Mamici norocoase de sept-oct 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 8
CD27 spune:
Ia sa scot si eu agitatele:
zmabetmic si felicic

va asteptam cu vesti despre bebei
Eu am cam lipsit in we (si nu pentru ca am fost singura cu sotul...no way, pentru ca eu mi-am 'dres' indigestia cu niste pepene...
)dar am baga paine prajita si ceai de menta![]()
Am avut si niste dureri groaznice de spate (osul de la bazin si inca un os...de la pubis
, asta nici nu stiu daca e normal sa doara dar....)asa ca ma miscam ca o baba anchilozata prin casa. dar acum ma simt bine, chiar as mai baga niste pepenel
, bine ca nu mai am![]()
am vazut ca bitza e tot 2 in 1,
, eva nu mai are dureri de spate...deci numai vesti bune
Noi am primit ieri un sac de hainute pentru Mikul, de la cumnati, sunt super si multe sunt noi sau purtate o data, de 2 ori...daca mi le dadeau din vreme nu mai luam nici un body
, unele sunt atat de mici....
Am vazut ca vorbeati de invelit bebeii...pai si iarna ii invelim tot cu o paturica subtire de bumbac?Eu am luat 2 paturici din alea groase, pufoase pentru iarna, nu sunt bune?![]()
33s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
sanziana27 spune:
Fetelor eu sunt intr-o perioada tare plangacioasa, de aceea intru mai rar sa scriu, sa nu cumva sa va deprim si pe voi. Am o multime de intrebari, de planuri...de cum va fi cu 2 copii?
Azi am primit si eu contractele pt recoltarea celulelor stem, maine le voi completa, ca azi nu am radare sa le citesc atent!
Bafta celor care fac azi eco!
Eva ce noutati ai de la Anca?
31+ cu
David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze camera copii
AMR 9 saptamani !!!!
laureta spune:
Ne am plimbarit si noi ca fetili si acum ne racorim cu o inghetata![]()
Am fost si am luat si Elevetitul, mie doctorita de familie mi a dat compensat si la farmacie n a comentat diloc. Am luat de la Sensiblu pret intreg era 43 ron eu am dat 20 ron.
Am luat si scobutil ca a seara ca ma cam treceau neste contractii cam regulate si nu e cazul bebelica tb sa stea cel putin 1 luna in burtica sa se coace![]()
Nerantula burtica mea este 98-99 cm(depinde cat am papat
) si bebe avea saptamana trecuta 2468 gr
zambet si felicic bafta la doctor
nausica si eu am pregatit un cos de cump de la Mothercare, inca n am avut curajul sa dau confirmarea![]()
Revin
edit: Monica treci la raportat
Laureta bb2 - 33+
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bitza2008 Dyanira, mama, ai contractii? Se razgandi Lucas cu venirea [pe lume si acum vrea Andrei? Sper sa mai stea la mami in burtica. Clau am gasit asa http://reclama/detalii.php?cod=MC02Cum sunt astea de la Mondocarp ca si calitate ca la pret sunt ok???Ati luat careva? 36+ LUCASAMR 4 saptamani!!! |
sorry dar nu pot sa vad reclama
34+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
kid2003 spune:
Babytza, vad ca ti-au zis fetele cum e cu Medicover. Eu am facut analiza de streptococ la Medlife, astept sa apara pe site o data ca mi-au promis ca luni e gata (am facut-o vineri). Pai daca tot de duci, cere si secretie si streptococ B, sigur ca se poate, nu te chinuie de doua ori.
Nerantula, nu cred ca are vreo importanta ca ai burtica mai mica. Am vorbit la cabinetul doctorului meu cu o doamna f f draguta cu o burtica mai mica decat a mea (si asta era acum o luna si pe deasupra nici burta mea nu este f mare)...si ce crezi? Avea 40 de sapt, se pregatea de declansare ca bebe nu mai venea!
Felicic si Zambet, bafta la eco!!!
bb2
Muuh spune:
sanziana lasa ca si pe mine ma mai ia depresia, dupa ce am fost bine merci toata sarcina acum ma uit la Alexei si imi vine sa plang ca proasta in hohote ca ce o sa simta el ca mai vine un bebe. Dupa aia imi revin si iar ma ia. Zici ca m-a prostit Dumnezeu acum pe ultima suta de metri.
CD Alexei a dormit in sac de dormit si BB2 va face la fel. Da sacul este din bumbac dar cred ca e umplut inauntru ca pare grosut asa. Si mai am si doua din material din ala de polar, pe care le pun cand il spal pe asta din bumbac.
Miruna
35+ si Alexei (13.07.2006)
tzitziri spune:
Bitza, ma bucur ca nu sunteti asa grabiti si ca mai stai printre noi in aceeasi formula![]()
CD, si eu stiu ca nu sunt bune paturici sau alte lenjerii in care bebe se poate baga si acoperi nasucul
.Si noi am luat ca lenjerie doar turul acela de pat si sacii de dormit urmand sa ii facem cearceafuri la masina.Dar nu altceva.A mai luat parca bunica o invelitoare de perna dar nu o vom folosi prea curand.
Fetele...va rog frumos sa nu va suparati pe mine...dar poate sunt si mai sensibila in virtutea ultimelor probleme.Ma deprima putin cand o mamica spune ca se poate sa nasca si toata lumea ii ureaza sa mai stea bebe in burtica....Pai normal ca si ea vrea ca bebe sa stea cat mai mult si poate se si simte vinovata daca nu o face, dar eu cred ca mai bine incurajam cu 'sa fie totul bine' decat urand ceva la care poate nu se mai poate impotrivi nimeni.
Sper sa nu fi deranjat pe cineva.....dar eu una daca as fi (si am cam fost sapt trecuta) in prag de probleme, nu as vrea sa imi ureze cineva sa stea cat mai mult bebe....pentru ca toata lumea isi doreste acelasi lucru si simptomele prea devreme nu sunt dorite de nimeni.Mie una mi-ar folosi alte incurajari....asta cu sa stea bebe cat mai mult imi da temeri de ce ar fi daca totusi nu ar mai sta asa mult
32+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
tzitziri spune:
Felicic, bafta la eco!
.Am ras de am zguduit guguloiul cu 'Fuc'
. Lui Zambetmic i-am urat deja![]()
32+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
clau_geo spune:
tzitziri, eu sunt in situtia asta si mereu zic "cum o vrea Dumnezeu, numai bine sa fie pt amandoua", asa ca te inteleg 
34+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
CD27 spune:
Merci pentru raspuns fetele
, n-am luat sacut de dormit ca mi se parea asa...nu stiu...eu una n-as putea dormi in sac si m-am gandit ca nici bebe nu s-ar putea misca prea mult (dar probabil asta e si ideea, sa nu se miste mult in somn
)
tzitziri am vazut ca avem puloverele la fel pentru bebei, cel cu alb si albastru pe care scrie cocon, de la redoute si bulgi
, hi hi
eu nu stiu ce s-a ales de comanda mea de la redoute din 16 iulie, cei de la redoute mi-au scris ca au livrat-o in acceasi zi cand am facut-o, in regim prioritar si ca ar trebui sa ajunga, dar...unde a ajuns nu e prea clar
33s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/