Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (35)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

bafta la DT

eu merg luni la TT, la Medlife

totul va fi f.f.f bine

cadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Hello fetelor!
Forumul asta iar imi face figuri, am citit printre picaturi, ca mi se blocheaza paginile.

Am reusit sa citesc replicile Ioanei, fetita de Naty, o dulcica si isteata.
Roxanaz felicicati pt eco, s-ar putea sa ai fetita, ca astea mici sunt mai incapatanate ca baietii, poate a vrut sa te tina in suspans. Ma gandesc daca al meu copil nu vrea sa-mi arate ce este, eu ce fac, ca alta ecografie pana inainte de nastere nu mai fac, o sa mor de curiozitate pana atunci.
Iris, mi-ai faut pofta cu varza de cluj, acum trebuie sa-mi fac si eu varza, cum ma puneti voi la ingrasat. Voiam mai demult sa-ti spun legat de Magicianul, parca tu spuneai ca ti-a placut (daca ma insel scuze). John Fowles a reeditat varianta initiala in 1975 si a schimbat ceva lucruri pe acolo, inclusiv sfarsitul ala care te lasa in aer, daca gasesti editia respectiva merita citita.

Mai, dar ce se intampla cu Angellique, nu a mai scris de foarte multa vreme, stie cineva ceva de ea?
Edinutza, multumesc pt incurajari! am montat carutul singurica aseara, ca nu am mai avut rabdare, e frumusel, imi place. Pisica e terorizata de scaun si carut, se zbarleste toata cand le vede si le ocoleste, simte ea ca i se pregateste ceva!

Vorbeati de herpes bucal, si eu am onoarea de a face niste monstri la gura in perioadele in care imi scadea imunitatea sau eram strestata. Il am din copilarie, si de-a lungul vremii am avut niste eruptii foarte urate, care au cuprins toata gura de jur imprejur. Am avut unul mic la inceputul sarcinii pe barbie!! m-am dat cu herpes stop. Vad ca nu mi-a mai aparut. O reteta babeasca: tai un catel de usturoi si te freci cu partea taiata, sau tinctura de catina (il usuca).

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

vai ce copil enervant - cu mine seamana

toata ziua m-a batut, s-a dus din stanga in dreapta, a dat din picioare... la dr a stat in pozitie de fetus, nu a clipit, picioarele stranse bine sa nu cumva sa se vada ceva - un pic la sfarsit a dat din maini. vorba doctorului - pozitie de batranel

placenta e mare si foarte bine dezvoltata - dar e un pic "anterioara"??? ce inseamna asta?

si ca dimensiune totul e normal - perfect dezvoltat penmtru varsta lui

18+ cu Traian Carol

the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Ma bucur ca va place de fie-mea. Intr-adevar, are niste replici ... imi pare rau ca nu apuc sa le notez.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 17+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Hello fetele,

Am intrat sa va scriu repede ce am patit si ce am facut la eco morfo, si apoi o sa citesc si ce am ratat.

In primul rand, o sa incep cu vestile bune. Eco morofo a fost super OK. Bebita EMA este activa, are deja 15cm (am inteles ca destul de lunguta pt varsta ei), 312g si pliu nucal 2.8cm. Totul este in parametrii normali. DPN: 02/03.01.2009.

Acum sa va pove ce am patit ieri si azi-noapte. Pe la ora 22.00 ma ia o greata fetelor si o ametelaaaaa groanica. Ma asez in pat si imi dau seama ca trebuie sa ma duc la baie sa pt ca altfel nu o sa dorm. Dau din mine tot ce mancasem la pranz (adica pulpe de pui, sos rosii...cartofi). GROAZNIC! Nu am dormit toata noaptea! La ora 5.00 dimineata alta repriza de voma! Pe la ora 6.00 am chemat salvarea pt ca eram epusizata si mi-era un rau groaznic. Au venit si mi-au bagat o perfuzie de glucoza de 500ml si una de NO-SPA. Nu am mai adormit deloc pana la ora 9.00 cand am plecat la ECO la Dr.Iosup. Dupa eco m-am dus la Spital (imi sunasem DR mea) si acolo mi-au bagat iar perfuzii cu Metoclopramid si din nou NO-SPA. Sunt ciuruita toata pe maini si ma simt groaznic. Diagnostic final: Indigestie puternica. Trebuie sa fac regim alimentar....OF!!!
Cam asta la vesti proaste. :-(

Alina19+ cuEMMAde ianuarie

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Alina, felicitari pt. bebelus mare si sanatos...in schimb imi pare rau ca ai facut indigestie, ai grija la ce mananci

17+Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Intru si eu sa va salut, 2 zile am fost toate socate si suparate chiar ii simt lipsa lui Michelle ca era foarte prezenta pe forum.
Roxana felicitari pentru bebita sanatos, poate data viitoare va arata si ce este, inca va mai tine putin in suspans.
Pusyketa felicitari pentru rezultatele la analize.
Billy eu cand stau culcata parca mi se intareste burta sau numai uterul, nici nu pot sa-mi dau seama ce se intampla pe acolo.Nici eu habar nu am cum ar trebui sa fie contractiile.
La tine si la Selene la varsta asta a sarcinii deja uterul se ridica incet incet.Noi mai avem de asteptat vreo saptamana-doua.
Cristi_2003 placenta anterioara inseamna ca e putin in fata, atata timp cat este inserata unde trebuie e ok.La mine e inserata prost si posterior (mai in spate).

Eu azi ma duc sa-mi ia sange pentru CMV-IGM si am sa-mi iau si rezulatatul la Quad test ca vad ca pana acum n-am primit nici o veste de la ei si l-am facut acum 2 saptamani.
Cu herpesul la fel si eu, odata sau de doua ori pe an imi apare cate o bubita pe buza de sus, vad ca acolo e locul preferat.Eu cred ca pot fi si alte cauze nu numai virusul in sine, poate fi o deshidratare, imunitate scazuta sau de la ficat.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
17+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Naty, ce frumos ai descris dragostea de mama, m-am emotionat
candia bun venit si bafta la eco
micola... imia pre rau pt tine si cumantica ta care este asa aproape de tine, dar asta, trebuie sa le suporta, in legatuara cu bb, sa ai parte de o sarcina usoara si un bb sanatos tun. eu am simtit ceva acum 2 saptamani, dar cred ca nu era bb, cred ca erau matele de foame, ca si d-na doctor mi-a zis ca e un pic devreme. eu tot astept...o sa ne dam seama cand se vor misca. AAA, si eu tot joi merg pt analizele de sem 2. sa dea Domnul sa fie totul bine! Poate aflam ce a
Arya, mare bucatareasa mai esti! eu cum stau un pic mai mult in picioare, cum gafai de nu mai pot, parca nu mai am aer. da' pt asta tot fac de papa, ca imi place, ma relaxeaza!
cristi 2003 m-ai amuzat de minunecu copilasul asta al tau. sa ne traiasca!
alinaimi pare rau pt indigestia de azi noapte, lasa ca iti revii, trebuie doar sa manacam mai moderat. uite la mine in primul trim, al meu bb nu putea accepta mancarea cumparata sau marartul, clar ,am zis:seamana cu tatal lui ca si el e mare naturist. si sa nu iti zic ca eu in porimult trim nu manacam, infulecam de-a dreptul...nu terminam bine, ca eram la baie...si aici ,tot cu tatal lui seama, ca si al meu, e ultimul dla amsa care se ridica, de ma plictiseste...
o zi buna i continuare!
eu ma simt bine, astept sa merg joi la medic, am niste emotii, ca de fiecare data de alftel!
va pup

16S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Alina imi pare tare rau, ai grija de tine si in special la ce mananci.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
17+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Merci fetelor, de acum o sa am mult mai multa grija. Simt ca nu as mai manca carne muuuuuulta vreme...

Anca, ce simti tu sunt contractii...linisteste-te si cand simti asa intinde-te unde poti (idea ar fi in pat...)

Pusyketa, iti recomand din tot sufletul pe DR. DIANA GHEORGHIU de la Medicover. Este o tipa super!!! Tanara dar cu multa experienta, mama de 2 gemeni, calda, apropiata, vorbeste ce si cat vrei tu cu tine. Poti sa-i pui si o suta de intrebari.

Roxana, ma bucur ca ai vesti bune! Si daca e sa fie fetita FOARTE bine, si daca nu la fel de bine...sanatos sa fie ca uite cate nenorociri se intampla in jurul nostru...ca trebuie sa multumim lui D-zeu ca ne-a dat copii sanatosi.

Cadia, IOSUP este un dragut! O sa vezi vineri. Nu trebuie sa-i spui ce tip de eco vrei, stie el. Dar daca vrei 4D trebuie sa-i specifici tu si sa aduci cu tine un CD blank sa-ti inregistreze. Sexul o sa ti-l spuna 100%! E placerea lui

Naty, imi dadura lacrimile cand am citit de ce simti cand o revezi pe Ioana...si fetita mea e acum la socrii la Campina si imi e un dor de ea de simt ca ma usuc! Doamne, ce inseamna sa fi mama!!! Si ai dreptate, o iubesc din ce in ce mai mult! Nu stiu unde o sa ajung cu pasiunea asta pt ea, ca nici nu vreau sa o sufoc.
Felicitari pt BB-le miscator! :-) Si SUPER TARE "perlele" Ioanei!

Billy, vezi ca tu ai niste pui de contractii. Stai linistita si intinde-te in pat daca ai posibilitatea, cand simti asa ceva. Nu e bine sa ai din astea prea dese, e prea devreme totusi...

Venerata, m-am terminat de ras la faza cu Vlad! Sunt asa draguti la varsta asta...cand incep ei sa priceapa ce a cu lumea asta...sa faca tot felul de conexiuni...absolut MORTALI!

Alina19+ cuEMMAde ianuarie

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput