Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (101)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Lala, eu am fost la o dr pe care o cunosteam si cu care am avut multe experiente bune cu fratele meu . Am vrut sa mai cer parerea unui dr in afara de pediatra mea.
Iti multumesc pt sfat. Daca simteam ca e ceva grav, as fi mers la Grigore Alexandrescu. Sper sa fie bine si sa nu se fi inselat.
Imi spunea ca au venit multi bebei de la mare cu diaree f puternica, enterocolite, lipsa pofte de mancare. Insa la noi nu e cazul de asa ceva.

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

BB felicitari pentru tatuaj

Roxy eu am o experienta extrem de neplacuta cu pediatrii din Gomoiu ...din punctul meu de vedere sunt niste incuiati.
Ti-as recomanda sa mergi cu piticul in caz de urgente mai bine la Victor Babes , de preferat in clinica privata dar si cei din spital sunt ok.
Sanatate la pici.

Vazut multe poze frumoase !! Pup mamicile si piticutii

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Matei la mare

Mergi la inceput

Eu nu i-am cantarit niciodata carnita. I-am pus dupa ochi, oricum intotdeauna mai mult decat o pruna mica . Eu am stiut cu aproximatie cat mananca pt ca-i fac mancarica pt 2-3 zile si o pun in borcanele de la Hipp (care au 125 de grame unul). Matei mananca 2 borcanele la o masa de obicei sau un borcanel in zilele cand e mai mofturos.

Citat:
citat din mesajul lui dany26

eu o cantaream la inceput si asa am dedus ca 30 g inseamna o buc cam cat o pruna mai mica....

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Matei la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Ok Rox am inteles acum .

Insa , parerea mea absolut sincera este ca bebelusii patesc urmatoarele " diaree f puternica, enterocolite, lipsa pofte de mancare" din diverse motive , nu numai in urma concediilor ci se poate intampla sa prinda un virus si in casa proprie sau in parc. A devenit o "placa" a unor medici.
Acum eu sunt subiectiva bine inteles deoarece eu mi-am plimbat ambii copii peste tot mereu si nu s-au imbolnavit in deplasare ...numai acasa . Eventual fix inainte de a pleca in concediu
Asa ca nu te supara pe mine nu o spun ca sa contest medicul ci doar ma enerveaza explicatia.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Doamne fereste, cum sa ma supar pe tine. Ai mare dreptate. oricum daca ar fi sa o iau de la capat, as merge iar la mare. Lui Matei i-a mers super acolo: manca cat un purcel si dormea f mult. Era tot timpul super vesel iar eu nu i-am schimbat nimic in alimentatie, i-am facut lapticul cu aceeasi apa plata, i-am respectat mesele la fel ca la Bucuresti, deci sigur nu are deloc legatura cu marea.

Vroiam sa va mai spun ceva. Tot de 2 zile tine suzeta in continuu in gurita, desi inainte nu o lua decat atunci cand adormea. O cauta disperat cu gurita.

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Ok Rox am inteles acum .

Insa , parerea mea absolut sincera este ca bebelusii patesc urmatoarele " diaree f puternica, enterocolite, lipsa pofte de mancare" din diverse motive , nu numai in urma concediilor ci se poate intampla sa prinda un virus si in casa proprie sau in parc. A devenit o "placa" a unor medici.
Acum eu sunt subiectiva bine inteles deoarece eu mi-am plimbat ambii copii peste tot mereu si nu s-au imbolnavit in deplasare ...numai acasa . Eventual fix inainte de a pleca in concediu
Asa ca nu te supara pe mine nu o spun ca sa contest medicul ci doar ma enerveaza explicatia.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Matei la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

fetelor voi ce jucarii ati mai luat bb-eilor???

eu ii iau multicele dar acum as vrea sa iau si ceva asa mai "educativ" sau care sa il faca sa faca el ceva....nu stiu daca ma intelegeti....sa ii capteze atentia mai mult timp......ca tare repde se plictiseste de toatedupa 2 zile gata...uita de jucaria noua....nu-i mai pasa

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Miha, multumesc pentru raspunsul de aseara .

De dimineata m-am prezentat la camera de garda cu Matei, la spitalul Victor Gomoiu. S-a trezit tot marait si ne cauta sa se aseze cu capul pe noi, ca si cum suferea, ca si cum cauta alinare M-am speriat f tare pt ca Matei nu a stat niciodata cu capul pe noi sa-l mangaiem, de fapt el nu sta locului niciodata. In urma consultului se pare ca nu are nimic, m-au certat f tare ca am fost cu un sugar la mare. Are atat gingia de jos cat si cea de sus super inflamate. Mi-au spus ca e plin spitalul de bebeii intorsi de la mare cu diverse probleme. Mi-a spus ca daca in 5 zile nu face febra, diaree sau alte chestii naspa, insemna ca totul i se trage de le dinti.

Diseara merg sa-l vada si pediatra lui. Eu simteam ca nu e nimic grav, dar m-am speriat cand l-am vazut cum vine si cauta alinare la noi in brate.

Matei la mare

of,of,of....saracutul... sanatate multa si insanatosire grabnica la sufletelul tau drag... multi...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

mamaaaaaa, ce grozavie...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Eu nu i-am cantarit niciodata carnita. I-am pus dupa ochi, oricum intotdeauna mai mult decat o pruna mica . Eu am stiut cu aproximatie cat mananca pt ca-i fac mancarica pt 2-3 zile si o pun in borcanele de la Hipp (care au 125 de grame unul). Matei mananca 2 borcanele la o masa de obicei sau un borcanel in zilele cand e mai mofturos.

Citat:

eu o cantaream la inceput si asa am dedus ca 30 g inseamna o buc cam cat o pruna mai mica....

14 Noiembrie 2007

Matei la mare

uauuuuuuuuu... da bine mananca piciulica al tau....

noi abia daca mancam cateva lingurite de piure cu carnita.... mor cand vad ca abia deschide gura, sau mai rau, si-o inclesteaza complet...si atunci s-a dus pe apa sambetei toata papica de pranz...

am observat ca ii place mai mult masa de branzica cu fructe sau iaurtul cu fructe si cereale/biscuiti...

ERIC

pui de morosan...

Mergi la inceput

Citat:

eu ii iau multicele dar acum as vrea sa iau si ceva asa mai "educativ" sau care sa il faca sa faca el ceva....nu stiu daca ma intelegeti....sa ii capteze atentia mai mult timp......ca tare repde se plictiseste de toatedupa 2 zile gata...uita de jucaria noua....nu-i mai pasa

14 Noiembrie 2007

dany, si noi ne plictisim foaaaaarte repede de orice...

cred ca asa sunt toti(sau majoritatea) bebeilor... vor tot timpul ceva nou care sa le atraga atentia...

nu stiu ce sa zic, ce sa-i iei... fa un tur al magazinelor online cu jucarii si vezi cam ce crezi ca ar merge...

ERIC

pui de morosan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

roxxy exact asa patesc eu cu andrei adica:vrea sa doarma la mine in brate(ceea ce nu mai facea de la 2 luni-dar imi place FOARTE TARE) si isi tine suzeta f mult in gura ziua....dar asta se intampla de o luna....ma gandeam si eu ca e de la dinti dar...

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:

14 Noiembrie 2007

si la noi sunt aceleasi "probleme" ...doar troaca aia in care isi inghesuie curul mai ii capteaza atentia si acum.. cu toate ca in timpul plimbarii in ea se apleaca sa puna mana pe roata

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput