Mamici norocoase de sept-oct 2008 (115)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Felicic, Zambet_mic sa ne dati vesti bune!

Eu n-am mai plecat de la tara, o sa plec maine.

Nerantula, ma bucur ca te-ai mai linistit cu burtica.

Voi fetele cu bebe2 nu va mai deprimati, cu siguranta va fi bine si nu veti avea parte de gelozie din partea celor mici. Mai bine pastrati-va tonusul de pana acum, nu se poate sa va morcoviti asa cand mai e atat de putin!

Hm... decoratiuni, mobile, lustre, suna totul asa de bine! Mie soacra-mea imi tot zice ca nasc in septembrie nu in octmbrie. Si eu nu vreaaauuuu si nici nu simt ca-mi vine sa nasc.

Laureta n-am luat niciodata elevit compensat. Dr. meu de familie e la VL si nu m-am gandi ca se poate si asa, am aflat la voi, dar tarziu tare.

Bitza si Diana, cand vin sanatosi sa fie, vorba lui tzitziri.

31+ Anda Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Kid multumesc mult asa o sa fac, voi cere ambele analize ca sa scap de ele.....

O sa intru mai tarziu, ma duc sa cumpar asternuturi pentru bb si camasi de spital pentru mine. Poate gasesc si sutiene....

Si intru la farmacie sa iau si dero pentru hainute ca ne vine comoda lui bb si sa ma apuc sa le spal si sa le calc..

Poooooop toate mamicile

Valentina 32 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Kid multumesc mult asa o sa fac, voi cere ambele analize ca sa scap de ele.....

O sa intru mai tarziu, ma duc sa cumpar asternuturi pentru bb si camasi de spital pentru mine. Poate gasesc si sutiene....

Si intru la farmacie sa iau si dero pentru hainute ca ne vine comoda lui bb si sa ma apuc sa le spal si sa le calc..

Sa ne zici si noua de unde iei camasi.. si un pret aprox., sunt cam in ceatza la aspectul asta...

31+ Anda Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

babytza, help, daca gasesti camesi sa zici unde ca am si uitat de ele

33s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

nerantula, raportez la 32 +, 110 cm in talie si bebelina de 2100 gr.

CD27, pe mine ma chinuie incat nici nu pot umbla, durerea oaselor dintre picioare, respectiv ale bazinului simt cum se deplaseaza in lateral. este foarte dureros. imi vine sa le strig sa ramana pe loc pentru ca oricum fac cezariana...

sanziana, eu am mustrari de constiinta cand ma gandesc ca nu simt asa ca eva, spre exemplu, o exaltare la maxim ca vine bb desi am dorit-o enorm si nici nu speram ca vom avea vreodata copil. ma tem mai ales sa nu ii fac ceva sa o omor, doamne fereste, sau ca nu imi dau seama ce ii lipseste sau daca are febra sau e bolnava sau de ce plange, in plus ma tem ca viata noastra de familie se va schimba enorm si poate nu o sa fim fericiti, vom fi tracasati sau depasiti de situatie, mereu obositi... ma mai tem ca tati nu o sa se implice atat cat vreau eu desi, contrar asteptarilor de pana acum, a suportat cu stoicism toate fitzele mele -cu foarte mici rabufniri-...asa ca sper sa ma surprinda placut si cand vine fata si sa se comporte responsabil. dar cel mai mult ma tem ca nu cumva sa aiba vreo problema de sanatate, nu stiu de ce ma gandesc asa intrucat am vazut numai copii sanatosi si voiosi... ma rog deci ti-am facut capul calendar...sorry astea sunt temerile mele. ma gandesc ca tu, avand deja un copil, ai alte ganduri.

rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

300 Pentru camasi ma duc sa ma uit pe la obor ca sunt de terfeleala prin spital... oricum dupa le arunc asa ca nu intentionez sa iau ceva scump. Nasturi sa aiba ca sa pot alapta....

Va spun cand vin ce am gasit..

Valentina 32 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

a-rose, deci si pe tine te chinuie durerea asta ciudata, ma intreb daca sunt ceva exercitii care trebuie facute...sau mai stiu eu ce...acum ma simt bine, nu mai doare, pot sa ma misc...sunt sprintena, dar daca apare iar nu stiu ce sa fac, o fi bine sa stam in pat sau sa fortam sa ne miscam, dr meu in concediu si parca mi-e rusine sa sun sa-i zic ca ma doare 'intre picioare'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

VA salut si eu fetelor. N-am apucat sa citesc din urma dar urez tuturor care merg azi la control/eco multa bafta.

EU acum am intrat pentru ca am umblat toata dimineata pe la financiar sa depun un bilant, pe la registrul comertului..iar la intoarcere am gasit intr-un magazin..inca vreo 2 hainute dragute, o paturica si caciulite.Iar odata ajunsa acasa am dormit neintoarsa 2 ore.
Scuze Codruta daca iti raspund tarziu..sapte pitici este peste drum de Mc'donald.pe Calea Bucuresti ...la parterul unui bloc acolo. Gasesti de toate..de la patuturi, carucioare si saltelute..la hainute si jucarii
Felicitari burticilor care schimba semnatura..si noi o schimbam azi...32 de saptamani.Sper sa fie o saptamana plina de vesti bune si o saptamana fara dureri..pe mine de 2 nopti..parca ma doare putin burtica noaptea...parca anchilozez stand pe stanga..incerc sa ma intorc..si atunci parca ma doare..nu stiu ce o fii.. Va poopic

31

poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png

Mergi la inceput

tzitziri, , sunt in asentimentul tau... nu-l poti tine cu forta daca vrea afara.... sa ne ajute DD sa fie totul bine si finalurile sa fie fericite.

rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CD27

a-rose, deci si pe tine te chinuie durerea asta ciudata, ma intreb daca sunt ceva exercitii care trebuie facute...sau mai stiu eu ce...acum ma simt bine, nu mai doare, pot sa ma misc...sunt sprintena, dar daca apare iar nu stiu ce sa fac, o fi bine sa stam in pat sau sa fortam sa ne miscam, dr meu in concediu si parca mi-e rusine sa sun sa-i zic ca ma doare 'intre picioare'

CD27,

nu-l suna pe om cu problema asta...eu cred, cel putin asa imi zic, ca oasele bazinului se pregatesc incet-incet pentru nastere si de departeaza ca sa-i faca loc lui bb cand va veni. asta e parerea mea. poate ma insel dar pare explicatia logica...

rose

Mergi la inceput