Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (101)
Raspunsuri - Pagina 19
ancadragoman spune:
Asta asa este ,noi o luam peste tot cu noi,la terase pana la 12 noaptea,in Delta,la mare ,la peste ....![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
dany26 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Si acu o intrebare d-aia grea ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
FIARTA!
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
dany26 spune:
citat din mesajul lui mariussimiuc
Mey...cand ai sa gasesti minunea aia ce-o tine mai mult de 2 zile sa ne spui si noua. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
UAU ....asa mult mai am de asteptat?????

14 Noiembrie 2007
dany26 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ank83
cum iti mai place tie sa incurci omul de tot !!!!Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito |
CE TARE ESTI MAI GRAVIDUTZO

14 Noiembrie 2007
dany26 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ank83
sunt si eu mai optimista ![]() Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito |

14 Noiembrie 2007
mariussimiuc spune:
Helau! 
Am trecut doar sa va salut. Placinte,prajituri nu mai am,ca v-am dat aseara.
Poate mai facem ceva azi daca 'om avea timp. ![]()
Ramona,sa va fie de bine plimbarile. Pupici la grasunel. 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
dany26 spune:
Asa mai ascund si eu jucariile 1-2 sapt.....si e ok.....dar asta este, raman cu rabdarea si speranta ca peste 2 ani va fi altfel,cum zicea miha...![]()

14 Noiembrie 2007
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dany26 Asa mai ascund si eu jucariile 1-2 sapt.....si e ok.....dar asta este, raman cu rabdarea si speranta ca peste 2 ani va fi altfel,cum zicea miha... ![]() |
Aaaa...pai nu-ti fa sperante prea mari...
ca oricum ceea ce va vedea la altii va vrea si el neaparat,ii va placea mai mult chiar daca are si el,dar alta culoare...
Uite...Robert al meu e pur si simplu disperat,fan e prea putin spus,dupa locomotiva Thomas.Avem o intreaga colectie de locomotive prietene,gari,sine,garaje...Si cu toate astea nu se supara daca ii mai iau cate-o masinuta sau asta nu-l impidica sa vrea o jucarie de-a Amirei,taman atunci cand ea se joaca cu respectiva...Greu bre cu copchii astia...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Ank83 spune:
citat din mesajul lui ancadragoman
Bine ai venit in clanul meu acum sper sa nu intru si eu in clanul tau ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca |
de ce nu??? se poarta burtica si anul asta!!
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
RAMONELLA spune:
Multumesc mult de urari fetelor,eram suparata ca m-ati uitat,dar pana la urma v-ati amintit de mine.![]()
Eu duminica m-am intors de la mare.A fost frumos.Dar mi-a fost foarte dor de Beiuta,cand vedeam un copil mic ma apucam de plans.Ar fi fost un chin pentru ea s-o ducem,daca nu doarme deloc afara.Si eu sunt de parere ca copilul trebuie dus oriunde,asa facem si noi,numai ca acum numai o chinuiam.
Pe mine ma doare iar maseaua de minte,m-am umflat iara de duminica,nu pot nici sa deschid gura sa mananc,am papat mancare pasata de-a Beiutei.Cum se desumfla,ma duc s-o scot.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)

!!!!