Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (101)
Raspunsuri - Pagina 3
Ank83 spune:
maine citesc din urma si ne forumim...
...
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Ce sa fac daca numa la ore de-astea am timp numai pentru mine? Si atunci asa...pe furate... cu vreo 2 seri in urma se trezeste Robert pe la o bucata si ma ia la intrebari:"mami,tze cauti la calatol?Nu tebuia sa fii in pat langa mine?" Cam liniste pe aici...Haideti ca dau o cafea si acus tai si ciocolata de casa. ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
eu??????????
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Pe fii-mea umblareata ati vazut-o.Dar alergareata ati vazut-o? ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Vitezomanul Gica ....super tare
anca
de
povestea nasterii
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Am facut un turneu de o saptamana cu masina prin tara ...si am mers cam 2000 de km intr-o sapt prin toate hartoapele din Ro .... ...deci concluzie ...ce cerclajjjj ...Traiasca nea Grigoras........ nu am avut gram de contractie.....Deci s-a hotarat din septembrie merg la ellll....Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito |
bravooo!!!!!!! ptr colul tau ca a trecut testul hartoapa
anca
de
povestea nasterii
ancadragoman spune:
Neata
Fetelor eu sunt rupta ptr ca Maria a fost cam agitata toata noaptea,plangea si ma strga de ti se rupea sufletul ,cred ca de la gat ca at cand inghite este vizibil....de azi e pe Panadol.
La multe lunite inainte ptr sarbatoritii zilei si ptr cei de zilele trecute.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Ank83 spune:
Buna dimineata.!!!!!
Am inteles Miha.... am sa raman acasa de acum
...mi-am facut damblaua
.
Am vazut ca sunt bebei bolnaviori...si Raul a avut o tuse urata si i-am tot dat niste siropuri expectorante...si rezultate slabe.Pana la urma homeopat ..i-a trecut in 3 zile 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
bravooo!!!!!!! ptr colul tau ca a trecut testul hartoapa anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca |
multumesc

Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
ancadragoman spune:
ce ii dai homeopat?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Ank83 spune:
oki... eu ma bag la o cafea,un schimbat de scutec si sa il i-au pe fiu-meu de la sertare ca le goleste 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman ce ii dai homeopat? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca |
formula 16 a doctorului Ghe Jurj.Sunt picaturi si se dau cate 10 pic de 3 ori pe zi.Eu le-am dizolvat in suc ...Si la mine au facut minuni acum vreo luna

Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito

Si atunci asa...pe furate...
cu vreo 2 seri in urma se trezeste Robert pe la o bucata si ma ia la intrebari:"mami,tze cauti la calatol?Nu tebuia sa fii in pat langa mine?"