Stie cineva vreun instalator care poate sa monteze un contor (de apa rece) si sa-l si sigileze ? Instalatia este noua, nu mai trebuie sa schimbe tevi sau alte chestii, mi s-a defectat contorul vechi si nu-l mai pot folosi, mi-am cumparat unul nou de la ROMSTAL si nu are cine sa mi-l monteze ...
La firma care ni le-a montat nu mai vreau sa apelez, pentru ca sunt niste hoti si imi monteaza produse deja defecte, mi-au stricat contorul de apa calda la verificarea metrologica si mi-au adus unul care s-a stricat intr-o luna, asta de la apa rece la fel, s-a stricat destul de repede, plus ca habar n-au meserie, ca au facut tot felul de prostii prin bloc, de plesneau tevile una cate una ...
Alte firme care sa monteze contorul cumparat de tine nu prea stiu, in general ei vor sa-ti vanda jafurile lor, altfel nu accepta sa-ti puna sigiliu ...
Daca stiti pe cineva, particular sau firma, care poate sa-l monteze si sa-l sigileze, va rog frumos, dati-mi si mie un semn ...
Boghi
www.arta-goblenul.forumgratis.ro" target="_blank">hai sa discutam despre goblenuri
La APANOVA ai intrebat?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Buna.Daca nu ai gasit pe cineva iti las numarul celui care mi-a montat mie pe PM
Karina Iulissa-8ani-Codrin Iulian-1 an si 10 luni-Laura Andreea si Daniel Florin