Sunt mamica de fetita de 9 ani. As vrea sa stiu de la mamicile cu fetite mai mari, cum a fost la prima menstruatie a fetitei lor. Care a fost reactia fetei? Dar a mamei? Fetitele au avut bine cunoscutele dureri de burtica? Au fost ceva semne "prevestitoare"? Banuiesc ca e cam devreme la 9 ani pentru menstruatie, dar vreau sa ma pregatesc. Fetitei i-am povestit despre ce e vorba , atunci cand m-a intrebat ce fac cu tampoanele pe care le-a gasit prin baie. Nu a parut impresionata, si nici intrebari nu a pus in plus . A spus doar: Aha, asta-i tot...?"
La voi cum a fost?
Lalilu-mama Mariei si a lui Luca
Subiectul a fost postat la Parintii intreaba...Ma asteptam sa fiu anuntata ca s-a mutat subiectul..In fine... Nu e nimeni care poate sa-mi dea raspuns..?
Astept tote parerile de la mamicile cu fetite...Multumesc.
Lalilu-mama Mariei si a lui Luca
lalilu, si eu sunt destul de interesata de subiectul tau. la mine nu e vb de fetitza mea ci de o prietena f draga, si a mea si a lui d, care nu prea are o prezenta feminina constanta in viata ei. chiar vb cu tatal ei si imi spunea ca se bucura mult ca s-a lipit asa tare de noi, mai ales ca e o varsta la care are nevoie de anumite informatii pe care el nu le poate oferi. sau, ma rog, nu se simte confortabil sa o faca.
la un mom dat vb de suptul lui d, cum fetele ajung la pubertate si incep sa se dezvolte si altfel... le cresc sani, devin apte sa faca copii, le vine ciclul...nu auzise de asta. i-am spus ca o sa ii curga un pic de sange, dar exsita tampoane speciale, nu e nimic nasol sau rusinos in asta, toate fetele au.... reactia ei a fost..aaa, sa o vad pe bianca. ca ea moare daca vede sange
insa aia a fost singura discutie. are 10 ani.