la daycare. Alt lucru care ma sperie e ca el inca nu adoarme singur si nu cred ca-l leagana cineva la daycare, asa ca trebuie sa-l invat cumva sa doarma singur inainte sa planuiesc sa-l duc.
Cu mancarea ai dreptate, eu nu ii dau mai des de 3 ore din acelasi motiv si ma gandeam ca atata lucru ar trebui sa stie si ei.
Te mai intreb din cand in cand asa, ca sa ma conving pe mine insami ca va fi ok sa-l dam la daycare.
Succes mult la cautat jobul ideal!

Carmen Bafta la examen, sunt convinsa ca nu va fi greu!

Ramona Nici nu stiu daca ti-am zis la multi ani fericiti sau ba!!iti zic acum, mai bine de doua ori! sa ai parte numai de bucurii si zile senine( haha, acum ma gandeam ca la temperaturile de la voi, poate mai vrei si cate un norisor asa din cand in cand!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Salutare

Nu am avut timp sa citesc decit pe sarite cine vrea sa vada posturi romanesti si Olimpiada in direct de le Beijing pe internet:
http://cool-tv.net/tv-channels/tv-live-portal-online.html dar trebuie sa descarcati doua programele, va spune acolo cum functioneaza. noi ne-am uitat la fotbal era destul de bine.

LA MULTI ANI Ramona sper ca noul an sa fie superb pentru tine si familie. sa fii iubita si copii sa iti aduca satisfactii

fug repede ca am treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Carmen, bafta la examen!

Lia, succese lui Bogdan!!

Fetelor, multumesc de sfaturile cu privire la masini. Io nu sunt mare fan masini asiatice pen' ca am io o problema cu companiile auto asiatice care pe unde deschid fabrici prin lume se lupta din rasputeri, mai abitir ca oricare altele, sa-i impiedice pe muncitori sa se sindicalizeze sau, daca n-au incotro dupa lege, sa faca asa fel ca sindicatul sa fie 'de forma.' Mie cel mai mult mi-ar placea una europeana, si din motivul asta, si din altele. Asta de s-a stricat a fost un Saab de care am fost f. multumiti. Doar ca acum am vrea noua si un Saab nou nu prea ne permitem - si in general astea europene sunt mai scumpe (si la unele e si mai greut de gasit piese de schimb pe-aici in caz de ceva). Tre' sa ne mai gandim, da' repede. Poate totusi merge un Nissan, ca sunt bagati cu francezii ;-)

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

In seara asta, cred ca in jur de 10:30-11 e finala pe echipe la gimnastica pe NBC. Eu cred ca or sa le dea si pe romance.
Tocmai l-am auzit pe Bela Karoly la teve, are un accent indian:-) (ma rog, unguresc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Multumesc pentru urari!

Lai, bine ca ai scapat cu bine. Cred ca-i tare frumos pe unde locuiti. Lasa orgoliile si ia masina japoneza ca sa n-ai bataie de cap cu reparatii si alte cele. Cele europene sint mai costisitoare (piese de schimb, asigurarea).

LucasMom, in cea mai mare parte a zilei de astazi a fost sub 90 afara. Mi-am pus pantaloni lungi, pe cuvint!
Cu ocazia asta am mai gradinarit un pic. Trebuia sa fac niste poze mai intii, de "asa nu". Oricum, n-am terminat dar incepe sa arate mai bine.

Mai un pic incep gimnastica. Am emotii de zici ca eu intru acolo in arena! Bela e de groaza, cum naiba are accentul ala dupa atitia ani? Oare americanii il inteleg?!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

ce rautaciosi sunt comentatorii americani (sau poate realisti?). ziceau ca echipa rommaniei nu prea a verificat trend-urile la paralele si a cam ramas in urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Bravo Romania! Tare ma bucur pentru fete, eu le vedeam pe rusoaice pe locul trei. Noroc ca n-au lipici la birna!
Au cam avut dreptate, exercitiul lui Nistor e ca in alte vremuri. N-o criticau pe ea, exercitiul in sine. Ea e foarte buna la paralele.
Liukin a fost grozava la paralele. Hexin a mea a avut mci ezitari, dar exercitiul ei e fantastic.
Nasol pentru Sacramone, dar cred ca si fara ratarile ei tot chinezoaicele ar fi cistigat.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Astia n-au aratat romance, doar una singura. Da, cam rautaciosi comentatorii cu privire la Ro. Am fost surprinsa sa constat ca nu stiu de ce, dar n-am tinut cu americancele. Ziceam ca tin cu americanii la olimpiada asta. Moaca lu' Liukin aia ma enerva cred lol

Mergi la inceput