Asigurare locuinta?
Buna! Mi-a expirat polita de asigurare pe garsoniera cumparata anul trecut.Atunci am facut polita la Omniasig.
Ma puteti ajuta cu informatii, unde as putea incheia o alta polita de asigurare?
Raspunsuri
mama_lui_alex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui TOMALAVINIA Buna! Mi-a expirat polita de asigurare pe garsoniera cumparata anul trecut.Atunci am facut polita la Omniasig. Ma puteti ajuta cu informatii, unde as putea incheia o alta polita de asigurare? Mamica MARIEI(4.11.2004)si CRISTINEI(14.12.2006) |
De ce nu refaci polita la Omniasig? Ai avut necazuri cu ei?
Cam toti sa stii..ca se "invart" cam la aceleasi preturi...iar daca vrei o despagubire..sa-i zic "full casco" + bunuri...e jale..
Pt. mine sentimentul este ca am dat banii degeaba pe asigurarea de locuinta..nu stiu daca o mai re-innoim..ne mai gandim...legat de asigurarea bunurilor in casa..ajung la concluzia ca mai bine cumpar niste web-camuri..asa cel putin am sentimentul ca prind hotul..:)
Ps - la casa si noi tot la Omniasig avem..
melina34 spune:
buna,
noi avem asigurare de locuinta la asirom;din nefericire, acum un an ne-au vizitat hotii un pic;tot ce am declarat furat, la valoarea corespunzatoare a fost recuperat;e adevarat, avem asigurarea de 8 ani si nu s-a intimplat nimik pina anul trecut dar...never say never!!!
M.
TOMALAVINIA spune:
Cred ca o voi reiinoi la OMniasig.Sper sa nu fie cazul de despagubiri
Va multumesc mult ptr raspunsuri!
MihaelaV spune:
Si noi tot la Omniasig avem de vreo 5 ani, dar nu am avut probleme pana acum. Ce ma enerveaza pe mine la ei e ca ne sugereaza sa asiguram la valoare mai mare decat e real
TOMALAVINIA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MihaelaV Si noi tot la Omniasig avem de vreo 5 ani, dar nu am avut probleme pana acum. Ce ma enerveaza pe mine la ei e ca ne sugereaza sa asiguram la valoare mai mare decat e real Mihaela |
Pe noi ne-a intrebat de valoarea reala a garsonierei.
Rufus spune:
Asigurarea locuintei este o problema care ma macina de ani de zile (si eu nu prea am de-astea). Am avut tot felul de asigurari, dar am inteles urmatoarele:
lumea isi asigura casa si bunurile. Pentru bunuri, e clar. Daca patesc ceva (hoti, incendiu), am sansa sa recuperez o anumita valoare. La fdel, daca ma inunda vecinul (pentru cei de la bloc), desi nu toate firmele asigura si asa ceva. Dar pentru locuinta? Daca pica blocul, ce se intampla? Parerea generala este ca, in cazul unui cutremur major, in care multe cladiri din Bucuresti (aici stiu eu) devin impracticabile, firmele de asigurari vor intra in incapacitate de plata, cu tot cu reasiguratorii lor.
Apoi, care este valoarea reala a unei locuinte? Aia cu care ati cumparat-o? Nu! Ci aia cu care s-a construit. De exemplu, cand am vrut sa-mi asigur casa la o valoare mare (pentru ca valoarea pe piata asa indica), un inspector de la o firma mi-a spus franc ca niciodata nu o sa primesc suma aia in caz de "dauna totala", ci suma care imi este necesara sa aduc casa in acelasi stadiu in care a fost. Atentie, la evaluarea pagubei se constata ca au mai ramas (deci se mai pot folosi) 30% din caramizi, doua usi, capacul de la wc, etc.
Nu zic sa nu va asigurati, si eu o fac, dar privesc mult mai realist valoarea asigurata, precum si ce o sa pot lua, in caz de Doamne-fereste.
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007