Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (101)
Raspunsuri - Pagina 20
ancadragoman spune:
pai lasa ca burtica inca am![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Ank83 spune:
eu sunt rupta de somn...ca deh cine s-a trezit la 5.30 sa se uite la olimpiada de gimnastica
... si cand s-a gatat cu flick flakurile ...hop se trezeste gimnastul de fiu-meu
... care mi-a aratat el olimpiada... dormeam in fund langa el si el ma tragea de par si isi baga degetele la mine in nas 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman pai lasa ca burtica inca am anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca |
ehehehe ...dar misca ca a mea???
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
ancadragoman spune:
pai tu ai vazut olimpiada la fete si el baitul evolua la sol![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman pai tu ai vazut olimpiada la fete si el baitul evolua la sol anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca |
mai putin si ma folosea pe mine ca pe un cal cu manere
Ank
Raul
17.10.2007si
de
mariussimiuc spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ank83
|
Si burta ca trambulina pentru sarituri.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Ank83 spune:
daca doriti niste struguri ..poftiti aici...
..
Aaaa mi-am comandat peria rotativa cu aer cald.... hihihi... m-au si sunat cei de la domo sa merg sa o ridic
.... deseara deschid salon... I-am zis lui tati ca e o investitie de viitor si pt fica-sa ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Ank83 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Si burta ca trambulina pentru sarituri. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
doar ca acolo e donsoara' de si ea nu s-a lasat mai prejos ca parca evolua la paralele
... vb aia numai frate'suAnk
Raul
17.10.2007si
de
ancadragoman spune:
deja ai acoperit doua aparate...
Cate aparate sunt in total?![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
Ank83 spune:
la fete 4 si la baieti 6
..
Apropo cand eram mica ma credeam mare gimnasta si ma puneam in fata blocului pe bordura sa fac roata tiganului si sa merg in maini...
...maica-mea se inverzea cand ma vedea mai tot timpul cu capul in jos pe bordura 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito