Puiuti de randunici 2008!! (76)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

multumesc de aprecieri, ma coplesiti nu alta ! si eu ma tot uit prin pozele voastre, ale tuturor si ma binedispun vazand atatia puiuti frumosi si mamici radiind de frumusete si fericire!

Irina, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

daca o adormi la san si apoi o pui usor in pat, si o mai mangai un pic pana e adoarme,sa creada ca stai cu ea, nu merge? eu mai procedez asa cu Teo. o pun in pat dupa ce fac ture cu ea in brate si adoarme. se prinde ea si mai bazaie un pic, dar e destul de adormita si daca imi simte mana, se calmeaza. bine, doarme doar 20-30 de minute, dar................

Citat:
citat din mesajul lui ccris_ccris

Andreea mea e maraita si nu vrea sa adoarma. Adoarme la san, dar cand plec se trezeste si incepe sa maraie pana da in plans. Ce ma fac?

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

unu scurt ca ma bag la nani...

fosta, fosta si se duse...si vaccinul nostru...
Patrick exemplar...a zambilit regulamentar la asistente de le-a ametit pe alea...vizibil emotionate doamnele s-au hotarat sa faca cele doua vaccinuri injectabile concomitent...adica una il administra in piciorul stang...cealalta in piciorul drept...au fost cam ca la olimpiada...Pe locuri fiti gata...START!!!! Patrick cuminte...mai tare a plans cand l-a dat zaluda de maicasa cu capul de cadrul de la pat...adica io desteapta m-am gandit ce bine ar fi sa ii fac la baiet "TITA MAREEEE" si sa il ridic in aer sa uite de intepaturi...s'poi ridicat o fost....si dupa aia o avut motiv bun de plans...ne-am mai giugilit noi si a uitat si de lovitura.
dupa vaccin am purces la un pic de terapie...prin shopping...a functionat de minune...copil linistit, mama multumita, buzunar gol.

spre seara a fost putintel mofturit dar i-a trecut si i s-a indurat un pic locul de intepatura la piciorusul stang...pupa mama si trece si acolo.

revin maine ...pup stolul intre pene...noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Muaha-ha-ha-ha pentru:
1.ca Liana s-a camuNflat
2.ca nu-mi dadui seama ca blondutul mai zise si altceva in afara de ce intelasai eu
3.ca Patrick a luat medalie la JO proba de intepaturi si busituri si as avea o intrebare: a reprezentat Australia sau Romania ?

Inca o data si o precizare: Rad cu voi, nu rad de voi!
PSeu Ce-o mai face Vio?

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

da bre, ai inteles bine ce zicea blondutu, ca asa am inteles si eu !
eeee, si ptr Romania si pentru Australia lua medalii Patrik, ca doar primii 2 intepaturi! busitura de cadru patului a fost sa nu i se urce scuccesul la cap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetelor!

O clipa de liniste si in casa mea...dimineata ne-am trezit la 6 pt. laptic apoi la 9. Azi i-am pus in sucul de mar si o lingurita de pulpa si a halit tot, cam 60 ml si apoi 130 laptic .
Apoi m-a sunat finul ca a nascut fina mea , Cata are 3,200 kg si 49 cm Mi se zbarlise parul pe mine cand am auzit! ieri venisera la noi in vizita si chiar a zis ca simte ca va naste!

Eee, apoi m-am aventurat cu amandoi piticii in City Mall, cu doua prietene si copiii din dotare, de-o seama cu Vlad...am ajuns acasa la 3 jum...Vlad a adormit la 4 si acum Stefan la 5 si un pic...

Pfiu...ce de plimbareala...m-am ales si eu cu un tricou din Mall, niste sosete lui Vlad si 2 boby-uri pt. bebelusul Cata. maaai, ce m-am ofticat...sa nu gasesc eu hainute de nou-nascut...

Am vazut ca eu cu Liana calcam rufe la 1 jumate noaptea

Mi-am comandat de la Domo blender vertical Philips si in 2 zile mi-l aduce, abia astept sa-i fac piureutul de fructe fin-fin. Azi m-am chinuit pe rozatoarea de sticla Dar ne-am modernizat, ce sa faci!!

Kya, pai eu am dexteritate deja la lingurita si vad ca Stefan deschide cioculetul si papa cu placere. Pana acum e bine! bavetica avea doar cativa stropi de suc

Butucel, lasa nu fi suparata ca nu-l ai pe Andrei cu tine, doar e la mami tau si ai facut ce era mai bine pt. el!

Tuchi, servici usor si tie! De fapt ar trebui sa termini, ca acum vad cat e ceasul...

Mai am de citit si revin...send...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

bubu sa-ti traiasca finuta, sa fie sanatoasa si ea si parintii ei! daaa, uraaa, am terminat azi noapte de calcat maldarul ce se stransese !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

salutare la toata lumea!

http://community.webshots.com/user/cleme74

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Giani, mai dar ce bine arati!! super pozicile cu Andrei!

Si ce scandal face Mufarina! Cred ca e o galagie la Luny, ba ranjeste cu gura pana la urechi , ba face scandal

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

salutare ! da de ce te ascunzi domne dupa canapea? ahaaaa, ai facut pozne?

Citat:
citat din mesajul lui cleme

salutare la toata lumea!

mami de diana andreea - 18 martie '08
http://community.webshots.com/user/cleme74

Mergi la inceput