America (119)
Raspunsuri - Pagina 22
miereamara spune:
Blackpanterro, motivul pt care am ales derivatia este actorul din Sex and the City, Aidan...nu-l suportam, mi-era antipatic total si desi numele imi place la nebunie cand ma gandeam la Aidan, imi venea in minte el.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aydan
blackpanterro spune:
Miere mie mi se parea atat de HOT! LOOOL. Oricum ii puneam numele asta si daca il uram din tot sufletul(ceea ce nu as putea ca e bunoc rau tipul, LOL again).
Chiar am spus ca daca as mai avea un baiat i-as pune numele Julian de la tipul ala din Charmed care impersona seful iadului.Na acuma ce sa fac sa renunt la asa nume frumos pt ca tipul ala era seful dracilor? LOL
In serial avea alt nume, nu mai stiu acum care era.In realitate numele lui e Julian McMahon(alt bunoc!)http://en.wikipedia.org/wiki/Julian_McMahon
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
kay spune:
buna mamici din america !
am si eu o intrebare legata de papica unui bb de 14 luni, care se incapataneaza sa mestece 30 min la un bob de orez... ce-o pot da sa manace in SUA? exista borcanele gen hipp? am vazut ceva Gerber, e ok? ce-mi recomandati?
multumesc mult,
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
blackpanterro spune:
Gerber e ok.Aidan a gustat din ele si i-au placut, mai ales cele cu fructe.Mai sunt Beech Nut si Earth's Best pe care le-am incercat dar putin.Mai mult Gerber dar cand am venit in Germa am trecut pe borcanele nemtesti care i-au placut cel mai mult.
Sanatate multa si bafta in Boston!!
kay spune:
blackanterro, care sunt cele mai apropiate de cele nemtesti? ca S e topita dupa Hipp... cat am stat in Germania a luat in greutate 1 kg/luna cand a papat exclusiv Hipp. aici, in Ro, nu gasesc nici 1/4 din ce e in G...
multumim mult !
p.s. unde stati in G? vreo sansa Munchen?
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
blackpanterro spune:
Ce fel de borcane cumparati, cu mancare pasta sau bucati? La gerber ii placeau mult tocanitele.Cred ca astea sunt cele mai apropiate, dar marimea borcanelor e mai mica decat la cele nemtesti.
Nu stam in Munich :( , langa Stuttgart.
Ramona J spune:
Kay, impacheteaza bine citeva borcanele de Hipp. Ce stii ca-i place fetei cel mai mult. Macar cit sa stii ca ai o masa fara mofturi, pina gasesti ce-i place.
L-ati vazut pe Bela dupa concursul de la sol? A reusit sa fie diplomat cind a explicat ca au cistigat cele mai bune gimnaste.
A avut dreptate si cu Cheng Fei. Imi pare rau pentru ea, dar a doua saritura nu merita asa nota mare, a ratat-o complet.
Pacat de Dragulescu, sigur lua o medalie fara ratarea aia.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Oana_B spune:
Poftiti, va rog, la 120.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!