Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (35)
Raspunsuri - Pagina 19
andre_ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxanaz [Andre_ea nici azi nu esti mai libera la munca??? o zi usoara iti doresc! |
Merci!
Azi astept sa cada satarul pe gatul meu. O problema spinoasa nu s-a rezolvat la timp. Inca supravietuiesc.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
18+Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
BillyBilly spune:
lavini bine ai venit!
sarcina usoara sa ai! Si zici ca dupa ce ai scapat de burtica, mai vroiai inca?
La asta nu m-am gandit...
Fetelor, am fost la control astazi, burtica este bine, nu-i mai tare decat trebuie (cum mi se parea mie), adica este asa cum trebuie pt sapt 21. Mi s-a recomandat sa iau no-spa daca mi se pare ca se intareste vreodata, sau cel mai bine sa iau cate un no-spa inainte de culcare, noaptea ar fi mai posibile contractiile. Pentru secretia vaginala, care la mine este mai abundenta acum, mi-a zis sa fac spalaturi cu musetel si sa administrez un antimicotic supozitor. Mi-a spus sa fac setul complet de analize de sange pt trimestrul 2 si a doua eco morfofetala...si LIBER pana la sfarsitul lui septembrie!
A spus ca 4 kg luate pana acum sunt in grafic, ca pana la sf treb sa ajung pe la 12 kg![]()
Azi dimineata m-am trezit umflata ca un balon: maini, picioare, pleoape, fata...dr a zis ca este ok, sa o las mai moale cu sarea pt ca fiecare pahar de apa se retine...si eu care beau toata noaptea apa non-stop, nici nu-i de mirare.
Catalina
20+
Ana-Maria ingeras de 
Bebelusa
flowerbee spune:
| citat din mesajul lui BillyBilly lavini bine ai venit! sarcina usoara sa ai! Si zici ca dupa ce ai scapat de burtica, mai vroiai inca? La asta nu m-am gandit...Fetelor, am fost la control astazi, burtica este bine, nu-i mai tare decat trebuie (cum mi se parea mie), adica este asa cum trebuie pt sapt 21. Mi s-a recomandat sa iau no-spa daca mi se pare ca se intareste vreodata, sau cel mai bine sa iau cate un no-spa inainte de culcare, noaptea ar fi mai posibile contractiile. Pentru secretia vaginala, care la mine este mai abundenta acum, mi-a zis sa fac spalaturi cu musetel si sa administrez un antimicotic supozitor. Mi-a spus sa fac setul complet de analize de sange pt trimestrul 2 si a doua eco morfofetala...si LIBER pana la sfarsitul lui septembrie! A spus ca 4 kg luate pana acum sunt in grafic, ca pana la sf treb sa ajung pe la 12 kgAzi dimineata m-am trezit umflata ca un balon: maini, picioare, pleoape, fata...dr a zis ca este ok, sa o las mai moale cu sarea pt ca fiecare pahar de apa se retine...si eu care beau toata noaptea apa non-stop, nici nu-i de mirare. Catalina 20+ Ana-Maria ingeras de ![]() Bebelusa |
BillyBilly, si mie mi-a spus dr sa fac spalaturi cu tantum rosa sau ceva de gemul asta pentru a preveni ca secretia mai abundenta sa devina micoza. Mie mi s-a parut ciudat. Tie ce antimicotic ti-a dat? Ca am tot citit ca in sarcina majoritatea femeilor fac micoze. Poate noi scapam, totusi.
Andreea si Just, va rog, fara nervi si fara stress la serviciu, pentru ca bebe simte tot si nu e bine.
Bee
15+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
tuchi123 spune:
| citat din mesajul lui Leditia Neatza.. Lavini,bine ai venit! Bafta fetelor care merg la eco sapt asta..Eu abia pe 25 merg la dr mea,ca acum e in concediu si la inceputul lunii sept merg la eco morfologica,caci mie mi-a zis sa merg la 22 de sapt implinite. Eu am inceput sa-l stresez pe al meu rau de tot cu grijile pe care mi le fac si mereu imi zice sa ma linistesc..da cred ca am luat-o razna,ca mereu il intreb,ce-o face bb?de ce nu misca bb?(de parca trebuie sa miste intr-una saracu... ,dar maica-sa e paranoia si deh..)Si in dim asta cred ca face nani si el,si m-am obisnuit sa-l simt,dim si seara...off..gata,ca nu vreau sa va stresez si pe voi cu asta.. POZE Minunica mea 18+ ![]() |
Idem...cred ca sunt cu capu'

18s
Doamne ajuta
mvb spune:
Billy ma bucur ca esti bine si ca toate gandurile tale , alea rele, au fost desfiintate....nu-ti fa grija de kg....si eu am luat 4 kg in trimele luni si de vreo luna si jumatate cand am facut 60 kg nu am mai luat un gram......
Eu nu prea am burtica....a inceput sa fie un pic tuguiata....nu e o burta lata la rotund cum mai vad pe la alte fete.....cred ca in final voi avea o burta tuguiata, model afro.
Nici eu nu prea il simt pe BB....cred ca nu prea pot interpreta micile gadilituri...............eu aveam colita si inainte de sarcina si acum, si chioraiala am tot timpul in burta....pana nu da cu piciorul sau cu capul nu o sa simt mare lucru
18+ si MARIA
lavini spune:
Bee, gimnastica pt gravide eu am facut la Giulesti.Din pacate m-am dus in ultima luna cand nu am mai facut gimnastica prea multa fiindca aveam contractii ca la balamuc(nedureroase, dar multe), in schimb am facut exercitii de respiratie si impins care pe mine m-au ajutat f. mult in timpul nasterii.Dr mea mi-a spus ca m-am descurcat minunat la capitolul asta(e drept ca io zic ca am avut o nastere usoara, plus epidurala care e cea mai tare chestie inventata-cel putin asa a fost pt mine).Acu depinde unde vrei sa mergi, acolo locul e destul de mic, nu e ceva de 5 stele, dar Cerasela e de milioane(doamna care se ocupa de gimnastica)
Billy, dupa ce am nascut, prima iesire a fost cand m-am dus ca controlul de 6 saptamani(alaptam, Andrei nu avea un program stabil la inceput si ii dadeam la cerere, asa ca imi era imposibil sa plec undeva) si in drum spre dr am vazut o gravi cu ditamai burtica.M-am uitat cred prosteste la ea, dar imi era atat de dor de senzatiile din perioda de gravi…Oricum cel mai nasol a fost cand am nascut, eram pe masa, a iesit bebe si burtica mea a facut “fleosc” si a disparut brusc…Am dus mana imediat acolo, mi s-a facut pielea de gaina, parca pierzi ceva…E ciudat…Io am fost norocoasa ca nu am luat decat 7 kg in sarcina si dupa ce aiesit Andrei a disparut totul…Nu am ramas cu burtica, era doar moale…Ca si cum nu ar fi fost nimic…
Lavinia, 12+
si Andrei (11 iunie 2007)
roxanaz spune:
Cata imi pare bine ca totul e ok cu bb.
Andre_ea io zic sa nu cada totusi satarul.... sper sa fie totul ok! 
Alina sper sa iti placa hainutele de la maternity! te simti mai bine acum?
mvb concediu placut!
Venerata spune:
Buna tuturor,
Am citit tot ce ratasem de ieri dupa amiaza. Am fost ieri la eco pentru DT. Am o fisa intreaga cu multe masuratori. Translucenta nucala 1.3 mm. Imi spuneti si mie daca e bine?
Placenta situata anterior corporeal, gradul 0, grosime 13.8mm.
Ce este interesant e ca dr. mi-a spus ca desi varsta gestionala clinica este 11 s +4, conform ecografiei varsta gestationala este 12s + 4. M-a cam bagat in ceata!!!
ADICA?? DPN este acum 20/02/2009.
Merg la consult azi la dr. meu sa imi spuna ce si cum, dar nu mai am rabdare si ma gandeam ca poate ma luminati voi.
Naty, draguta foc fetita ta cu perlutele. Intr-adevar merita notate. Eu personal nu am notat nimic - ma bazez pe memorie, care la un moment dat stiu ca o sa ma lase
- dar tatal meu si nasa lui Vlad au deja liste impresionante cu perlele lui Vlad, si ne amuzam ![]()
![]()
copios recitindu-le din cand in cand si amintindu-ne de momentele si situatiile in care au fost "emise".
Alina, ai grija cu mancarea si mai ales pe caldura asta. Sa te pui pe picioare ca sa-ti fie bine la mare. E pacat sa-ti ratezi concediul. Pe mine m-au apucat primele greturi ale sarcinii la mare in Grecia, si oricat ma straduiesc sa pastrez amintirea primelor zile cu tot ce a fost frumos atunci, din pacate tot greata si mai ales mirosurile de mancare, in special de la masa de seara, mi-au ramas mai pregnant in nas, in creier, in stomac - peste tot!!!! Nasol, nu?
Tuchi, felicitari pentru bb miscator. Ce sa-i faci, se "plimba" si el cand are chef. Nu cand vrem noi. Ieri la ecografie, dr. mai trebuia sa faca nu stiu ce masuratori si astepta sa se intoarca intr-o pozitie favorabila si el/ea, nimic si pace! Se pare ca ne trata cu...indiferenta.
Lavinia, bun venit si sa te bucuri de copilasii tai! Sanatate si sarcina usoara!
Pe curand!
Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si
11s+
roxanaz spune:
Venera, pliul nucal e ff bine. varsta ecografica putin mai mare inseamna ca bb e mai dezvoltat decat media. in principiu estimarea de DPN ecografica este cea mai corecta acum, in primul trimestru. asa ca te poti baza pe 20.02
. adica dupa 17.02 bagaju' ar trebui sa fie la usa
. oricum fiind a doua nastere se poate intampla chiar si cu 2 saptamani mai devreme de DPN-ul teoretic.
CADIA spune:
Alina, te rugam, da-ne si noua amanunte despre ce ti-ai luat de la Motherhood, si in ce conditii? Adica, ce cost de transport ai platit, cum sunt hainutzele, dragutze, de calitate?
multumim
cadia

,dar maica-sa e paranoia si deh..)