Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (101)
Raspunsuri - Pagina 6
ram0nica spune:
Ank, gasesc in farmacii Formula 16? Ca stiu pe cineva caruia nu-i trece de fix 1 an... de fapt ii trece cu antibiotic si dupa o luna iar raceste si o tine asa intr-o veselie (ma rog, daca "veselie" se poate numi sa te trezeasca pe la 4 dimi accesele de tuse). Poate-i trece cu asta ca nu-i gaseste dr. leac cu nici un antibiotic
ancadragoman spune:
Anco super poze ,Raul este mortal in masinuta si cu palarie ,tu arati f bine cu noua burtica ,dar piesa de rezistenta este fusta lu tati![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Anco super poze ,Raul este mortal in masinuta si cu palarie ,tu arati f bine cu noua burtica ,dar piesa de rezistenta este fusta lu tati anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca |

... era manastire de maici ..si poate il atacau alea Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ram0nica Ank, gasesc in farmacii Formula 16? Ca stiu pe cineva caruia nu-i trece de fix 1 an... de fapt ii trece cu antibiotic si dupa o luna iar raceste si o tine asa intr-o veselie (ma rog, daca "veselie" se poate numi sa te trezeasca pe la 4 dimi accesele de tuse). Poate-i trece cu asta ca nu-i gaseste dr. leac cu nici un antibiotic |
din farmaciile care comercializeaza homeopate le-am luat.... daca nu gasesti si vrei neaparat...facem noi cumva
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Ank83 spune:
Anca am citit un pic prin capitolul trecut...si am vazut ce ai patit
...
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Ank83 spune:
Sorina
la fetita bolnavioara... Si multumesc si pt felicitarile preventive 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Ank83 spune:
vad ca sunt singurica pe aici..... lasa ca stiu sa vorbesc si ca radioul
.... tot nu tac ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
eladea2005 spune:
Anca, scuza-ma, nu sunt la curent cu stirile, n-am apucat sa citesc prea mult din cap. anterioare... ce-ai patit? ![]()
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
mamaaaaaa, ce grozavie...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Anca am citit un pic prin capitolul trecut...si am vazut ce ai patit ...Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito |
mersi

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 Anca, scuza-ma, nu sunt la curent cu stirile, n-am apucat sa citesc prea mult din cap. anterioare... ce-ai patit? Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC pui de morosan... mamaaaaaa, ce grozavie... http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png |
am avut un avort menstrual

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii