Casnicia mea a fost o minciuna? (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oocristina spune:

Hoppe,

Aproape ca nu stiu ce sa iti spun. Inca odata mi se confirma faptul ca barbatii sunt niste porci. Trist de adevarat.

"Niciodata sa nu oferi mai mult decat primesti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hoppe spune:

Chiar nu ai ce sa spui.
Asta este.
Stau si ma intreb cum naibii, timp de 15 ani, a putut sa se prefaca in asa hal.
Omul asta se iubeste doar pe el.Ca sa-i fie bine calca totul in picioare.Face parte din categoria celor mai egoisti oameni.
Daca isi iubea copiii cu adevarat macar ii proteja de suferinta.Dar parca Dumnezeu i-a luat mintile de tot.

Citat:
citat din mesajul lui oocristina

Hoppe,

Aproape ca nu stiu ce sa iti spun. Inca odata mi se confirma faptul ca barbatii sunt niste porci. Trist de adevarat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aprilie spune:

Hoppe, bine ca ai scapat de el !
Fruntea sus, nu se termina lumea cu un barbat !

Poate e mai bine asa,ca te-a dezamagit cumplit,decit sa fi murit subit,de ex.mult mai greu te-ai fi consolat ca vaduva a unui barbat bun,la pierderea unui sot iubitor...

Macar asa,nu ai regrete.nici nu ai de ce.
Succes, barbatul care e pt tine e pus deoparte.
trebuie doar sa ai rabdare si determinare sa-l gasesti.el e acolo, undeva si te asteapta...

Mergi la inceput

Asa este.
Pana la urma cel mai intelept lucru pe care l-a facut a fost ca s-a insurat.
In felul acesta toata lumea cunoaste adevarul.
Am fost acuzata ca m-am grabit cu divortul.

Citat:
citat din mesajul lui Aprilie

Hoppe, bine ca ai scapat de el !
Fruntea sus, nu se termina lumea cu un barbat !

Poate e mai bine asa,ca te-a dezamagit cumplit,decit sa fi murit subit,de ex.mult mai greu te-ai fi consolat ca vaduva a unui barbat bun,la pierderea unui sot iubitor...

Macar asa,nu ai regrete.nici nu ai de ce.
Succes, barbatul care e pt tine e pus deoparte.
trebuie doar sa ai rabdare si determinare sa-l gasesti.el e acolo, undeva si te asteapta...

Mergi la inceput

Asa-i ca am dreptate?
Imi place ca m-ai citat.Toate femeile merita sa stie lucrul asta, inca din prima zi de casnicie.

Citat:
citat din mesajul lui oocristina

Hoppe,

Mergi la inceput

Stau si ma intreb ce naiba pusese la cale.Ceva a fost.
El a avut nunta duminica, iar varul lui sambata.
Copiii stiau de nunta varului.
Oare spera sa aranjeze o intalnire de gradul 3 intre copii, rude si iubita?
Clar avea un plan.
Numai ca eu am fost mai rapida si am spus adevarul copiilor.
Cand si-a dat seama ca am aflat, ca este posibil ca si copii sa stie, i-a sunat,si, fara sa ii spuna cineva ceva le-a spus copiilor ca nu este adevarat, nu se insoara. Practic s-a dat singur de gol.
Marti, dupa nunta, s-a dus la tara, la copii.A stat cu ei de vorba, nu a pomenit nimic de noua lui nevasta.Ar fi vrut sa intre in casa, era zambaret, dar cand a dat cu ochii de mama (care i-a aruncat o privire tare galesa)a plecat imediat.
Acum 3-4 sapt le-a spus copiilor ca isi ia apartament langa scoala lor, ca o sa le dea un rand de chei ca sa mearga la el cand au chef.
cu cata nerusinare poate sa minta!
Practic el s-a mutat in casa (vila)amantei.
Acum este un om realizat.
A avut dreptate cand mi-a spus ca acum are alte perspective, are alte sanse in viata, ca poate sa se realizeze.
Eu il tineam pe loc, nu eram de nasul lui.
Adevarata vorba aia: Barbatul datoreaza succesul primei neveste, iar a doua nevasta succesului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

hoppe,normal ca s-a insurat,ca domnisoara nu era sa-l tina pe langa ea degeaba...tb sa dea si eu "bine" in fata lumii(ceva de genul, "ne-am iubit,nu puteam unul fara altul....ce sa facem daca erau niste copii?! sa ne incurcam de ei?!")
constat ca fata s-a miscat rapid...nu ca el s-ar fi miscat mai incet dar probabil ca (el)ar fi vrut sa impace si capra si varza si s-a incurcat in minciuni
dupa mine partea buna de aici (daca se poate spune asa) e ca tu o sa-ti revii mult mai repede decat daca te-ar mai fi amagit n ani ca se intoarece la copii....
pt ca sigur nu s-ar fi intors si sigur v-ar fi produs alte multe suferinte...
copii inteleg ei ce e tatal lor,le e greu sunt convinsa,dar daca asta e tatal lor, altul de unde?!
tu fii optimista,transmite-le si copiilor asta si ...cum spunea o fata mai inainte,ce e al tau e pus deoparte!

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Violeta, eu chiar ma bucur ca a facut pasul asta.
Nici nu stiu sigur daca l-as mai fi primit inapoi.Si apoi, viata mea ar fi fost un continuuu sacrificiu.
Asa, poate am sa fiu si eu din nou fericita.
Imi place sa cred ca mai am si eu o speranta...ca o sa fie bine.
Prin gestul lui a sters multe indoieli din inima si sufletul meu, indoieli semanate de cei din jur, care considerau ca nu am avut rabdare cu el, ca nu i-am dat sanse sa isi revina.Cica am fost prea dura, ca l-am umilit prea mult.
Poate este adevarat.Dar toti uita ca pana sa ma fac rea a trecut un an, timp in care isi putea reveni.De ce toti se uita doar de la divort incoace?
Nici acum nu si-a luat lucrurile.E toata casa plina de ele.Tot a amanat.
Cand ma intorc de la mare am sa rezolv si asta.

Citat:
citat din mesajul lui violeta69

hoppe,normal ca s-a insurat,ca domnisoara nu era sa-l tina pe langa ea degeaba...tb sa dea si eu "bine" in fata lumii(ceva de genul, "ne-am iubit,nu puteam unul fara altul....ce sa facem daca erau niste copii?! sa ne incurcam de ei?!")
constat ca fata s-a miscat rapid...nu ca el s-ar fi miscat mai incet dar probabil ca (el)ar fi vrut sa impace si capra si varza si s-a incurcat in minciuni
dupa mine partea buna de aici (daca se poate spune asa) e ca tu o sa-ti revii mult mai repede decat daca te-ar mai fi amagit n ani ca se intoarece la copii....
pt ca sigur nu s-ar fi intors si sigur v-ar fi produs alte multe suferinte...
copii inteleg ei ce e tatal lor,le e greu sunt convinsa,dar daca asta e tatal lor, altul de unde?!
tu fii optimista,transmite-le si copiilor asta si ...cum spunea o fata mai inainte,ce e al tau e pus deoparte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

hoppe,fa-le pachete si da-i termen sa si le ia...
altfel spune-i ca le trimiti la vila cu posta

ma faci sa rad cu "umilirea" ...dar tu ce ai suportat?!
cum se numeste?
ceea ce ai suportat tu nu are nume....umilirea e un cuvant prea balnd....
in fond ce-ti pasa tie ce spun altii?!
ce au trait ei cu tine sa vada suferinta ta?!
oricum acum faptul e consumat,iar el nu are nici o scuza....doar asa zisa iubire,care nu e iubire ca iubirea nu face rau,dar asta e un alt subiect,
eu cred ca l-ai descris f bine,ca ai inteles exact ce fel de om e...comod si las...si oricum nu mai conteaza,acum are cina sa-l suporte

Mergi la inceput

Bine spus, daca o sa-l suporte.Sunt curioasa.
El face numai cum vrea el, nu suporta sa ii dai sugestii.Ea, la fel.
Doua pietre tari.
Pana acum a fost aventura, era palpitant.De acum incolo tb sa se modeleze unul dupa altul, asta daca or reusi.
El cu copii, ea cu copil.
Or sa apara probleme la care nici nu s-au gandit.
Copiii mei doreau sa mearga la nunta lor.A trebuit sa plec din Bucuresti.Cred ca va inchipuiti ce planuri aveau.
A vrut cu orice chip sa il aiba.Acum trebuie sa fie multumita.
Sunt curioasa cum o sa accepte faptul ca el se invarteste prea mult in jurul copiilor (intalniri, asteptari la 5 dimineata in fata blocului, etc). Pana acum sunt convinsa ca l-a lasat, ca sa nu strice ceva, dar de acum incolo o sa-si impuna punctul de vedere.Ca, de, este doamna directoare.

Citat:
citat din mesajul lui violeta69

hoppe,fa-le pachete si da-i termen sa si le ia...
altfel spune-i ca le trimiti la vila cu posta

ma faci sa rad cu "umilirea" ...dar tu ce ai suportat?!
cum se numeste?
ceea ce ai suportat tu nu are nume....umilirea e un cuvant prea balnd....
in fond ce-ti pasa tie ce spun altii?!
ce au trait ei cu tine sa vada suferinta ta?!
oricum acum faptul e consumat,iar el nu are nici o scuza....doar asa zisa iubire,care nu e iubire ca iubirea nu face rau,dar asta e un alt subiect,
eu cred ca l-ai descris f bine,ca ai inteles exact ce fel de om e...comod si las...si oricum nu mai conteaza,acum are cina sa-l suporte

Mergi la inceput