Puiuti de randunici 2008!! (76)
Raspunsuri - Pagina 17
lianam spune:
multumesc de aprecieri, ma coplesiti nu alta
! si eu ma tot uit prin pozele voastre, ale tuturor si ma binedispun vazand atatia puiuti frumosi si mamici radiind de frumusete si fericire!![]()
Irina, mami de Teo (27.03.2008)
lianam spune:
daca o adormi la san si apoi o pui usor in pat, si o mai mangai un pic pana e adoarme,sa creada ca stai cu ea, nu merge? eu mai procedez asa cu Teo. o pun in pat dupa ce fac ture cu ea in brate si adoarme. se prinde ea si mai bazaie un pic, dar e destul de adormita si daca imi simte mana, se calmeaza. bine, doarme doar 20-30 de minute, dar................
| Citat: |
| citat din mesajul lui ccris_ccris Andreea mea e maraita si nu vrea sa adoarma. Adoarme la san, dar cand plec se trezeste si incepe sa maraie pana da in plans. Ce ma fac? ![]() Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)Iti multumim Doamne pentru mica minune! POZELE MELE |
gecko spune:
unu scurt ca ma bag la nani...
fosta, fosta si se duse...si vaccinul nostru...
Patrick exemplar...a zambilit regulamentar la asistente de le-a ametit pe alea...vizibil emotionate doamnele s-au hotarat sa faca cele doua vaccinuri injectabile concomitent...adica una il administra in piciorul stang...cealalta in piciorul drept...au fost cam ca la olimpiada...Pe locuri fiti gata...START!!!! Patrick cuminte...mai tare a plans cand l-a dat zaluda de maicasa cu capul de cadrul de la pat...adica io desteapta m-am gandit ce bine ar fi sa ii fac la baiet "TITA MAREEEE" si sa il ridic in aer sa uite de intepaturi...s'poi ridicat o fost....si dupa aia o avut motiv bun de plans...ne-am mai giugilit noi si a uitat si de lovitura.
dupa vaccin am purces la un pic de terapie...prin shopping...a functionat de minune...copil linistit, mama multumita, buzunar gol.
spre seara a fost putintel mofturit dar i-a trecut si i s-a indurat un pic locul de intepatura la piciorusul stang...pupa mama si trece si acolo.
revin maine ...pup stolul intre pene...noapte buna.
mimonix spune:
Muaha-ha-ha-ha
pentru:
1.ca Liana s-a camuNflat 
2.ca nu-mi dadui seama ca blondutul mai zise si altceva in afara de ce intelasai eu 
3.ca Patrick a luat medalie la JO proba de intepaturi si busituri si as avea o intrebare: a reprezentat Australia sau Romania ?
Inca o data
si o precizare: Rad cu voi, nu rad de voi! 
PSeu Ce-o mai face Vio?
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
lianam spune:
da bre, ai inteles bine ce zicea blondutu, ca asa am inteles si eu
!
eeee, si ptr Romania si pentru Australia lua medalii Patrik, ca doar primii 2 intepaturi! busitura de cadru patului a fost sa nu i se urce scuccesul la cap!![]()
bubu05 spune:
Buna fetelor!
O clipa de liniste si in casa mea...dimineata ne-am trezit la 6 pt. laptic apoi la 9. Azi i-am pus in sucul de mar si o lingurita de pulpa si a halit tot, cam 60 ml si apoi 130 laptic
.
Apoi m-a sunat finul ca a nascut fina mea
, Cata are 3,200 kg si 49 cm
Mi se zbarlise parul pe mine cand am auzit! ieri venisera la noi in vizita si chiar a zis ca simte ca va naste!
Eee, apoi m-am aventurat cu amandoi piticii in City Mall, cu doua prietene si copiii din dotare, de-o seama cu Vlad...am ajuns acasa la 3 jum...Vlad a adormit la 4 si acum Stefan la 5 si un pic...
Pfiu...ce de plimbareala...m-am ales si eu cu un tricou din Mall, niste sosete lui Vlad si 2 boby-uri pt. bebelusul Cata. maaai, ce m-am ofticat...sa nu gasesc eu hainute de nou-nascut...
Am vazut ca eu cu Liana calcam rufe la 1 jumate noaptea ![]()
Mi-am comandat de la Domo blender vertical Philips si in 2 zile mi-l aduce, abia astept sa-i fac piureutul de fructe fin-fin. Azi m-am chinuit pe rozatoarea de sticla
Dar ne-am modernizat, ce sa faci!!
Kya, pai eu am dexteritate deja la lingurita si vad ca Stefan deschide cioculetul si papa cu placere. Pana acum e bine! bavetica avea doar cativa stropi de suc ![]()
Butucel, lasa nu fi suparata ca nu-l ai pe Andrei cu tine, doar e la mami tau si ai facut ce era mai bine pt. el!
Tuchi, servici usor si tie! De fapt ar trebui sa termini, ca acum vad cat e ceasul...
Mai am de citit si revin...send...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
lianam spune:
bubu sa-ti traiasca finuta, sa fie sanatoasa si ea si parintii ei!
daaa, uraaa, am terminat azi noapte de calcat maldarul ce se stransese
!
bubu05 spune:
Giani, mai dar ce bine arati!! super pozicile cu Andrei!
Si ce scandal face Mufarina! Cred ca e o galagie la Luny, ba ranjeste cu gura pana la urechi , ba face scandal 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
lianam spune:
salutare
! da de ce te ascunzi domne dupa canapea? ahaaaa, ai facut pozne?![]()
| Citat: |
citat din mesajul lui cleme salutare la toata lumea!mami de diana andreea - 18 martie '08 http://community.webshots.com/user/cleme74 |

de
salutare la toata lumea!