Puiuti de randunici 2008!! (76)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

VIO,LMA cu fericire!!Artitul Sean e un deliciu!Ce vesel se joak el pe covoras!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

POFTITI LA CAP. URMATOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

m-am intors!!!

Multumesc de urari, atat cele pt ziua mea, cat si cele pt Matei.

Am vrut sa intru mai devreme, dar abia am terminat de citit cele 2 capitole scrise in lipsa mea..

Voiam sa raspund mai multor persoane, dar cat i-am dat sa manance si l-am adormit s-a sters totul...

A fost super la munte...pensiune linistita, aer curat, 25 grade..super..Copilul a fost foarte cuminte...dar nu i-a dat aerul de munte in cap cu nimic , a dormit ca si acasa, reprize scurte de 30-40 de minute.. O sa pun si poze...

Giani, de la intalnirea din iunie ai mai slabit, si vad ca te-ai si tuns...Usor-usor, o sa te obisnuiesti sa-l vezi pe Andreiutz in weekend..

Mimo, si eu m-am destrabalat de ziua mea: am baut si bere si vin, lucru pe care nu l-am mai facut pana acum...

Kya, noi am gasit papanasi foarte buni, cu dulceata de afine...yamiii, si am mancat si alvita, si turta dulce si kurtos, si mure...nici nu vreau sa ma cantaresc..

Bai, azi am facut ciorba de pleurotus dupa reteta de la Bubu si a iesit BESTIALA!!!!!! Se face super usor si super repede!!!Si seamana la gust cu cea de burta.

Vad ca v-am facut pofta cu inghetatoiul de la CAfenea...a fost buuuuna rau..

Valentina si MAtei (10.04.2008)
http://community.webshots.com/album/565385960vJuYWV - POZE de la munte

Mergi la inceput