Destinatii montane care v-au placut

Destinatii montane care v-au placut | Autor: Bratu Monica

Link direct la acest mesaj

Anul acesta in urma unui subiect deschis de catre unul din membrii forumului am hotarat sa ajungem intai la Moeciu de Sus.O zona minunata care ne-a incantat si ne-a lasat un gust placut ,de concediu in care toti membrii familiei 3 la numar s-au distrat si relaxat maxim posibil.
Peste 2 luni vom avea iar concediu (o saptamana) si incerc sa gasesc o noua destinatie montana la fel de frumoasa ca zona Moeciu de sus.
Va rog mult daca vreti sa ne indrumati spre alte zone montane frumoase,unde exista pensiuni de buna calitate 3-4 margarete cu apa calda ,eventual si cu mancare buna pentru copil...pe scurt opensiune de care ati fost multumiti,o zona cu peisaje si obiective turistice de vizitat etc,va rog sa ne spuneti si noua pentru viitorul concediu din luna octombrie.
Multumesc anticipat si astept parerile voastre.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

In Apuseni , pe Valea Ariesului sa va duceti! E mirific . Recomand Pensiunea Bianca din Arieseni. Apusenii sunt plini de obiective turistice, tarasee mai usoare sau mai grele, sau poti pur si simplu sa stai sa te odihnesti intr-un peisaj deosebit. Vezi insa ca nu prea sunt restaurante sau magazine. Daca nu vrei deloc sa pregatesti masa cauta o pensiune care are si restaurant.Gasesti o gramada de pensiuni pe net in Arieseni, Garda de sus, Albac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Monica poti sa ne dai mai multe detalii despre Moeciu de Sus? E posibil sa mergem noi in Bran la sfarsitul saptamanii viitoare si m-ar ajuta cateva impresii despre zona (o pensiune, un restaurant, o forma de agrement). Multumesc.

www.articoledepetrecere.ro" target="_blank">Petrecere pentru copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Moeciu de Sus - pensiunea Rodis
Moeciu de Jos- pensiunea Perla Moieciului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

pensiunea unde am stat -pensiunea Veronica ,cazarea costa 85.00 lei dar trebuie sa vii cu mancarea de acasa carne pentru gratar ,ceva pt.dimineata etc.Ei iti pun la dispozitie frigider,aragaz, gratar etc.Are ceva leagane in curte pentru copii si poneiul renumit dar si acolo costa 15.00 lei un sfert de ora de plimbare.
O pensiune care mi-a fost recomandata de alti turisti este Craiasa Muntilor ,cazarea 80.00 lei cu restaurant ,deci se poate manca ok.
Neavand masa asigurata la pensiunea Veronica noi am mancat la Cheile Gradistei ,mancarea foarte buna si prospata mereu.Cazarea este si acolo super ok dar la alte preturi de la 120.oo lei la 200.00lei/camera.puteti vedea ;www.cheilegradistei.ro
Acolo au un loc de joaca destul de intins ca spatiu cu leagane,invartitori si alte alea pentru copilasi,piscina 30.00 lei intrarea /persoana dar asa cum va spuneam am mancat acolo si s-a jucat copilul ,atat.
Locuri de vizitat:castelul Bran,cetatea Rasnovului,urcatul cu telecabuna pe Tampa,Brasovul un oras curat si frumos ,centrul Brasovului,Pestera Dambovicioara si ..cam atat mi-aduc aminte acum.Merita insa din plin sa vizitati partea aceea de munte.Acum depinde ce fel de concediu vreti sa aveti.Daca va place sa faceti mancare ,gratare,o salata ceva merge la orice pensiune cred .Vad ca si pensiunea Rodis arata foarte bine .unde am stat noi la pensiunea Veronica erau turisti veniti cu toate cele .aveau frigiderul compartimentat ,fiecare avea untul,cafeau ,gemul luipentru dimineata,la pranz si seara am vazut ca executau gratare,salate si cartofi din plin.
Doi pasi mai jos este o pensiune care vinde pastrav viu si-l puteti pregati iar la 2 asi de poarta pensiunii veronica este o rulota unde in fiecare dimineata se vand chestii de patiserie numai bune si proaspete pentru copii sau pentru dvs.la cafea.
daca va mai intereseaza cate ceva,va raspund cu placere.

Mergi la inceput

nu-mi mai da nimeni nici o idee?
sau poate ceva poze?pe 1 Octombrie vreau neaparat sa ajung iar la munte intr-o zona frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Monica iti multumesc pentru detalieri. Eu nu te-as putea indruma catre o destinatie montana intrucat cunoastem mai amanuntit doar Valea Prahovei pe care am vizitat-o majoritatea.

www.articoledepetrecere.ro" target="_blank">Petrecere pentru copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Moni, nu ai vrut sa mergi la Budapesta in toamna? Te-ai razgandit? Am fost luna trecuta in vacanta acolo si ne-am simtit minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

In zona muntilor Retezat ce pensiuni recomandati?

Mergi la inceput

Asa am zis dar pentru ca niste prieteni ne-au vorbit de Lacul Balaton si alte minuni frumoase de acolo am stabilit sa mergem cu totii la vara.Plus ca in octombrie deja este toamna si sincer m-as duce cu copila pe distante mai lungi vara.Se pare ca prietenii si vecinii nostri o familie cu un baietel de varsta fiica-mii ar merge si ei la vara ,deci poate iese planul si mergem cu totii.Vedem,inca sunt in studiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Pensiunea Veronica- Moeciu de Sus.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput