concurs ghiceste sunetul - cum dai raspunsul ?

concurs ghiceste sunetul - cum dai raspunsul ? | Autor: pisimuky

Link direct la acest mesaj

Buna ziua !

Am fost selectata, de cateva ori deja, sa ghicesc sunetul. Dar, degeaba, ca habar n-am cum se face. Unde dai raspunsul ? Ca de ascultat, il pot asculta, dar mai departe....?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Cand esti selectat sa raspunzi, iti apare trifoiul si o casuta in care scrii raspunsul tau si apoi apesi pe butonul 'trimite'

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiriuc spune:

Pt ADMIN as avea o sugestie: daca este posibil, atunci cand suntem selectati si ne apare trifoiasul, sa avem cel putin 10 minute la dispozitie pt a raspunde.Eu am fost selectata azi de dimineata, pe la 3 noaptea, si fiind prima data, pana m-am dumerit eu ce e cu trifoiasul, mi-a disparut si m-am vazut apoi in tabelul celor care n-au raspuns.Chiar as fi vrut sa raspund, pt ca am o idee ( sper sa fie cea buna ),dar timpul este prea scurt.Si, citind si opiniile celorlalte persoane de pe forum, cred ca sunt in asentimentul tuturor.O zi buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Exact aceasta problema am avut si eu, cand sa scriu nu am mai putut, nu mi-a acceptat textul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giaserbu spune:

Buna ziua!As dori sa stiu si eu unde apare acest trifoias de care zice toata lumea,pentru ca mie nu mi s-a intamplat pana acum sa fiu selectata...Eu sunt toata ziua logata,dar n-am inteles daca trebuie sa stau pe pagina de concurs,sau undeva pe un forum oarecare....Si acest trifoias....iti apare deodata asa cand esti pe pagina de forum,sau cum...??Poate par stupide intrebarile,dar sunt chiar curioasa....pentru ca tot astept si eu sa fiu selectata,dar nu s-a intamplat pana acum...:( si poate nu stau eu pe forumul care trebuie....

Mergi la inceput

Nu stie nimeni?....??!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Ai sa stii si tu cand o sa-ti apara, pentru ca atunci cand apesi pe un link catre unul din topice, in loc de topicul respectiv iti apare altceva: un trifoias cu niste indicatii si un spatiu in care trebuie sa scrii raspunsul.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Multumesc!Deci trebuie sa ma tot plimb toata ziua pe diverse forumuri,nu e de ajuns sa fiu logata?Asta nu stiam....

Mergi la inceput