Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (87)
Raspunsuri - Pagina 15
Mitsu-bishu spune:
ginnette, miri, si eu ma amuz in continuu, am sarit de la pagina 11 direct la 14, sa scriu... Si mama foloseste "rapandula" , da' credeam ca e inventie proprie... Da' sa ii spui asa unui calculator! Nah, tre'be imaginatie, dom'le! Oricum, funny!
Ma duc sa mai citesc si revin... Deseara...
P.S.: Eh, miri, treaba e pe jumate rezolvata, ca am aflat de curand ca o sa imi petrec juma' de sejur la colega noastra, micsunea, in Luxembourg... Abia astept! Si... Lasa, ca de Craciun merg la suedeji, si cand ma intorc ma opresc nitel pe la tine pe la BE! Muah!
Lavi,
de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cynthia_ Miri multumesc de intrebare. Octi ce sa faca am fost azi cu el la med de fam nu are rosu in gat nu are nimic la plamani doar o raguseala si tusetse un pic nu are febra si ea mi-a dat amoxacilina, prednison, nurofen si mai vroia sa-mi dea si ketotifen. Nu sunt deloc de acord cu acest tratament si nu stiu ce sa fac. Please daca puteti.OCTI mamica de octavian- 31.12.2007 |
In mod normal nici eu nu as fi de acord cu tratamentul mai ales dupa faza asta : "nu are rosu in gat nu are nimic la plamani doar o raguseala si tusetse un pic nu are febra"
Atunci de ce atat de multe chestii ? Ce explicatie ti-a dat ?
Si mai ales cel mai important este cat de mult si cum tuseste ?
Prednisonul l-a bagat pentru raguseala si tuse.
Nurofen ca antiinflamator.
Antibioticul pentru prevenirea unei suprainfectii.
Ketotifen iti dadea ca sa nu fie de fapt o tuse alergica si in cazul in care de exemplu tusea este in rafale ( atacuri de tuse din care nu te poti opri) asta le linisteste.
Totusi daca copilul este vioi, nu se aude nimic in bronhii si plamani, gatul este curat, nu mai are febra e un pic cam alarmist medicul de familie.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
PS : pana la urma cred ca ma duc sa dau admitere la medicina 

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
cristacoman spune:
Lala, Antonia a dormit singura in patut la ea in camera de cand am venit acasa, adik de a 2 a zi. Am pus baby phon-ul in priza, ca de sa aud copilul....si am renuntat repede la el..ca numai somn nu era ala..paraieli, pocailei, bazzz, cazzz..si asa mai departe. oricum, la bloc sunt peretii subtiri si se aude absolut tot prin ei, asa ca nu am avut nici o problema pana azi. Oricum eu ma trezeam cu cateva minute inaintea ei...instinctul cred.
Ah, dar sa va spun de prima ei noapte, a dormit singurica in patut la ea in camera, cum am mai spus...la un moment dat a inceput sa urle

, dar asa, tare de se zguduiau peretzi, si noi, eu si cu sotzul dormeam in nestire...ca am zis ca se aude la vecini....ca deh, noi nu aveam copil in casa....Intr-un final ne-am dat seama, ei si sa vi vazut ce viteza am bagat... asa...buimaci prin casa...
.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 6 lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
cristacoman spune:
Mitsu, tu parca ai cautat scutece absorbante gen cersaf si nu ai gasit in Kaufland. Se gasesc in Carrfour, Metro si Selgross, care cred ca este aproape de tine...
si spor la invatat.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 6 lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
cynthia_ spune:
Lala_D nu se cheama alarmare e prostie. Nu mi-a dat ici o explicatie nimic.
I-am zis ca se constipa si in loc sa ma intrebe cei dau sa pape imi zice ca e de la laptele praf care e facut din mucilagiu de orez si de aia, si avand in vedere ca are 7 luni sa trec pe lapte de vaca.
Multumesc de raspuns de ce sa-i mai dau sa-l tin doar pe nurofen?
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cynthia_ Lala_D nu se cheama alarmare e prostie. Nu mi-a dat ici o explicatie nimic. I-am zis ca se constipa si in loc sa ma intrebe cei dau sa pape imi zice ca e de la laptele praf care e facut din mucilagiu de orez si de aia, si avand in vedere ca are 7 luni sa trec pe lapte de vaca. Multumesc de raspuns de ce sa-i mai dau sa-l tin doar pe nurofen? OCTI mamica de octavian- 31.12.2007 |
Aaaaa dupa faza cu laptele e sigur ...prostie .
Poti sa ii dai asa :
-Nurofen 2, 5 ml de 2 ori pe zi
-un sirop de tuse ( gen Eurespal - 2, 5 ml de 2 ori pe zi )
-un puf de spray Tantum Verde in gurita pentru raguseala.
Si urmarit atent . Daca in 2 zile nu se imbunatateste situatia mergi cu el la o clinica cu dr pediatru.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Lala_D spune:
Pentru clopoteii cu dureri de dinti :
- sprayul de care vorbeam mai sus - Tantum Verde - este foarte bun in amortirea gingiutelor.
Folosit de 2 ori pe zi in momentele de explozie dentara le aduce mult confort.
Este bun si la urmatoarele simptome :
-raguseala
-dureri in gat
- rosu in gat
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze

daca puteti.