Mamici norocoase de sept-oct 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 19
angelynna82 spune:
300 nu ai deloc burta gigant, ieri m-am masurat si aveam 115cm, deci...
Babytza nu ma mai stresez, promit 
31+
posibil Rebeca Alexandra
Bebe
Eco
andreutac spune:
Tocmai cand ma pregateam sa ies la plimbarica si ma gandeam sa ma indrept catre Plaza ce-mi vad ochii in cutia de scrisori??!!! Avizul de la posta pt. ridicarea coletului LR!!!! Asa ca instant mi-am schimbat planurile si am luat-o spre posta, de unde simteam ca nu mai ajung acasa sa desfac punguta cu lucrusoare! In cele din urma am ajuns, am desfacut ca un copil toate pungutele respective si de atunci nu mai satur sa privesc si sa pipai toate lucrusoarele alea micute in care bebelina mea va sta peste cel mult 2 luni!!
M-am indragostit!!!

Abia il asteptam si pe tati sa ajunga acasa sa le vada!! Aaaa.. si sa vi-l parasc pe tati...ieri am fost s-o vizitam pe fetita prietenei noastre, care are 5 zile, iar el, cand a vazut-o s-a emotionat tot de i se aburisera ochelarii
, iar dupa ce am plecat se gandea cum va fi cand o va vedea pe bebelina noastra.
Angi, felicitari pt. bebelina si nu-ti face griji, greutatea este normala si apoi este o domnisorica, ce-ai vrea, sa se masoare cu flacaii de la noi din odisee??
Babitza, multumim pentru pontul cu camasile pt. alaptat. Mie chiar imi plac si cred ca zilele astea dau o fuguta pana acolo.
Andreea
32+
Eva Maria
Vineee bebelusa!!!
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 300 Si Eva acolo e o fetita :) ceea ce inseamna ca bebe-ii isi fac si e loc cum pot. Ca si tine, eram foarte ingusta inainte de sarcina, asa ca burta mea a evoluat spre inainte. 31+ Anda Teodora |
Pai stim toate ca e fata, eu am mai comentat pe aici de babisme, cum e cu tzuguiata... a mea e rotunda si imi zic ca e baiat, adica invers, de aia ti-am zis...era o gluma!
34+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 40 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
angelynna82 spune:
Andreutac
mare dreptate ai, pana sa raman insarcinata aveam si eu niste masuri si forme frumoase...dar vb lui tati "lasa ca iti revii tu", macar fata daca nu mami ![]()
31+
posibil Rebeca Alexandra
Bebe
Eco
300 spune:
| citat din mesajul lui EvaF Pai stim toate ca e fata, eu am mai comentat pe aici de babisme, cum e cu tzuguiata... a mea e rotunda si imi zic ca e baiat, adica invers, de aia ti-am zis...era o gluma! |
Pai asa am si luat-o :)

31+
Anda Teodora
babytza spune:
Oooofffff....S-a terminat documentarul exact cand ajungea la trim 3....Acum imi placea cel mai tare...
Valentina
32 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
babytza spune:
| citat din mesajul lui andreutac Abia il asteptam si pe tati sa ajunga acasa sa le vada!! Aaaa.. si sa vi-l parasc pe tati...ieri am fost s-o vizitam pe fetita prietenei noastre, care are 5 zile, iar el, cand a vazut-o s-a emotionat tot de i se aburisera ochelarii ![]() Andreea 32+ Eva MariaVineee bebelusa!!! |
Presupun ca era umezeala mare in camera aia....
Valentina
32 +
DavidAsa creste gandacelul nostru
poze
andy.p spune:
Andreutac din ce data era comanda?
34+
bbelina
AMR 6 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
tzitziri spune:
Ne-am uitat si noi pe National Geographic....trimestrul 3 maine, tot la 7
.Sa imi aduceti aminte
...sau poate invers![]()
Andreutac, e comanda de pe 16 iulie?De care ziceai parca azi dim?Ne pui poze?Ca daca tot nu am primit comanda sa ma bucur de pozele altora![]()
32+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
andreutac spune:
Laura si Tzitziri, comanda a fost din data pe 27.07, si cu surprindere am constatat ca a venit destul de repede, avand in vedere experientele voastre si ca este completa.
Poze incerc sa pun in seara asta, dc nu cel mai tarziu maine.
Andreea
32+
Eva Maria
Vineee bebelusa!!!